menu denk mee beslis mee maak mee

Update afgelopen periode

 

Afgelopen periode is er ONTZETTEND veel gebeurd. Zo hebben we bijvoorbeeld onze crowdfundingscampagne op voordekunst.nl gehaald! Ook hebben we op 1 maart een work in progress presentatie gegeven met de groep die heeft meegedaan met onze maaksessies voor de voorstelling 'Ik ben niet perfekt, maar zei ook niet'.

Afgelopen maand zijn we (Bart en ik) vooral heel druk bezig geweest met van alles regelen. Zo hebben we een informatie avond gehad voor  deelnemers (vrijdag hebben we er nog een), op bezoek gegaan bij allerlei organisaties in Utrecht West om mee samen te werken, heel veel e-mails verstuurd, gebeld en afspraken gehad, hebben we een eigen radio show gemaakt waar je meer over ons kan horen, allerlei mensen gesproken die ons willen komen helpen voor catering, fotografie, film, workshops, evenementen organiseren, etc. en natuurlijk alles geregeld om dansers over te laten vliegen. Uiteindelijk zullen er vier dansers komen uit Kenia (KPAG Arts Company & ArtZone) en vier uit Zuid-Afrika (Indoni Dance Arts and Leadership Academy).

De deelnemers zijn......

Mesuli (Cape Town), Monwabisi  (Cape Town), Khanyisa (Cape Town), Noxolo  (Cape Town), Paul  (Nairobi), Manu (Nairobi), Vvique (Nairobi) and Gaya (Kisumu).

Voor de Nederlandse deelnemers hebben we diverse oproepen gedaan op social media, op facebook groepen van Utrecht, en organisaties benaderd. We houden geen audities, maar vragen wel verplichte aanwezigheid op een van de twee informatie avonden op 22 en 29 maart. Belangrijk is dat deelnemers weten waar ze zich voor aanmelden en wij ook weten op wie en hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Iedereen tussen +/- 16 en 35 kan meedoen. Ervaring is niet belangrijk, maar wel dat je je comfortabel voelt om vanuit dans en beweging te werken. Er zijn echter ook andere manieren om mee te doen, denk aan techniek, fotografie, kostuums, muziek, catering, productie etc. We werken vanuit iedereens input en talent. Het enige wat we vragen is motivatie en heel belangrijk, beschikbaarheid! 

Wil je meedoen? Klik dan op de link naar de informatie avond voor deelnemers! 

Performance data zijn al bekend. Je kunt komen kijken op de volgende speeldata:

Speeldata zijn:

10 april Zocher Foyer Stadsschouwburg 20.05 - 20.15

12 april Stadsklooster in het programma Xchanging Stories 17.30 Paëlla eten en 20.00 optredens (inloop vanaf 19.30)

13 april in Café Het Gegeven Paard tijd zal rond 21.20 - 21.50

14 april op Culturele Zondag in De Nijverheid om 14.30 en 16.40

We nodigen jullie graag uit voor 12 april: Xposed Xchange presenteert: Xchanging Stories. Deze avond organiseren wij zelf. Er zullen optredens zijn van diverse organisaties uit de buurt De Voorkamer, Het Wilde Westen en Uitgesproken Queer. De avond begint om 17.30 uur met gezamenlijk vegetarische paëlla eten (door Wishing Well)  en om 19.30 zal de avond beginnen. Dit is het moment waarop wij ons volledige werk laten zien. Mensen kunnen zich apart aanmelden voor de maaltijd. Wil je ook mee eten? Kost maar 5 euro en reserveren door een berichtje te sturen naar: 0653479237 of via Facebook!

Wil je op de hoogte blijven van iedereen die mee doet en al onze activiteiten volgen? Volg ons dan op Facebook: Xposed Platform