menu denk mee beslis mee maak mee

RUN: EEN EERSTE PRESENTATIE

 

Beste mensen,

Afgelopen december gaven jullie je stem aan het project RUN van Corpo Máquina. In RUN onderzoekt een groep Somalische jongens 'wie ze zijn' en 'hoe ze zijn', alleen en samen. Hun zoektocht vormt zich in beweging. Dankzij jullie wordt er nu flink gewerkt aan dit project.

RUN gaat over worden en zijn, over 'het zoeken en vinden' in het leven van deze jongens. Over het vinden van vertrouwen om ruimte in te nemen, over het vinden van manieren om hun kracht als individu en als groep uit te drukken, over het vinden van kracht en structuur in de speelsheid van hun ontmoetingen, over het vinden van effectiviteit in hun ruwe energie, over het vinden van verfijning in hun impulsen. RUN gaat over de moed om samen en alleen een weg te vinden en bochten te nemen zonder eruit te vliegen.

De laatste weken werd er flink gerend in de studio en alleen geremd als het echt nodig was. Stilaan beginnen de contouren van een voorstelling zich af te tekenen. Deze week verruilen Guilherme, Amine en de jongen de studio voor de theaterzaal. De tijd vliegt en op zaterdag 9 maart is er een eerste presentatie van het project in Theater De Nieuwe Vorst in Tilburg. Het begint om 20.30 uur en als je erbij wilt zijn kun je via bijgaande link een kaartje reserveren: https://denieuwevorst.nl/programma/run/

We zien je graag, vele groeten, ook namens de boys,

Guilherme, Amine en Heleen