menu denk mee beslis mee maak mee

OER succesvol in première

 

7 september 2018 dé grote dag voor OER. Om 20:30 uur zou de premièrevoorstelling van OER starten, echter stak het productieteam om 20:00 uur de koppen in een spoedvergadering bij elkaar. De regen kwam met bakken uit de lucht en een onweersbui kwam naderbij. Uit veiligheidsoverwegingen moest worden besloten de voorstelling te annuleren.

Zaterdag 8 september 2018, droog. Een uitgestelde première. Met als één van de hoogtepunten: de reeds vastgelegde lezing en introductie van niemand minder dan Jan Terlouw voorafgaand aan de voorstelling. Daarin sprak hij zijn zorg uit over de verandering van klimaat en onze omgang met de natuur. Welbesproken en stevig onderbouwd met kennis en ervaring legde de heer Terlouw een prachtige brug naar het verhaal van OER. De voorstelling verliep uiterst succesvol en een stroom aan enthousiaste reactie vielen deelnemers en teamleden van OER ten deel.

Er is iets bijzonders, unieks en vernieuwends gerealiseerd in de regio West-Friesland. Dat werd door het publiek met een staande ovatie beloond.

Komend weekend zijn er nog drie uitvoeringen. Kaarten zijn nog te reserveren via www.meermak.nl