menu denk mee beslis mee maak mee

Deelnemers OER dragen nog meer steentjes bij

 

Een kleine terugblik...

Voor de zomervakantie ontstond het idee om op de speellocatie van OER een zomerpicknick te organiseren. Het productieteam van OER greep die gelegenheid aan om alle deelnemers te betrekken bij de vele activiteiten achter de schermen en hen daar een wezenlijk aandeel in te laten leveren.

De opdracht was simpel. Neem oude paraplu's, lappen stof, plastic objecten en alles wat gerecycled kan worden mee. Kostuumontwerpster Ella Siekman nodigde na het gezellige eten iedereen uit schaar, lijm en ijzerdraad in de hand te nemen en een start te maken met het maken van kostuums, rekwisieten, hoofddeksels en andere attributen. 

Naast de invloed die de deelnemers hebben gehad op het maken van het verhaal van OER, konden ze op deze manier ook een steentje bijdragen aan de productionele kant. Het resultaat? Kleurrijke, sfeervolle, mystieke en 100% duurzame kostuums en rekwisieten plus een leerzame ervaring voor circa 30 amateurspelers die nu ook de andere kant van het maken van een theaterproductie leren kennen.