menu denk mee beslis mee maak mee

LIBERTAD TA ...- voor en tijdens Corona

 

2019: Door wat technische misverstand tijdens het werken aan LIBERTAD TA.. op Curaçao en Aruba, bleek het ingewikkeld om van oktober t/m december 2019 in dit blog te schrijven. Dat is jammer, want werken tussen deze eilanden en NL bleek intensief, enerverend, enorm leerzaam, warm, rijk en wanhopig, soms tegelijkertijd. Ik moet dus putten uit mjn geheugen en het PR materiaal. Dat is niet zo moeilijk want dankzij de partners is er veel mooi foto en videomateriaal. De beste structuur - zonder in EN TOEN EN TOEN ;-) te vervallen - is per data in 2019 en 2020:

Aankomst op Aruba op 7 oktober 2019. Eraan voorafgaand talrijke skypesessies met name met Rose-Marie Provence van MUCHILA CREATIVO en CEDE Aruba. Als overal blijkt werken op afstand - zeker waar het om werving en communicatie van deelnemers gaat - ingewikkeld. Daarom hakken we de knoop door en stappen op het vliegtuig. (Ik ben gevlogen via Alabama, want dat bleek €600 goedkoper dan rechtstreeks vanwege de lange duur van mijn verblijf op de Cariben)

7/10/19. CEDE Aruba regelde dat ik bij Alice van Romondt in het centrum van Oranjestad mag verblijven, 50 meter van zee en 5 minuten van het kantoor van CEDE. Een betere plek is niet denkbaar en beter gezelschap ook niet. Mw van Romondt is oa voorzitter van het Prins Bernhard Cultuurfonds en wat zij niet weet van cultuur op Curaçao en Aruba, is de moeite van het weten niet waard.