menu denk mee beslis mee maak mee

Welkom bij Soul Salvation!

 

Het zit er bijna op. Maar tot die tijd valt er nog een hoop te doen en te regelen. Gister was in mijn ogen een van de mooiste draaidagen. Veel stres, veel mensen en natuurlijk gingen er wel eens wat mis. Maar de mooie momenten overheerste deze. Zoals vorige keer verteld stond de draaidag in ZIMIHC theater Stefanus als eerste op de planning. Deze draaidag hebben we gister gehad. Hier hebben we de scenes voor ‘de Showcase’ die in de film voorkomt opgenomen.

Om 08.00 uur ’s ochtends zijn we begonnen met het treffen van voorbereidingen in het ZIMIHC-theater Stefanus. Rond 17.00 uur stond alles erop. Vandaag 2 mini-interviews met Denis en Dajana.

Allereerst heb ik een paar korte vragen gesteld aan Denis, die de rol van Marcellino speelt.

Denis, Vertel eens iets over het personage Marcellino.
“Marcellino is de manager van Ratta, Benoe, Gregory en Yasin. Hij is klunzig maar doet ontzettend z’n best. Daarbij maakt die klunzigheid Marcellino ook wel compleet.”

Vertel eens iets over de draaidag bij ZIMIHC Stefanus:
“Ik vond het een leuke en gezellige dag. Iedereen deed ontzettend zijn best om iets moois neer te zetten. Het viel mij op dat iedereen vette muziek maakt.”

Waar heb jij het meest van mogen leren?

Ook hebben we wat vragen gesteld aan Dajana. Die Kaya, het nichtje van Marcellino speelt:
- Dajana, vertel eens iets over je rol

“Mijn rol was heel klein, met weinig tekst. Ik was het meisje dat bij de jongens in groep kwam om hun groep compleet te maken met het rappen.”
- Hoe was het om het enige meisje van de groep te zijn?
“Om het enige meisje van het groep te zijn is niet helemaal mijn ding, maar ik vond het niet erg. Ik ben in die tijd heel goed met hun geworden, en het zijn gewoon allemaal aardige boys. Dus ik voelde me niet echt in een hoekje geplaatst.”

- Zou jij nog een keer mee doen aan een film?

“Of ik nog een keer mee zou doen aan een film, weet ik nog niet zo goed. Maar het lijkt me wel weer leuk om eraan mee te doen.”