menu denk mee beslis mee maak mee

Geluid loopt. Camera loopt. En actie!

 

We zijn op de helft. En ondertussen heb je op onze Instagram, Twitter en Facebook-pagina vast al wat foto’s en filmpjes voorbij zien komen. Vandaag hebben we de scene opgenomen bij Gregory alias Bon-Air thuis. In onder andere deze scene komt een oude bekende van het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland in voor. Namelijk Dwight van van de Vijver. Oud wijkagent van Kanaleneiland en ook regelmatig te vinden op de set.

- Dwight, vertel eens iets over jouw rol?

“Ik speel vader van Gregory en hij is religieus. Rap vind hij duivelse muziek. Het is een boze maar vooral bezorgde vader.”
- Dit is niet jouw eerste acteerklus. Schuilt in jou een groot acteur?

“Ja ik denk het wel. Ten eerste vind ik het leuk, het is een beetje mijn passie aan het worden. Ten tweede zijn de mensen waarmee ik het doe of waarvoor ik het doe zijn mensen waar nog veel meer mooie samenwerkingen uit kunnen bloeien.”

- Zien wij binnenkort nog meer van jou?

“Sowieso! Binnenkort ben ik te zien in de film ‘de Boodschap’. Verder komen er nog dingen aan maar daar kan ik nog niet veel over verklappen.”

In de film speelt Nigel de rol van Gregory alias Bon-Air. De zoon van Michael:
- Nigel vertel eens iets over jouw rol
- Waarom doe jij mee aan deze film?

“Het is een unieke ervaring en daarbij had ik ook nog een van de hoofdrollen wat ik erg leuk vond.”

- Als jij Gregory was, zou je dan kiezen voor een carrière in muziek of sport?

ik zou persoonlijk voor muziek kiezen omdat ik se ervaring van het optreden (het live performen on stage) een unieke ervaring vindt die mij adrenaline en steeds kippenvel geeft.

De eerstvolgende draaidag die op de planning staat vindt plaats in het ZIMIHC theater in Stefanus. Hier wordt een vette show opgenomen met verschillende acts. Blijf onze social media kanalen checken voor nieuwe posts en updates.