menu denk mee beslis mee maak mee

We zijn er bijna...

 

Maar nog niet helemaal...

De fondsenwerving heeft als resultaat een dekking van 21.000 euro per stad opgeleverd ten opzichte van de gewenste 29.500 euro. Een flinke aderlating maar met keuzes op kwantitatief vlak zijn wij er desalniettemin van overtuigd onze kwalitatieve doelstellingen te behalen. 

De weloverwogen keuzes die wij hebben gemaakt en invloed hebben op de begroting zijn; het inkorten van de duur van de voorstelling, waardoor het met een kleiner gezelschap uitgevoerd kan worden en het gezelschap per stad verkleint kan worden van 15 naar 10 acteurs (6 doof, 4 horend), waardoor er niet 15 maar 12 sessies hoeven plaats te vinden, maar er ook minder tijd hoeft te worden besteed aan de werving.  

Daarnaast is er met name gesneden in de kosten voor materialen. Dat maakt op materialistisch vlak ‘Geluidswereld’ tot een meer minimalistische voorstelling. Niet onoverkomelijk, de materialen zijn ondergeschikt aan de acteurs, zij zijn het verhaal.

Het merendeel van de financiers is al akkoord met de aangepaste inhoud. Zodra ze dat allemaal zijn, zijn jullie lieve lezers de eerste die het horen :)

Kunstzinnige groet,

Bart Kokx