menu denk mee beslis mee maak mee

Evaluatie

 

Na een lange periode en naast de Fonds van cultuur en participatie fonds en behulp van meerder organisaties en professionals zoals Vluchtelingenwerk Nederland, Stichting Vrolijkheid, The  buddy film project, Theater hotel courage en camalot hebben we een success project kunnen afronden. 

Er zijn doelen beriekt en van meerdere AZC's talnten en jongeren zijn opgelid en workshops gegeven. Tijdens elke workshop periode met een heel professinale groep en equipment zijn er lessen in camera, acteer, scenario , verhaal vertelen en uit eindelijk samen mooie filmpjes gemaakt ter educative doeleinden. De deel nemenrs hebben kans gekregen om zicht zelf te evalueren en met behulp van de begeleiders vase sterke punten te ontploien. 

Verder na afloop van elke workshop werd een selectie gemaakt van best getalanteerde jongeren en kinderen en die later door een professionale productie zijn benaderd. ( Zoals mee doen aan de korte film commercier eer van vrijwillegers  van vluchtelingenwerk nederland)

ook na afronding van 3 workshops is een korte film van 7 minuten gemaakt van waar het verhaal van de bewoners van AZC Rijswijk was en met aantal deelnemers is gemaakt. het film " Another Day" Gemaakt in AZC Rijswijk het verhaal van een community waarin vanuit oog van kinderen de kijker wordt meegenomen naar een dag het leven binnen AZC. Een korte film van 7 minuten die in een shoot gedraaid was. een suces die in verschillende lokaties en internationaal en internationall festivals was te zien. zoals:

Nationaal: EYE Filmmuseum | Amsterdam ( https://www.facebook.com/webactnl/posts/544314499475658)  en ( https://www.facebook.com/webactnl/posts/548540692386372) , ROOM's Short Movie Night in Rotterdam ( https://www.facebook.com/webactnl/posts/528488247724950)  en ( https://www.facebook.com/webactnl/posts/533443850562723) en binnen AZC's zoals Rijswijk en terApel

Internationaal: First-Time Filmmaker Sessions in Engeland ( https://www.facebook.com/webactnl/posts/538791900027918) , Goa Short Film Festival in INDIA