menu denk mee beslis mee maak mee

Acteerproeverij met Peter Lusse

 

INSCHRIJVING OPEN: ACTEERPROEVERIJ MET PETER LUSSE

Als laatste activiteit binnen het JMHM programma organiseert La Mascotte met het Cultuurbedrijf Noordoostpolder de ACTEERPROEVERIJ VOOR KOORZANGERS.

Ben je gewend te zingen, en wil je de volgende stap maken naar het muziektheater? Kom eens vrijblijvend meedoen! Op dit interessante middag- en avondprogramma studeren we een stukje van Orpheus in de Onderwereld in. Verse zangers worden ondersteund door het koor van La Mascotte. Daarna wordt een regie ingestudeerd onder leiding van Jop van Gennip. Deze jonge zanger heeft een neus voor het zetten van een koor in een werkbare regie. Vervolgens geeft Peter Lusse richting aan de volgende fase: expressie als individue in het geheel om de boodschap zingend en spelend aan het publiek over te brengen. Als acteur/zanger/entertainer is dit een kolfje naar zijn hand Na een gemeenschappelijk nasi buffet volgt dan in de avond een kort optreden voor het publiek.Je maakt ook kennis met jonge (gast)solisten die in het afgelopen project zo'n fantastische voorstelling hebben gegeven. De presentatie van het avondprogramma is in handen van de bekende acteur Peter Lusse.
Schrijf je in op de site van La Mascotte. Voor inschrijvingen als koor gelden speciale tarieven, evenals voor houders van een collegekaart. La Mascotte werkt met ongekend veel jongeren. Ze krijgen allen een plaats in de regie.