menu denk mee beslis mee maak mee

De Open Bak

 

Dit is de weblog behorende bij het project 'De Open Bak'.

Open Bak 19 november

De Open Bak van afgelopen maandag 19 november was wederom geslaagd. Ditmaal presenteerde Griekse comedian Soula Notos de avond, wat ze deed met veel enthousiasme. Kasba opende de avond weer knallend met wat heerlijke Marrokaanse muziek. Verteller Henk Gilhuis vertelde het verhaal van bijenhouder en schrijver Aziz Kaouass.  Verder was er veel muziek van onder andere Lola Volgering, Coen Winkelman en Esther van Maanen. Als klapper op de vuurpijl kreeg de hele zaal een ukeleleles van Het Ukeleleparadijs. Dit was de perfecte aflsuiting van wederom een mooie Open Bak. De volgende Open Bak zal op 28 januari weer plaatsvinden in het Beauforthuis. 

Open Bak van 8 oktober was een feest!

De eerste Open Bak van dit seizoen was een feest! Met een afwisselend programma, diverse optredens en een vrolijk publiek mocht het een succes zijn. Farbod Moghaddam was de presentator tijdens deze avond en opende de avond met een mooi stukje cabaret. Daarna kwam onze ''huisband'' Kasba, een Nederlands/Marrokaanse band,  met bruisende en ritmische muziek. Al klappend gingen we door naar het volgende optreden. We konden luister naar Rapmuziek van Stem, verhalen van Esther Kornalijnslijper, muziek van Abram Bow, Josee Koning en Amina Sahli. Onder leiding van Leonard van Goudoever sloten we de avond af. Hij leerde ons een lied die we zelfs met gebaren in canon konden zingen. Al met al een bijzondere avond die we niet snel zullen vergeten. 

De volgende Open Bak zal op 19 november plaatsvinden. Wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen en het programma. Tot dan in het Beauforthuis!