menu denk mee beslis mee maak mee

FANFAR PARTOUT

 

Dit is de weblog behorende bij het project 'FANFAR PARTOUT'.

FANFAR PARTOUT werkt toe naar muzikale apotheose in Paradiso

FANFAR PARTOUT is een inspirerende culture-clash tussen uiteenlopende muzikale werelden: Orchestre Partout -een wereldorkest van nieuwkomers-, en fanfareorkest St. Caecilia Heemskerk. Speciaal voor deze samenwerking zijn nieuwe arrangementen ontwikkeld; spannende muzikale crossovers tussen het wereldrepertoire van Orchestre Partout en het Westerse repertoire van het fanfareorkest.

Na een intiem concert in azc Heerhugowaard op 7 oktober, volgde een explosief concert in Hal25 op 10 november. Als speciale gasten traden ook nog 70 jonge strijkers van het Regionaal Jeugdorkest Artiance op en 2 Syrische beatboxers. Ruim 120 muzikanten ontmoetten elkaar op het podium. Met dit unieke concert markeerde Orchestre Partout de sluiting van het azc in Alkmaar en vierden we de diversiteit van de stad.

Op 2e kerstdag volgt de muzikale apotheose in Paradiso in samenwerking met muzikale kanjers zoals Martin Fondse, Wilmar de Visser, Maarten Ornstein, Kadri Tegelmann en Mike Fentross tijdens de 10eParadiso’s Orchestre Kerstmatinee. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar: https://www.paradiso.nl/nl/programma/paradiso-orchestra-kerstmatinee/52708/

Foto's: Pieter Kers en Marcel Molle