menu denk mee beslis mee maak mee

CrossOverStad Festival

 

Dit is de weblog behorende bij het project 'CrossOverStad Festival'.

Bijna zo ver!

Nog maar 2 nachtjes….en dan is het zover: CrossOverStad 2018. En we hebben geluk. Want een belangrijk onderdeel van een buitenfestival , het WEER, kun je nou eenmaal niet voorbereiden, en laat het nou een prachtige zonnige dag worden!

Het programma zit vol met jong talent uit de regio, velen die zich de afgelopen 2 maanden nog hebben gemeld. Om bijvoorbeeld een rap-optreden te geven, vrijwilliger te zijn of natuurlijk om mee te doen met de dance battle. 

 Vandaag is de opbouw begonnen op het festivalterrein. Nu nog de laatste puntjes op de i…..

De voorbereidingen!

Het loopt superlekker met de voorbereidingen van CrossOverStad. 

4 verschillende dansscholen uit Alkmaar hebben zich aangemeld om demo’s te laten zien en workshops aan jongeren te geven. De opzet is heel laagdrempelig; na de demo kunnen jongeren die hebben gekeken meteen de moves leren en meedoen. 

We zijn ook blij met de groep van 9 jongeren die zich heeft aangemeld als ambassadeur. Zij zijn druk bezig om het evenement te promoten op hun eigen school en op plekken waar veel jongeren komen. 

Dansschool MOVES is bezig met de repetitie voor SILENT; een voorstelling die speciaal voor het festival wordt gemaakt en die je van bovenaf zal kunnen bewonderen!

Het laatste nieuws is dat de Brandweer van Alkmaar ook mee wil gaan doen met een wel heel spectaculaire actie….……we keep you posted...

We zitten dus lekker in de voorbereidingen! Hopen dat het zulk mooi weer blijft als nu...