menu denk mee beslis mee maak mee

Drumotions

 

Dit is de weblog behorende bij het project 'Drumotions'.

Drumotions 2.0 start over 2 dagen

Er wordt hard gewerkt om alle bezoekers een mooie avond te bezorgen.

Naast het vele bouwen zijn er nog 2 repetities tegaan. Om vervolgens op vrijdag de eerste show te kunnen starten. De zaterdag is reeds uitverkocht voor vrijdag zijn er nog kaarten beschikbaar.

Vele handen maken licht werk blijkt wel uit het feit dat er al zoveel werk verzet is. Varierend van een podium tot licht en geluid. Maar ook diverse special effects gaan de show versterken. Uiteraard gaat het om het slagwerk maar de samenwerking met de techniek en diverse verenigingen is toch uniek te noemen.

Wij hopen u te kunnen verwelkomen komende vrijdag of zaterdag.

Vorderingen laatste maand

Beste lezers,

 

Afgelopen weken heeft de slagwerkgroep flink gewerkt aan het programma. Vele repetities maken de muzikale vorderingen hoorbaar. Maar ook de invulling van de diverse acts wordt geoefend. De frequentie van het aantal repetities is nu opgeschroefd naar een gemiddelde van 3 per week. Daarbij gaan ook de voorbereidingen voor de special effects en aankleding door. Er worden zelfs nieuwe instrumenten gebouwd voor een van de acts. Per avond zij n er ruim 700 kaarten beschikbaar. In de voorverkoop zijn er nu al ruim 600 verkocht. Ons publiek spreekt hiermee vertrouwen uit naar dit project. En Drumotions is er van overtuigd dit waar te kunnen maken. Bij twijfel adviseer ik u juist Drumotions 2.0 te komen bezoeken. Bekijk ook onze site: www.drumotions.nl

Wij ontvangen u graag op 20 en/of 21 oktober.

Drumotions 2.0 in voorbereiding

Drumotions 2.0 dankt Fonds voor Cultuur Participatie voor de financiële bijdrage. Ter promotie hebben we een act al enkele malen uitgevoerd om alvast bekenheid aan ons project te geven.

De voorbereiding voor het project zijn in volle gang. Onlangs de vakantieperiode wordt er gewerkt aan het draaiboek en de verschillende acts worden op papier gezet. De uitwerking hiervan is van belang om overgangen tussen verschillende acts/muzikale stukken, soepel te laten verlopen. En ook de sfeer die we uitwillen dragen wordt in detail uitgewerkt. En de aankleding en indeling van de zaal heeft al aardige vormen aangenomen.

Over 3 weken gaan de repetities ter voorbereiding beginnen. Dan kunt u meer beelden verwachten op deze weblog. Dus houdt ons in de gaten.