menu denk mee beslis mee maak mee

Rockin' Old School

 

Dit is de weblog behorende bij het project 'Rockin' Old School'.

ROS PAKT UIT#2 helemaal te gek!

ROS PAKT UIT#2 was weer een daverend succes! Iedereen heeft zichzelf weer overtroffen!!! Wat een feest elke keer... Facebook Live liet mensen ook thuis meegenieten! ROS4EVER!! Nog 29 stemmen te gaan op https://www.jijmaakthetmee.nl/aanvraag/ros-editions!

Compilatie Facebook LIVE

ROS PAKT UIT#2 opnieuw uitverkocht!

Evenals ROS PAKT UIT#1 is de eindpresentatie ROS PAKT UIT#2 van zaterdag 4 februari a.s. uitverkocht! Er zijn geen zitplaatsen meer beschikbaar. Dit betekent een uiterst succesvolle afsluiting van twee pilots Rockin' Old School in Ede die mede dankzij JIJKMAAKTHETMEE uitgerold konden worden. Deelnemers en publiek vinden ROS überleuk... Reden voor de organisatie om verder te gaan met dit ontmoetingsexperiment. Nu met een serie van 4 x 8 repetities en 4 afsluitende concerten. Een nieuwe investeringsaanvraag in deze blijkbaar welkome 'sociale onderneming' zit op dit moment in de beslisfase op JIJMAAKTHET MEE.  

 

The 7 Sixties Band

ROS adopteert zang-avontuur

Op maandag 30 januari 2017 gaat om 16.00 uur 'ZING'N ZONG' in Cultura van start. 'ZING'N ZONG' (...gezongen) is een voor alle leeftijden, gratis toegankelijk en vrijblijvend zang- avontuur. Een avontuur voor iedereen die van zingen houdt. 'ZING'N ZONG' is steeds op de 2e en 4e maandag van de maand in het Atrium van Cultura. We zingen makkelijke Nederlandstalige liedjes van makers als de Groot, van Veen, Volumnia, Meeuwis, de Dijk etc. en natuurlijk verzoeknummers van de deelnemers. Deelnemers/vrijwilligers die van extra avontuur houden zijn welkom in het organisatieteam van ROS om mee te denken en/of het zingen te (bege)leiden. ZING'N ZONG (naar voorbeeld van 'Zing Nederlands met me' in Paradiso Amsterdam) heeft de sympathie van 'Rockin Old School' (ROS) dat wekelijks in Cultura huishoudt.

ROS-band verzorgt kerstconcert in St. Barbara

Op donderdag 22 december was ROS te gast op het kerstdiner in verzorgingshuis St. barbara. Saxofonist Chris Blankenburgh: 'met plezier hebben wij in St. Barbara gespeeld. Veel ouderen waren gezien de hoge leeftijd weinig reactief maar we zagen ze toch intens genieten!' 'Arjen heeft vóór ons hoofdprogramma twee klassieke gitaarsoli ten gehore gebracht, wat ik excellent vond. Daarnaast speelden we samen met gitaar en klarinet het Largo uit de Winter van Vivaldi’s Drie Jaargetijden.Vervolgens ons kerstrepertoire met liedjes als: No Christmas Song, Mary’s Boy Child, Rudolph the Red Nosed Reindeer, Medley Kling Klokje Klingelingeling, Jingle Bells, We wish you a merry christmas etc..

 

ROS in St Barbara

Wat Patrick van Damme er van zegt...

Elke week interviewt Sumejja Hodzic (Sarajevo) - sinds 10 maanden in Nederland - een deelnemer aan Rockin' Old School. Vrijdag 16 december was de zanger van 'Jong Belegen', Patrick van Damme haar gast.

 

Interview met Patrick van Damme

ROS 2e editie opnieuw volgeboekt

Negentig procent van de deelnemers aan de 1e editie van Rockin' Old School in Ede heeft besloten de 2e editie ook mee te maken.

Inmiddels zijn er alweer twee workshops achter de rug waarin via een nieuw element, de 'banddate' 3 bands meteen een formatie kozen gevolgd door een nieuwe band met 4 nieuwe deelnemers.

Nieuw in het ROS-concept is de ROS POOL waar grijze, wijze muzikanten zich gratis kunnen aanmelden. De ROS POOL is een muzikantenbank voor 60+. 

 

ROS Interview met Anneke Sicherer door Sumejja Hodzic

ROS PAKT UIT #1 daverend succes

ROS PAKT UIT #1 was een daverend succes. Facebook gonst van de updates, likes, foto's en filmpjes. 90% van de deelnemers stroomt door naar de 2e editie van ROS. Bekijk de eerste filmpjes op de website van ROS of op Facebook. Vandaag werd bekend dat ook het Oranjefonds investeert in ROS! 

Zestig tinten grijs: Ticket to ride

Jong Belegen:

Zestig tinten grijs: Blue suede shoes

ROS PAKT UIT! groot succes...

20-11-2016 ROS PAKT UIT! groot succes...

Van een bezoeker: ''Wat een succes was het! Mooi om de spanning
van de gezichten van de muzikanten te zien veranderen in ontspanning
en genieten:)''

Hieronder een eerste, kleine sfeerimpressie van dit geweldige evenement wat 60-plusser bindt en blijft binden.

Alles dankzij JIJMAAKTHETMEE!!! 

video

Pagina's