menu denk mee beslis mee maak mee

Picknick in het bos/Het woud der verwachting

 

Dit is de weblog behorende bij het project 'Picknick in het bos/Het woud der verwachting'.

De laatste dagen van Picknick in het bos/Het woud der verwachting

Welkom op mijn blog om te lezen over de laatste dagen van project 'Picknick in het bos/Het woud der verwachting' Dankjullie allemaal voor de steun en aandacht!!
http://www.moniquebroekman.nl/info/blog/

Hartelijke groeten en tot ziens in een nieuw project!

Namens stichting Pucksworks,
Monique Broekman

Het begin is gemaakt

Geweldig dat het publiek zo snel zijn stem heeft uitgebracht op Picknick in het bos/Het woud der verwachting! Blij ben ik met de enthousiaste reacties van een aantal stemmers en ook met het advies van de adviseurs van het Fonds voor Cultuurparticipatie! Het project wordt steeds meer werkelijkheid en wordt ook ondersteund door de gemeente 's-Hertogenbosch.

Ik ben concreter begonnen met afspraken, contacten leggen en materiaalproeven te doen. Het is een omvangrijk en gelaagd project waarin het veel schakelen is; werken met de handen, regelen, communiceren, plannen, passen en meten.
Het is spannend om met verschillende nieuwe mensen contact te gaan leggen en weer wat oude contacten aanhalen, die ik uit ga nodigen voor een picknick in Woud Willem (de getransformeerde industriële tentoonstellingsruimte van de Willem2) in mei.

Het project zal aanvangen met een performance met schermers van de Schermclub Den Bosch. http://www.schermclubdenbosch.nl/ Voormalig bondscoach Roel Verwijlen is enthousiast over onze samenwerking en er hebben zich al schermers aangemeld voor deelname. Ik ben erg benieuwd hoe het kruisen van de degens zal klinken vanwege de accoustiek in de ruimte, maar ook naar het beeld wat het op gaat leveren. En de vermenging van de schermers die hun eigen publiek mee gaan nemen met het publiek wat doorgaans op een opening afkomt, hoe zal dat zijn. Het is een fascinerende wereld die van de schermers. Ik hoop dat veel mensen dat gaan ervaren in Woud Willem.

Picknick in het bos/Het woud der verwachting