menu denk mee beslis mee maak mee

Thijs Hazeleger

 

afbeelding van Thijs Hazeleger

Thijs Hazeleger

Werkzaam bij: 
ArtEZ hogeschool voor de Kunsten en zelfstandig ondernemer in fanfareprojecten


Thijs Hazeleger is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Fanfarevernieuwing en dramaturgie. Als docent begeleid ik HBO-studenten in het doen van theaterhistorisch onderzoek, het werken in het sociaal-artistieke veld en het schrijven van een scriptie. Dat doe ik bij de opleiding voor Docent theater in Zwolle. Daarnaast werk ik als zelfstandig ondernemer in Utrecht; eerst als dramaturg, maar nu als coach binnen de blaasmuziek. Na het ontwikkelen van innovatieve fanfareprojecten (zoals Fanfare 2.0) bied ik muziekverenigingen nu inspiratie voor de toekomst, zie http://www.fanfarecoach.nl
Interesses: 
Muziek, theater, festivals, community arts

Recente reacties

Mindfuck

dinsdag 31 juli 2018 - 13:46

Beste Marian, ik zie nog geen aanvullingen in jullie plan. Kun je uit de voeten met onze vragen en opmerkingen? Willen jullie nog door met deze aanvraag? Je hebt namelijk nog krap een week voordat de Denk mee-fase eindigt. 

Groeten Thijs 

Clairette

zaterdag 28 juli 2018 - 10:40

Beste Wim, aangezien het einde van de Denk mee-fase in zicht komt, geef ik je graag nog een laatste tip. 

Mooi om te zien dat er zoveel deelnemers hebben gereageerd in deze rechterkolom. Omdat alleen de inhoud van de linkerkolom wordt beoordeeld, zou je eventueel nog een citaat van een van de deelnemers hierin op kunnen nemen. Dan zou ik een citaat kiezen dat het meest gaat over wat zij spannend / belangrijk vinden aan het experiment dat je samen aangaat met deze productie. 

Succes met de afronding!

Groeten Thijs 

Mindfuck

woensdag 25 juli 2018 - 14:04

Beste Marian, ook namens mij van harte welkom bij JMHM. Ik ben jullie coach op dit platform en zal jullie voorzien van tips en inspiratie.

Net als Giovanni ben ik benieuwd naar hoe je de deelnemers betrekt in het voortraject. Zijn er leden geïnteresseerd in illusionisme en hypnose? Wie is de talentvolle illusionist?

Je aanvraagt krijgt meer ‘body’ als je meer vertelt over hoe jullie bij het thema zijn gekomen en wat hier voor jullie vernieuwend aan is. Halen jullie ook inspiratie uit het gelijknamige televisieprogramma? Leeft illusionisme in Beltrum? Of kan dit dorp wel wat magie gebruiken?

Groeten Thijs