menu denk mee beslis mee maak mee

Rob van Doggenaar

 

afbeelding van Rob van Doggenaar

Rob van DoggenaarRob van Doggenaar is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Ik werk als projectmanager, producent en programmamaker aan culturele projecten waarbij vaak en veel sprake is van participatie en co-creatie. Ik zet mijn ervaring op dit vlak graag in voor Jij maakt het mee.
Interesses: 
community arts, muziek, film, theater, wielrennen, zingen.

Coach van

Recente reacties

DE BROEIKAS

woensdag 10 oktober 2018 - 16:52

Beste Ervin,

Ook van mij van harte welkom op JMHM. Ik zal je project volgen als coach en je waar mogelijk voorzien van tips, adviezen (hopelijk) helpende vragen.

Een jamsessie machine, dat wekt mijn nieuwsgierigheid. Jullie projectbeschrijving is uitgebreid, ik krijg de indruk dat jullie vaker met dit bijltje gehakt hebben. En jullie hebben al een behoorlijk netwerk en track record opgebouwd zo te zien. 

Ik sluit me aan bij de vragen van Alexander. In het eerste deel van je projectbeschrijving zie ik dat je een aantal keer amateurs benoemt, maar verderop zie ik dat niet terug. Waar ligt de focus? 

Weet dat voor JMHM de vernieuwing van de cultuurbeoefening in de vrije tijd van belang is. Of samenwerking met andere partijen. Is het een idee om samenwerking te zoeken met organisaties in Alkmaar die zich bezig houden met amateurkunstbeoefening zoals Artiance?

Ik lees graag je reactie.

Groet, 

Rob