menu denk mee beslis mee maak mee

Rob van Doggenaar

 

afbeelding van Rob van Doggenaar

Rob van DoggenaarRob van Doggenaar is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
projectmanagement, coaching, training voor cultuur en maatschappij.
Interesses: 
community arts, muziek, film, theater, wielrennen, zingen.

Recente reacties

Speels Collectief op Landpark Assisië

woensdag 23 mei 2018 - 17:20

Beste Saskia, Ook van mij welkom bij Jij maakt het mee! Ik zal jullie project volgen als coach.

Je hebt een goed uitgewerkt plan ingediend. En goed ook dat je try-outs hebt gedaan om ervaring op te doen. En dat je de ervaringen van de try-outs meeneemt in de ontwikeling van je plannen. Uit het plan spreekt ook dat jullie de nodige ervaring hebben met dit soort werk en projecten. 

Wat je specifieke vraag betreft: alles is mogelijk, maar ik denk dat dit de verkeerde vraag is. Een bijdrage vragen van deelnemers is misschien drempelverhogend. Als ik een suggestie mag doen voor een vraag achter deze vraag, dan zou het kunnen zijn: hoe krijgen we dit project op een gezonde en duurzame manier gefinancierd? Als die vraag klopt, dan is mijn suggestie om eens in kaart te brengen wie (mensen en organisaties) er belang bij hebben dat jullie project er is. Wie zijn de stakeholders? En wat zouden die bij kunnen dragen (dat hoeft niet per se financieel te zijn, maar kan ook op een andere manier waarde hebben)? Een aantal hebben jullie er al: Prisma, Buurtcultuurfonds Noord-Brabant en Vrienden van Prisma. Dus het begin is er. 

Ik ben benieuwd of je hier iets mee kan. Hoor het graag. 

Hartelijke groeten,
Rob

Luistermobiel op volle toeren

woensdag 23 mei 2018 - 17:00

Beste Floortje, ook ik heet je welkom bij Jij maakt het mee. Ik ben aan je gekoppeld als coach en ga je plan vanuit die rol volgen en je adviseren.

Ik vind het een interessant idee en het lijkt me vooral een uitdagende opdracht om mensen er actief bij te betrekken. Hoe gaan jullie dat doen? En hebben jullie een scherp beeld van de doelgroep die je wilt bereiken? En waarom zouden deze mensen mee doen aan Luistermobiel? Als je het antwoord op deze vragen toevoegt, wordt het plan er in mijn ogen sterker van. 

Goed dat je hebt toegevoegd hoe de workshops werken. Heel verhelderend. Passen jullie bij de Luistermobiel een vergelijkbare werkwijze toe? 

En om beter op je specifieke vraag te kunnen antwoorden: moet ik 'digitale geluidskaart' zien als een plattegrond met daarop locaties met geluidsfragmenten?

Ik hoor graag van jullie.
Hartelijke groet, Rob