menu denk mee beslis mee maak mee

Debora van Stenis

 

afbeelding van Debora van Stenis

Debora van Stenis

Werkzaam bij: 
Als zelfstandige werkzaam voor o.a. HKU Theater en Sharing Arts Society


Debora van Stenis is FCP-coach. De coach ondersteunt
met zijn/haar expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Ik werk sinds 2004 in de culturele sector van Utrecht. Eerst 8 jaar als educatiemedewerker bij Yo! Opera (een jeugdopera- festival/gezelschap) en sinds 2012 als freelancer. De projecten die mij het meest aanspreken zijn kunstprojecten die in verbinding staan met de samenleving. Door de thematiek, de locatie, door te werken met mensen die niet meteen iets met kunst hebben, op scholen of in de wijk. Ik zoek altijd naar (nieuwe) verbindingen en naar combinaties van mensen en ideeën die elkaar kunnen versterken. Ik heb de afgelopen vier jaar o.a. gewerkt voor de Sint Maarten Parade, Stut Theater, Festival aan de Werf, Call of the Mall, Le Tour Utrecht en het UCK. Ook geef ik sinds een aantal jaar les op de HKU Kunst & Economie over theatereducatie.
Interesses: 
Theater, muziek, rommelmarkten, fotografie, popquizzen en zingen in koortjes.

Recente reacties

100 jarig jubileum KDO Mechelen

woensdag 4 januari 2017 - 11:04

Ha Miriam,

Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Heb nog een keer jullie plan doorgelezen en heb twee vragen:

- Welke professionals werken er mee? Zijn dat de mensen van Maxx Productions? Of zitten deze mensen ook in het artistieke team? Wie zijn dit precies? En wat gaan ze doen?

- Wat betreft promotie / doelgroepen (en jullie meedenkvraag). Klopt het dat jullie doelgroep voor deze voorstelling bestaat uit: 1) bestaand/trouw publiek 2) mensen met een relatie met de mijnwerkersbond. Je noemt een steeds groter wordend toneelpubliek. Wie bedoel je hiermee? Zitten die in een van de bovenstaande groepen? Of zijn dat mensen/groepen die je juist hiermee wil bereiken. Zie ook mijn eerdere vraag van 6/12!


Groet!
Debora