menu denk mee beslis mee maak mee

Debora van Stenis

 

afbeelding van Debora van Stenis

Debora van Stenis

Werkzaam bij: 
Als zelfstandige werkzaam voor o.a. HKU Theater en Sharing Arts Society


Debora van Stenis is FCP-coach. De coach ondersteunt
met zijn/haar expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Ik werk sinds 2004 in de culturele sector van Utrecht. Eerst 8 jaar als educatiemedewerker bij Yo! Opera (een jeugdopera- festival/gezelschap) en sinds 2012 als freelancer. De projecten die mij het meest aanspreken zijn kunstprojecten die in verbinding staan met de samenleving. Door de thematiek, de locatie, door te werken met mensen die niet meteen iets met kunst hebben, op scholen of in de wijk. Ik zoek altijd naar (nieuwe) verbindingen en naar combinaties van mensen en ideeën die elkaar kunnen versterken. Ik heb de afgelopen vier jaar o.a. gewerkt voor de Sint Maarten Parade, Stut Theater, Festival aan de Werf, Call of the Mall, Le Tour Utrecht en het UCK. Ook geef ik sinds een aantal jaar les op de HKU Kunst & Economie over theatereducatie.
Interesses: 
Theater, muziek, rommelmarkten, fotografie, popquizzen en zingen in koortjes.

Recente reacties

100 jarig jubileum KDO Mechelen

woensdag 4 januari 2017 - 11:04

Ha Miriam,

Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Heb nog een keer jullie plan doorgelezen en heb twee vragen:

- Welke professionals werken er mee? Zijn dat de mensen van Maxx Productions? Of zitten deze mensen ook in het artistieke team? Wie zijn dit precies? En wat gaan ze doen?

- Wat betreft promotie / doelgroepen (en jullie meedenkvraag). Klopt het dat jullie doelgroep voor deze voorstelling bestaat uit: 1) bestaand/trouw publiek 2) mensen met een relatie met de mijnwerkersbond. Je noemt een steeds groter wordend toneelpubliek. Wie bedoel je hiermee? Zitten die in een van de bovenstaande groepen? Of zijn dat mensen/groepen die je juist hiermee wil bereiken. Zie ook mijn eerdere vraag van 6/12!


Groet!
Debora

100 jarig jubileum KDO Mechelen

dinsdag 6 december 2016 - 16:27

Hoi Miriam, 

Sorry voor m'n late reactie. Was even vergeten het project te "volgen"!

Zo'n filmpje is inderdaad een leuk middel om je voorstelling op een meer levendiger manier te brengen. Ik vroeg me wel af: Wie is precies je doelgroep? Kan je iets zeggen over een gemiddelde leeftijd, uit welk gebied ze komen, of ze wel/geen affiniteit moeten hebben met theater. Kan me voorstellen dat je niet perse iets met theater hoeft te hebben maar wel met de geschiedenis van Mechelen - en dat dat ook een ingang is om mensen te interesseren voor jullie voorstelling! 

En ik ben, net als Stefanie ook wel benieuwd naar waarom jullie spec. voor deze locatie hebben gekozen. Klopt het dat het een school is?

Groet!

Debora

Amateurkunstfestival 2017

dinsdag 6 december 2016 - 11:30

Dag Frits!

Welkom op dit JMHM platform. Even voorstellen. Ik ben Debora van Stenis en ben jullie JMHM-coach tijdens de denk mee fase. Ik geef tips en feedback en ben beschikbaar voor advies!

Een paar vragen n.a.v. jullie huidige tekst:

- Wat betekent voor jullie een "nieuwe vorm van amateurkunst?" Waar zijn jullie naar op zoek? M.b.t. bijv. proces of  product?

- Wat is de rol van scholieren? Zie je hun ook als een van de amateurgroepen? Is dit een apart educatietraject? En worden zij hierin door jullie begeleid?

M.b.t. jullie meedenkvraag: Waarom vraag je je af of dit een goed idee is? Denk je aan akoestiek? Logistiek? Capaciteit? Of denk je ook aan hoe dit binnen jullie festival valt qua vormgeving?

Debora

 

100 jarig jubileum KDO Mechelen

donderdag 24 november 2016 - 11:57

Dag Miriam,

Even voorstellen. Ik ben Debora van Stenis en ben jullie JMHM-coach tijdens de denk mee fase. Ik geef tips en feedback en ben beschikbaar voor advies!

Met betrekking tot jullie meedenkvraag ben ik benieuwd hoe jullie jullie activiteiten normaliter promoten en onder welke doelgroep. Is de doelgroep voor dit jubileum groter? Wie hebben jullie specifieke groepen op het oog?

Groet!
Debora