menu denk mee beslis mee maak mee

Nanette Elfring

 

afbeelding van Nanette Elfring

Nanette Elfring

Werkzaam bij: 
Zelfstandig adviseur, projectleider en procesbegeleider in de Erfgoedsector


Nanette Elfring is FCP-coach. De coach ondersteunt
met zijn/haar expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Mijn interesse, kennis en werkervaring ligt op het (snij)vlak van: Herbestemming, Monumenten, Cultureel Erfgoed, Vrijwilligers, Omgevingsmanagement en Cultureel ondernemerschap. Mijn uitgangspunt: Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!
Interesses: 
Cultuur - Reizen - Lekker eten - Buitensport(en) - Mindfulness - Motorrijden - Mensen in hun kracht zetten

Recente reacties

Ontdek Tambu!

zondag 14 mei 2017 - 21:47

Beste Ruben, ook van mij een warm welkom! Ik kende het niet, maar heb een filmpje opgezocht en was gelijk gegrepen. Je hebt al goed over de opzet van de jullie project nagedacht. Ik vraag me wel af of jullie al met scholen overlegd hebben over het lesprogramma, want daar moet je vaak minimaal een jaar van te voren al mee begonnen zijn, vaak nog eerder. (En hou er rekening mee dat eductaie niet onder vrijetijdsbeoefening valt en daarmee dus niet in deze anavraag). Heb je er al eens over gedacht om een 'boegbeeld' te strikken?  Je zou kunnen zoeken naar een goede social media infuencer met roots in Curaçao. Als die het initiatief kan omarmen, dan kun je van daar uit goed jongeren bereiken. Hebben jullie zo iemand in jullie netwerk? En zo niet hoe kun je die dan vinden? Je hbet het verder over moderne dansvormen, is dit al uitgewerkt? Of gaan jullie dat juist in dit project uitwerken? En hoe weten jongeren dan dat dit de moderne vorm is? Vast veel succes met de verdere uitwerking!

 

De slag bij Bergen, de Vergeten Oorlog uit 1799

zondag 14 mei 2017 - 21:32

Beste Hans, welkom bij JIj Maakt Het Mee! Ik ben Nanette, je coach. Wat een mooie brede aanvraag heb je. Het komt op mij over dat jullie hiermee de geschiedenis echt beleefbaar maken. Ik lees dat de participatie vooral zit in de reanactor groepen (die ook 'burgers' meenemen. Vaka zijn dit al bestaande groepen. Zouden jullie ook iest kunnen verzinnen waradoor het publiek wellicht meer gaat participeren ipv alleen als toeschouwer fungeren? En zou je voor je vraag op het gebeid van socail media niet juist een wisselwerking met leerlingen op kunnen zetten?  Wellicht als maatschappelijke stage of buitenschoolse activiteit? Veel succes!

Victorie!

zaterdag 15 april 2017 - 20:06

Hi Mirella, heb je de Alkmaarse bedrijven verenigingen al geprobeerd? Het zou mooi zijn als je het zo weet te positioneren dat bedrijven hun klanten weer willen uitnodigen omdat je erbij 'moet' zijn. Denk aan de skybox bij voetbal. Dus denk niet alleen na over what's in it for you, maar ook what's in it for them. Het moet niet als een gunst voelen, maar een gemiste kans als ze er niet bij zijn. Verder hebben julie de gemeente al verbonden aan jullie. Zeker wethouders/burgemeester ed uitndodigen en vragen naar een liaison persoon binnen de gemeente die de ondernemers/middenstand kent. Wie weet kan die nog wat betekenen. Het zou mooi zijn als je dus anderen de werving voor jullie kan laten doen, maar dan moet jullie verhaal naar de sponsors toe echt pakkend zijn. Heel veel succes gewenst!

Victorie!

dinsdag 11 april 2017 - 14:50

Hallo Mirella,Ten eerste, 'wat een mooi breed project'. Ik begrijp de vraag naar reïnactment groepen. Maar dat zal niet het enige zijn waar jullie tegenaan lopen. Kun je jullie knelpunten voor nu specificeren en aan ons richten. Mogelijk kunnen wij of van uit ons netwerk jullie nog beter ondersteunen.

Er staat een ruim bedrag begroot voor sponsoring. Zijn jullie al met werving begonnen en hoe loopt dit? Wat is de go, no-go grens.

Ik kijk uit naar jullie reactei, succes gewenst.

Bleekneusjes

dinsdag 28 februari 2017 - 12:16

Hoi Jasmijn, Ik zal ook de komende weken meekijken over jullie schouder naar dit  Inhoudelijk aantrekkelijke en inspirerende project.Zoals Anne mis ik op dit moment de helderheid betreffende de financierings- vs inkomsten mix. Graag alleen heel helder vermelden waar de financiering voor nodig is en welke inkomsten ertegen over staan. Randprogramering, pilot, nevenactiviteiten die niet meelopen in de financiering graag eruit laten. Verder kom ik een verschil tegen bij de kosten voor staigaire acteurs van €3500 tegenover €900. Is dit bewust of berust dit op een vergissing en komt daarmee de begroting er anders uit te zien?Verder geef je aan dat jullie in Mei starten met de repetitie maar ik lees ook dat de Karavaan  al start op 25 Mei start. Is ditv realistisch?