menu denk mee beslis mee maak mee

Joop van van Liere

 

afbeelding van Joop van van Liere

Joop van van Liere

Werkzaam bij: 
Cultura in Ede


Joop van van Liere is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Ontwikkelaar en uitvoerder van Community Arts (Rockin' Old School Ede, ZING'N ZONG (...gezongen) e.v.a. projecten). Fondsenwerver, strategisch en artistiek beleidsadviseur voor Cultura in Ede. Adviseur voor jonge professionals in de kunsten.
Interesses: 
Mijn interesse gaat uit naar (kunst)projecten waar mensen blij van worden; zich door bemoedigd voelen in hun persoonlijke ontwikkeling en verhouding tot anderen en de omgeving. Projecten waarin de 'drive' uit de deelnemers komt, in leven blijft en steeds meer anderen meeneemt in de 'vibe'. Creatie en co-creatie dus en feesten als de cirkel weer rond is. Als de effecten van het resultaat de missie en visie vervullen.

Coach van

Aanvragen

Huidige aanvragen Project Fase
WOODROCK
ROS EDITIONS
Rockin' Old School

Recente reacties

Gouden Boeken

woensdag 13 juni 2018 - 10:46

Dag Eva, de tijd schrijdt voort, verloopt alles een beetje voorspoedig? Heb je misschien nog vragen op inhoudelijk gebied?

Gouden Boeken

woensdag 6 juni 2018 - 12:09

Dag Eva,

Als coach bij het fonds mag ik met je meedenken en proberen zinnige tips te geven voor de verdere ontwikkeling van je project.

In antwoord op je meedenkvraag kom ik op de volgende, mogelijk interessante suggesties:

- Kijk eens naar 'Old stars' van het nationale ouderenfonds. In je projectinhoud en opschalingswens zie ik overeenkomst met de ontwikkelingsgang van dit project. https://oldstars.nl/

- Daarbij past interessante info/studie over het opschalingsvraagstuk van het Oranjefonds. http://view.publitas.com/oranje-fonds/oranje-fonds-groeiprogramma-public...

- Ook 'De bibliotheek' kan een passende partner voor opschaling zijn. 'De bibliotheek' is op steeds meer lokaties in het land bezig met een kunstzinnige(r) randprogrammering.

Ik ben benieuwd of dit je inhoudelijk verder helpt.