menu denk mee beslis mee maak mee

Joop van van Liere

 

afbeelding van Joop van van Liere

Joop van van Liere

Werkzaam bij: 
Cultura in Ede


Joop van van Liere is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Ontwikkelaar en uitvoerder van Community Arts (Rockin' Old School Ede, ZING'N ZONG (...gezongen) e.v.a. projecten). Fondsenwerver, strategisch en artistiek beleidsadviseur voor Cultura in Ede. Adviseur voor jonge professionals in de kunsten.
Interesses: 
Mijn interesse gaat uit naar (kunst)projecten waar mensen blij van worden; zich door bemoedigd voelen in hun persoonlijke ontwikkeling en verhouding tot anderen en de omgeving. Projecten waarin de 'drive' uit de deelnemers komt, in leven blijft en steeds meer anderen meeneemt in de 'vibe'. Creatie en co-creatie dus en feesten als de cirkel weer rond is. Als de effecten van het resultaat de missie en visie vervullen.

Aanvragen

Huidige aanvragen Project Fase
WOODROCK
ROS EDITIONS
Rockin' Old School

Recente reacties

The Floor is Lava

maandag 4 februari 2019 - 12:51

Dag Hanneke, je kunt altijd even bellen met het fonds. 

The Floor is Lava

maandag 4 februari 2019 - 9:55

Dag Hanneke,

Wat vervelend van die diefstal. Soms zit het tegen...

Ik mag als coach niet waarderen maar ik wordt wel blij van het idee achter dit project. Misschien een laatste, waarschijnlijk overbodige tip.... Houd een 'voorsprong' op basis van steeds excellent luisteren en kijken en stel regelmatig de 'juiste' vragen die een zelfstandige invulling en verrijking van de outcome uitlokken. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg!
 

The Floor is Lava

woensdag 30 januari 2019 - 0:08

Dag Hanneke,

Helder! Hoe schat je de potentie van je aanvraag nu in? Wat zou je noch kunnen toevoegen om te voldoen aan de gestelde voorwaarden voor een succesvolle aanvraag? Ontstaan er nog nieuwe invallen als je je projectaanvraag nog eens met die criteria confronteert? Elk plan mag immers minimaal 5 keer de revue passeren toch:). In mijn ervaring levert dat altijd toegevoegde kwaliteit op. Ideeën/inbreng van alle betrokkenen bij het project is en blijft welkom.

The Floor is Lava

maandag 28 januari 2019 - 16:39

Dag Hanneke, 

Dat lijkt me een goed idee. Een online omgeving aanbieden als drager van het ingezette proces. Met in het verschiet een nieuw offline moment om er verder vorm aan te geven. Een instrument om duurzaamheid te stimuleren en borgen.