menu denk mee beslis mee maak mee

Johanneke Minnema

 

afbeelding van Johanneke Minnema

Johanneke Minnema

Werkzaam bij: 
Faem


Johanneke Minnema is FCP-coach. De coach ondersteunt
met zijn/haar expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Na mijn studie Kunstbeleid en Management werk ik sinds 2008 als freelance projectleider in de creatieve en culturele sector. Ik vind het leuk om sterke concepten te vertalen naar praktische, uitvoerbare en realistische plannen om zo te zorgen dat de concepten succesvol worden gerealiseerd. Daarnaast geef ik workshops aan culturele instellingen die ondernemender willen worden en schrijf ik soms mee aan projectplannen en subsidieaanvragen.

Recente reacties

Carportfestival in de Jacob van Bredastraat

zaterdag 11 februari 2017 - 14:21

Beste Elske,


Welkom bij Jij Maakt Het Mee. Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag mee met het Carportfestival. Een leuk idee en al mooi uitgewerkt in de brochure! Let er wel op dat de aanvraag wordt beoordeeld op basis van de tekst op dit platform, werken jullie dat de komende tijd nog wat verder uit?


Wat betreft jullie meedenk vraag: je kan eens zoeken op Crowd Control en overleggen met de plaatselijke brandweer. Ook zal de afdeling van de gemeente waar je je vergunning aan vraagt ongetwijfeld de nodige richtlijnen en tips hebben. Hopelijk kom je daar verder!

Veel succes en hartelijke groet,
Johanneke

Straattori

zaterdag 11 februari 2017 - 14:11

Ha Marjorie,

Kan je toelichten hoe de slotpresentaties op het finale festival er uit komen te zien? Je geeft aan dat de deelnemers uit de verschillende disciplines aan elkaar worde gekoppeld. Betekent dat dat ze gezamenlijk nog een nieuw werk ontwikkelen? Hoe komt dat werk tot stand? Krijgen zij daar begeleiding bij? Het maakt me nieuwsgierig!

Hartelijke groet,

Johanneke

Fortes Festival

maandag 6 februari 2017 - 17:30

Beste Marieke,

Welkom bij Jij Maakt Het Mee. Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag met jullie mee. 

Leuk dat het festival vorig jaar zo'n succes was dat het dit jaar opnieuw plaats vindt. De beschrijving is nu nog vrij algemeen. Ik begrijp dat je voor twee specifieke onderdelen aanvraagt bij JMHM. Kan je die onderdelen wat verder uitwerken, aangeven wat daar nieuw aan is ten opzichte van vorig jaar en ook ondersteunen met een begroting?

Verder heb je een vraag over verdienmodellen. Ook daarvoor is het behulpzaam om eerst inzicht in jullie begroting te krijgen voor ik daarover mee kan denken.

Hartelijke groet,

Johanneke

Langs zal je leven

zaterdag 4 februari 2017 - 11:54

Beste Sjoerd,

Leuk om te horen dat jullie zo actief bezig zijn en dat het qua vrijwilligers en deelnemers in elk geval goed loopt!
Ik heb verder geen opmerkingen of tips meer. Veel succes en ik blijf graag op de hoogte via dit platform!

Johanneke

Cultuur bij je buur

woensdag 1 februari 2017 - 21:16

Beste Nanda,

Bedankt voor het verder uitwerken van de aanvraag en leuk dat ook anderen meedenken over jullie project!

Je vraagt specifiek aan voor het onderdeel jongeren. Je omschrijft wel al in de aanvraag met welke partijen je daarvoor wilt samenwerken maar kan je ook nog wat meer aangeven hoe het werken met jongeren er uit komt te zien? Wat gaan jullie met hen doen? Hoe gaat dat werken? Wie zijn daarbij betrokken en wat is het doel?

Hartelijke groet,

Johanneke

Langs zal je leven

dinsdag 24 januari 2017 - 23:06

Ha Sjoerd,

Bij Ipse de Bruggen kan je vragen naar de coordinator Vrije Tijd en zou ik zeker ook kijken naar de woongroepen in Nootdorp en Ypenburg. Ik ben benieuwd wat er uit het gesprek komt en ben ook benieuwd naar de gesprekken met MKBers.

Je vraag over de begroting laat ik even open staan voor Giovanni.

Hartelijke groet,

Johanneke

Straattori

dinsdag 24 januari 2017 - 22:55

Ha Marjorie,

Hartelijk dank voor de toelichting. Dat maakt de aanvraag zeker sterker. Let er wel op dat de aanvraag alleen wordt beoordeeld op de tekst die links staat. Verwerk de antwoorden dus zeker ook in de tekst van de aanvraag. Veel succes met het verder afronden hiervan!

Hartelijke groet,

Johanneke

Cultuur bij je buur

woensdag 18 januari 2017 - 16:43

Beste Nanda,


Welkom bij Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag met jullie mee om de aanvraag verder uit te werken. 

Om te beginnen reageer ik op je meedenkvraag: heb je al specifieke jongeren op het oog? Dit lijkt me namelijk bij uitstek een vraag om aan jongeren zelf te stellen. Door hen op te zoeken, met hen in gesprek te gaan en hen zo te leren kennen kunnen denk ik hele verrassende optredens op nieuwe en unieke locaties ontstaan. Eventueel kan je ook dit platform daarvoor gebruiken: misschien zijn er wel jongeren die via de commentaren op dit platform mee willen schrijven aan de aanvraag. 

Veel succes met het verder uitwerken van de aanvraag,

Hartelijke groet,

Johanneke

Straattori

woensdag 18 januari 2017 - 16:35

Beste Marjorie,

Welkom bij Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag met jullie mee. 

Wat een mooi project is Straattori! Het is ook al behoorlijk goed uitgewerkt. Misschien kan je bij de meerwaarde van de samenwerking ook in gaan op de meerwaarde van het project voor jullie partners. Dat zouden ze eventueel zelf ook kunnen verwoorden in de commentaren bij de aanvraag. 

Verder moet ik naar aanleiding van je meedenkvraag denken aan alle mooie verhalen die dit project gaat opleveren. Zijn er naast het festival nog andere podia denkbaar waar deze verhalen tot hun recht komen? Bijvoorbeeld in een huis aan huis krant of als vlogs op de facebook pagina van de wijk?

Veel succes en hartelijke groet,

Johanneke

Fietsen in Zoetermeer

woensdag 18 januari 2017 - 16:22

Beste Robert,

Welkom bij Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag met jullie mee om de aanvraag verder uit te werken. Daarbij is het goed om te weten dat de aanvraag - zoals Anne ook al zegt - wordt beoordeeld op de informatie in de linker kolom en niet op het projectplan in de bijlage. 

Om de informatie in de linker kolom aan te passen: Klik bovenaan bij bewerken op het tabblad "Denk mee, meer projectinformatie" daar vind je invulvelden waar je je antwoorden in kan verwerken.

Als de aanvraag wat verder is uitgewerkt denk ik graag nog een keer verder mee of zijn er wellicht nu al vragen?

Hartelijke groet,

Johanneke

Langs zal je leven

woensdag 18 januari 2017 - 16:17

Ha Sjoerd,

Je bericht is goed doorgekomen. Je aanvraag wordt beoordeeld op de tekst die je op deze pagina in de linker kolom toevoegt, niet op een projectplan in de bijlage. Klik bovenaan bij bewerken op het tabblad "Denk mee, meer projectinformatie" daar vind je invulvelden waar je je antwoorden in kan verwerken. Wel is een begroting nodig, als ik het goed heb is daar een format voor. Medewerkers van het fonds kunnen daar verder infrormatie over geven.

Wat betreft je vraag over beroepsopleidingen: dat is afhankelijk van voor welke taken je vrijwilligers zoekt. 

Ik lees graag verder mee als de aanvraag verder is uitgewerkt!

Hartelijke groet,

Johanneke

 

Operatie IJssellinie

woensdag 18 januari 2017 - 16:11

Ha Jolmer,

Ik zie dat het plan inmiddels al behoorlijk gegroeid is. Willemijn en Lidian hebben nog een paar vragen, ik heb daar verder niets meer aan toe te voegen. Kan je hiermee uit de voeten? Heb je nog vragen?

Johanneke

Pierre Janssen: meesterverteller

woensdag 18 januari 2017 - 16:00

Ha Femke,

Dank voor de toelichting. Goed om dit ook in de tekst links te verwerken. Je antwoorden brachten mij nog op een suggestie: omdat het zo'n lang lopende tentoonstelling is zou je een deel van de tentoonstelling kunen vullen met (wisselende) resultaten van de kunstklas. Op die manier creeer je enerzijds voor de bezoekers ook een reden voor een herhaalbezoek en anderzijds is het voor de deelnemers van de kunstklas extra leuk dat hun werk ook geexposeerd wordt. Dit laatste kan ook op een leuke manier invulling aan jullie promotie geven.

Veel succes met het afronden van de aanvraag!

Johanneke

Langs zal je leven

donderdag 5 januari 2017 - 11:08

Beste Sjoerd,

Welkom bij Jij Maakt Het Mee. Ik ben jullie coach en ik denk de komende weken dan ook graag met jullie mee!

Aansprekend onderwerp en passende titel hebben jullie gekozen! Ik ga er vanuit dat jullie de projectomschijving de komende weken nog verder uitbouwen en ook een begroting toevoegen.

Voor het werven van vrijwilligers: heb je al contact gezocht met Delft voor Elkaar? Misschien kunnen zij jullie verder op weg helpen! Daarnaast zou een artikel over deze voorstelling denk ik ook niet misstaan in het stadsblad. Dit zou je dan kunnen koppelen aan een oproep voor vrijwilligers. Ook zou je eens kunnen kijken bij relevante beroepsopleidingen; misschien is een interessante samenwerking denkbaar?

Veel succes!

Johanneke

 

Operatie IJssellinie

donderdag 5 januari 2017 - 10:55

Beste J. Versteeg,

Welkom bij Jij Maakt Het Mee. Ik ben jullie coach. De omschrijving van jullie project is veelbelovend en ik denk de komende weken dan ook graag met jullie mee!

De projectomschrijving is nu nog wel erg summier. Kunnen jullie deze verder uitbreiden bijvoorbeeld door aan te geven:

- wie jullie zijn, wat jullie achtergrond is
- waarom jullie dit kunnen en waar de uitdaging voor jullie ligt
- met wie jullie samenwerken
- hoeveel mensen jullie willen bereiken

En natuurlijk mag ook de begroting niet ontbreken. Ik begrijp dat jullie daarvoor eerst antwoord willen op de vraag over de begroting willen hebben. Een medewerker van het fonds kan deze vraag beantwoorden.

Johanneke

 

Pierre Janssen: meesterverteller

vrijdag 30 december 2016 - 13:32

Jullie vragen aan voor educatieve activiteiten. Ik lees dat deze activiteiten in elk geval bestaan uit de 'kunstklas'. Hebben jullie al een eerste plan voor de activiteiten in deze kunstklas? Is hier altijd begeleiding aanwezig of komen er ook tutorials waar bezoekers zichzelf mee kunnen redden? En zijn er nog meer educatieve activiteiten?

Daarnaast geven jullie aan dat de werkwijze een experiment. Hoe monitoren jullie de uitkomsten van dit onderzoek en hoe reflecteren jullie hier op? Is er in het project ruimte om gedurende het project bij te sturen? En hoe willen jullie waardevolle inzichten voor de museale sector overdragen?

Pierre Janssen: meesterverteller

vrijdag 30 december 2016 - 13:32

Beste Femke,

Welkom bij Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag met jullie mee! Naar aanleiding van jullie aanvraag heb ik alvast een paar vragen:

 

Jullie hebben het project al goed omschreven en onderbouwd en hebben zeker in Arnhem mooie samenwerkingspartners gevonden. De gekozen samenwerking tussen de musea van Arnhem en Schiedam vind ik ook sterk maar ik mis Schiedam nog wel wat in deze aanvraag. Misschien kan er ook iemand vanuit museum Schiedam meeschrijven op dit platform!

1/2