menu denk mee beslis mee maak mee

Johanneke Minnema

 

afbeelding van Johanneke Minnema

Johanneke Minnema

Werkzaam bij: 
Faem


Johanneke Minnema is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Na mijn studie Kunstbeleid en Management werk ik sinds 2008 als freelance projectleider in de creatieve en culturele sector. Ik vind het leuk om sterke concepten te vertalen naar praktische, uitvoerbare en realistische plannen om zo te zorgen dat de concepten succesvol worden gerealiseerd. Daarnaast geef ik workshops aan culturele instellingen die ondernemender willen worden en schrijf ik soms mee aan projectplannen en subsidieaanvragen.

Recente reacties

Dagboek van een puber

woensdag 4 april 2018 - 20:11

Ha Joji, dank voor deze toelichting. Goed om deze thematiek nog wat sterker uit te werken in de aanvraag links! Johanneke

Dagboek van een puber

woensdag 4 april 2018 - 20:06

Beste Joji,

Ook namens mij welkom bij Jij Maakt het Mee! Als coach denk ik de komende weken met je mee om tot een kansrijke aanvraag te komen. 

In een tijd waarin veel opgroeiende jongeren vooral via digitale middelen met elkaar in verbinding staan maken jullie samen met deze jongeren een voorstelling waarin zij op het podium (fysiek) een stem en een gezicht krijgen.

Jullie werken daarvoor samen met een stevig netwerk van partners. Kan je wellicht enkele van deze partners vragen om hun motivatie om mee te doen hier in de commentaren met ons te delen? En zou je ook al aan enkele jongeren kunnen vragen datzelfde te doen? 

Johanneke

Dagboek van een puber

maandag 26 maart 2018 - 11:25

Ha Joji,

Ik begrijp dat je nu nog weinig kan zeggen over de thematiek omdat de jongeren dat samen zullen maken maar je gedachten over het integreren van de inzet van nieuwe media door jongeren in het werkproces en de marketing vind ik interessant. Misschien kan je dit nog wat verder uitwerken. 

Hou er rekening mee dat je aanvraag alleen wordt beoordeeld op de tekst links. Mocht je elementen uit dit antwoord willen verwerken in de aanvraag kan je dat doen door de tekst links verder uit te breiden. 

Johanneke