menu denk mee beslis mee maak mee

Diane Frenay

 

afbeelding van Diane Frenay

Diane Frenay

Werkzaam bij: 
Kunst&Transitie, Kunst en Cultuursector en als kunstenaar


Diane Frenay is FCP-coach. De coach ondersteunt
met zijn/haar expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Ik adviseer kunstenaars, kunstinstellingen en organisaties uit andere domeinen over een optimale en verrassende verbinding tussen kunst&cultuur met vraagstukken uit maatschappij en organisatie. Daarin staat participatie centraal,samen met de artistieke kwaliteit. De domeinen varieren van samenleving tot zorg,van maatschappij tot organisatievraagstuk.
Interesses: 
Beeldende kunst ervaren en maken, mensen. Muziek, literatuur, poëzie, theater, cabaret, natuur en zenmeditatie.

Recente reacties

Kunst maakt de mens

dinsdag 7 maart 2017 - 20:56

Ha Eva, ik ben jullie coach op dit platform. Dit platform is openbaar: houdt je tekst kort en bondig en wervend, en toch compleet, zodat het leuk blijft om mee te denken, want daar draait het om. Ook jullie interactie op dit platform en de wervende kracht ervan zijn belangrijk. Vraag bijv. ouderen om bij te dragen hier, hoe men zelf de meerwaarde ervaart en waarom een vervolg zo belangrijk is. Ik lees kritisch en zie een aanbod onstaan dat in een kunsteducatiecentrum kan worden aangeboden, waar men doorgaans voor cursussen betaald. Met 65 plus kaart is dan bovendien korting te krijgen. Op zich is het geweldig als het vervolg juist nestelt en zich op structurele basis voortzet op zo' n plek, leg daarom goed uit waarom subdsidie toch nodig is? financiering door gemeente en zorgverzekeraar is ook een kans! Begroting mist nog?

De Radius van Allardsoog

dinsdag 7 maart 2017 - 19:41

Jullie vraag over een expert sociale / maatschappelijke veranderingen roept bij mij de gedacht op of je het antwoordniet vanzelf tegen gaat komen door je onderzoek, jullie komen vanzelf maatschappelijke en sociale vraagstukken tegen. Als die helder zijn, is een expert in vernadering daarvan misschien makkelijker te vinden..

De Radius van Allardsoog

dinsdag 7 maart 2017 - 19:35

Ha Peergroup, mijn eerste reactie is, gaaf project, groot ook!  maak de tekst van je aanvraag liever kort, helder en inzichtelijk. Dan blijft het leuk om mee te denken en te reageren, je schrijft hem voor iedereen tenslotte!

Jijmaakthetmee is een platform waar iedereen mee kan denken, dus maak daar gebruik van en stel hier je eerste vragen aan je stakeholders, wat zouden zij graag onderzocht zien in Radius? En welke verenigingen zijn er allemaal en bieden graag hun kennis, expertise en hulp aan? Zij zijn de waardevolle verbinders in de regio en willen vaak graag meer mensen bereiken en enthousiasmeren. Bijdragen aan Radius is een buitenkans voor hen. Er zijn vast een aantal culturele, sport, wetenschapsverenigingen, maar ook erfgoed en geschiedenis, natuur, vis, jacht en misschien we andere met typische streekactiviteiten.

Shortcutz Aruba

dinsdag 7 maart 2017 - 18:49

Hallo Frans, ik ben de coach van jullie project op jijmaakthet mee. Wat een goed idee om middels film de kunst en cultuur  op Aruba te stimuleren en talenten en makers een goed klimaat daarvoor te bieden. Met film zijn veel mensen te bereiken. Mijn tips zouden zijn om voor allerlei taken rondom het maken van films ook ander mensen te betrekken, van het spotten van locaties tot de catering, het meehelpen opbouwen of maken van decors en het functioneen als figurant.er zijn ook beeldend kunstenaars,schrijvers , podiumkunstenaars en acteurs te vinden op de cariben, goed om hen te betrekken bij jullie bijeenkomsten. Zij zullen vast graag samen optrekken in het grotere doel.

Flamenco Express 2017

zaterdag 25 februari 2017 - 18:47

Dag Femke,  ik ben jullie coach op dit platform. Het doel is talentontwikkeling begrijp ik: door met elkaar nieuwe technieken te leren en met elkaar te zingen en spelen. Leuk dat er een koor uit Berlijn meedoet. Ik mis in het verhaal een beetje de verbinding met het land van oorsprong, Spanje: wat achtergrond info over het in koor zingen van flamengo, dat toch vaak door twee of drie mensen wordt gezongen? Het tweede doel is verbinding, meer contact en uitwisseling, en interessant: gezamelijke dagen en workshops. Kun je wat meer vertellen over dat 'eilandjesgevoel', wat is de oorzaak daarvan en is het een probleem? En wat over de meerwaarde heeft het voor jullie om specifiek met het koor uit Berlijn te werken, er zijn vast meer koren in Europa, waarom juist dit koor?