menu denk mee beslis mee maak mee

Davida de Hond

 

afbeelding van Davida de Hond

Davida de HondDavida de Hond is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Coach van

Recente reacties

Your Story

zondag 26 augustus 2018 - 17:11

Goedemiddag, 

Wanneer jullie stappen zetten om de projectpagina aan te vullen, denken jullie dan aan de begroting? Dat is een goede manier om te zien welke balans julienne de uitgaven hebben zitten. 

Lukt het niet om aan te vullen via de route die Alexander hier onder aan geeft? 

Your Story

zaterdag 18 augustus 2018 - 14:50

Goedemiddag, 

Als coach denk ik de komende periode graag mee met de aanvraag. Ik hoop dat jullie Serious van Alexander om toe te voegen opvolgen. Hierbij zou het, om te kunnen meedenken, mooi zijn wanneer jullie aanvullen. Pluk de stukken uit het projectplan die het plan en concept concreet maken. 

En dan zowel helderheid rondom de beoogde opbrengsten en de projectorganisatie (hoe komen jullie waar je moet zijn). 

 

Hartelijke groet, Davida 

Skiemer Wad

zaterdag 30 juni 2018 - 22:00

Goedenavond Christine, 

Ik ben als coach verbonden aan dit platform en denk graag met je mee. Hiervoor zou het goed zijn om de informatie aan de linkerkant van de pagina toe te voegen. Laat het ook vooral weten wanneer je ergen tegenaan loopt. 

Hoe werken jullie samen toe naar het optreden? Ik ben benieuwd naar het proces dat jullie volgen, het toevoegen van een begroting kan hier ook al inzicht in geven. 

 

Hartelijke groet, Davida

Drums in de wijk

zaterdag 30 juni 2018 - 21:25

Goedenavond Barbara,

Naast de aandachtspunten zoals Martine deze heeft aangegeven, zou ik je willen adviseren om ook het bereik in te vullen. Daarnaast zou je met het concretiseren van je tekst ook kunnen richten op wat je al hebt aan bereik en contacten en wat je hiervoor nog nodig hebt. Dat is nu nog niet overal even helder. 

Dus hoeveel jongeren zijn deelnemer, wie is bezoeker, welke stappen worden geet voor het doen van onderzoek en welke middelen worden hier voor ingezet? Hoeveel contactmomenten zijn er? Waar treden de jongeren zelf op? En wie doet de begeleiding van die workhops? 

Dit zijn vragen die niet met veel tekst heen worden beantwoord, maar die wel meteen inzicht geven in het geheel. Succes met het aanvullen en aanpassen van de aanvraag.