menu denk mee beslis mee maak mee

Davida de Hond

 

afbeelding van Davida de Hond

Davida de HondDavida de Hond is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Recente reacties

Shaka Club

maandag 18 december 2017 - 0:12

Goedenavond Pauline, 

Ook ik stel mij graag aan jou en jullie voor. Ik ben Davida en als coach verbonden aan JijMaaktHetMee. De komende weken denk ook ik graag met jullie mee over de verdere invulling van jullie project, stel vragen die bij mij opkomen en verwijs naar projecten waar ik de verbinding zie.

Als eerste zou ik de scope van het project graag helder gemaakt zien, hoeveel mensen denk je/jullie te gaan bereiken met dit project?

Ove rje meedenkvraag ga ik nadenken, kom er op terug!

Hartelijke groet en succes met het verder uitwerken van het plan. 

 

Brabants Festival Orkest

maandag 18 december 2017 - 0:08

Goedenavond Kees, welkom op JijMaaktHetMee! Allereerst stel ik mij graag aan je voor. Ik ben Davida de Hond en als coach verbonden aan dit platform. Ik denk de komende weken, samen met een adviseur, mee over de aanvraag. 

Vanuit de regeling is het goed aan te stippen wat het experiment is. Om in aanmerking te komen voor deze regeling, moet sprake zijn van experiment. Dus juist de invulling over "...de andere plekken en tijdstippen..." en wellicht de afspraken die jullie al met het theater in Breda hebben lopen. 

Meer informatie over wie jullie met dit project bereiken, in welke frequentie en een indicatie van aantallen deelnemers/bezoekers zorgt ervoor dat wij een beter beeld kunnen vormen. 

Ik zie er naar uit om de komende tijd mee te denken. Hartelijke groet, 

 

Davida

Theatervoorstelling Pleinvrees

maandag 18 december 2017 - 0:03

Hallo Anne, allereerst stel ik mij graag aan je voor. Ik ben Davida en als coach verbonden aan dit platform. De komende weken denk ik, net als Anne, graag met je mee over de verdere invulling van jullie project. 

Zou je een begroting toe kunnen voegen? Dan is het voor mij gemakkelijker nadenken over de invulling van het project, de verdeling in te maken kosten en de dekking van het totaal (en werk percentage hiervan eventueel bij deze regeling vandaag zou komen). 

De komende tijd verken ik graag het experiment in het project en de wijze waarop je mensen gaat motiveren mee te doen. 

 

Hartelijke groet, 

Davida

Visionary Soundscapes

zondag 17 december 2017 - 23:58

Goedenavond Corine, 

Als coach op dit platform zou ik graag het volgende aan je meegeven: het kopje deelnemers zou echt meer onderwerp van gesprek moeten zijn/uitgewerkter onderdeel van de aanvraag.  Zeker wanneer jullie een nieuwe samenwerking met elkaar aangaan en dit nieuw terrein is voor de ontstane alliantie. Want hoe weet je dat de geinteresseerden ook gemotiveerd zijn om aan de technische kant mee te werken? 

Het eindproduct lig al helemaal vast en is een duidelijk beeld van, terwijl een project ook juist nieuwe richting kan krijgen door de deelnemers die aanhaken en de talenten die zij met zich mee brengen. 

Hoe zorgen jullie er, kortom, dus voor dat mensen die deelnemen ook echt kunnen bijdragen? Dan heb je meteen een ingang om je eigen meedenkvraag te beantwoorden. 

 

Hartelijke groet, 

Davida

Theaterproject "Verhalen op de boerderij"

donderdag 9 november 2017 - 23:57

Goedenavond Gerard, en Kirsten,

Ook ik denk de komende periode graag mee met jullie aanvaag. Ik ben Davida, als coach verbonden aan dit online platform. 

Wie zijn de deelnemers die als amateur betrokken zijn? Is dit een combinatie tussen verschillende mensen, zowel in leeftijd als achtergrond?

Het is ook goed om een begroting toe te voegen, die is alleen voor mij en de adviseur zichtbaar. Dan krijgen wij een beter beeld van de opzet en gehele begroting. 

Hartelijke groet! Davida 

De Stad Vertelt - World Press Photo18

vrijdag 27 oktober 2017 - 8:06

Goedemorgen Fieke, Een goede partner zou ook RTV OOST kunnen zijn, zowel vanuit netwerk als mogelijkheid om uitkomsten te delen en aandacht te geven aan het project. Wellicht zou het mooi zijn om documentaire als gegeven breder te trekken en bijvoorbeeld een uitgebreide vlog toe te staan in bijvoorbeeld (ook bij de studenten in programmaonderdeel 1) 2 bij de wijkbewoners, dit kan een extra laag vormen en als start dienen om verder te werken aan een documentaire. Vloggen in de wijk kan interessant bronmateriaal opleveren voor latere bewerking, gedeeld worden online en laagdrempelig starten met filmen. Dit kan de samenwerking met de filmproducenten laagdrempeliger maken, doordat je stapsgewijs in de documentaire rolt als het ware. 

Vanuit de begroting is al meer helder geworden wat jullie samenwerking voor financiele weerslag heeft. Dank voor het uploaden.