menu denk mee beslis mee maak mee

Daniëlle Koelemij

 

afbeelding van Daniëlle Koelemij

Daniëlle Koelemij

Werkzaam bij: 
iDee Doet


Daniëlle Koelemij is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Juist in het creatief denken zit het vermogen om inventieve oplossingen te vinden. iDee Doet, creatief partner: droomt, durft, denkt én doet mee. Met haar deskundigheid op het gebied van cultuur, onderwijs en politiek verbindt Daniëlle Koelemij mensen en ideeën aan elkaar, om samen droomplannen te realiseren. iDee: trainer│adviseur│coach; Doet: evenementenorganisatie│fondswerving; identiteit: communicatie in woord en beeld│sociale media│cultureel ondernemer. www.ideedoet.nl

Recente reacties

The World is Yours

vrijdag 1 juni 2018 - 12:47

Beste Sjoerd, laat ik mezelf kort introduceren: ik ben coach op dit interactieve platform en geef tips, adviezen en inspiratie; zodat je jouw idee voor innovatieve actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd kunt vervolmaken.

Mijn tip om jouw plan te versterken richt zich op het vinden van nieuwe maatschappelijke partners. Het is vanuit Jij maakt het mee perspectief veel interessanter als je samenwerkingen tot stand brengt, in plaats van jouw huidige insteek ‘het verkopen van de voorstelling’ aan derden in heel het land. Kun je aangeven welke kansen je op dit vlak ziet en welke win-win situaties je denkt te creëren met innovatieve samenwerkingen?

Ook belangrijk om in je achterhoofd te hebben bij deze subsidieregeling: de weg er naar toe (het proces) is belangrijker dan het resultaat (de voorstelling). Hartelijke groet, Daniëlle.

Funk.IRC

donderdag 31 mei 2018 - 9:56

Beste Yordana, laat ik mezelf kort introduceren: ik ben coach op dit interactieve platform en geef tips, adviezen en inspiratie; zodat je jouw idee voor innovatieve actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd kunt vervolmaken. Mijn tip om jouw plan te versterken richt zich op het vinden van nieuwe samenwerkingspartners. De Stadsschouwburg en het grote dansscholennetwerk doen al een aantal edities mee, dus is het vanuit Jij maakt het mee perspectief interessant dat je verbindingen legt met een andere organisatie/doelgroep. Heb je er al aan gedacht om die in de sportieve hoek te zoeken? Je kunt goed experimenteren met de combinatie sport en aan hiphop en funk gerelateerde danscultuur.

The Wave

donderdag 31 mei 2018 - 9:39

Beste Alida, laat ik mezelf kort introduceren: ik ben coach op dit interactieve platform en geef tips, adviezen en inspiratie; zodat je jouw idee voor innovatieve actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd kunt vervolmaken. Jouw meedenkvraag richt zich op het vinden van nieuwe samenwerkingspartners. Heb je er al aan gedacht om die in de sportieve hoek te zoeken? Ik denk aan urban climbing (stadsklimmen), paaldansers en mensen die klimmuren bedwingen. Dan kan de wave ook de hoogte in golven.