menu denk mee beslis mee maak mee

Anouk Leeuwerink

 

afbeelding van Anouk Leeuwerink

Anouk Leeuwerink

Werkzaam bij: 
Redacteur


Anouk Leeuwerink is FCP-coach. De coach ondersteunt
met zijn/haar expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Mijn expertisegebieden zijn de podiumkunsten en festivals. Ik weet veel van theaterjournalistiek, publiciteit, persbenadering, dramaturgie en festivalprogrammering, en heb ruime ervaring in het opstellen van begrotingen en subsidieaanvragen. Bij het Fonds voor Cultuurparticipatie heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van Jij maakt het mee.
Interesses: 
Ik ga graag naar het theater en naar het filmhuis. Ik hou van moderne kunst en fotografie en ik maak graag verre reizen, onder andere naar Zuid-Oost Azië en Amerika. Ik woon in Utrecht.

Recente reacties

Sint-Jorisdag Beesel

maandag 13 februari 2017 - 12:39

Ik vind jullie plannen juist heel stoer klinken! Probeer daar op te focussen, op de heldhaftigheid van Sint Joris. Jullie durven moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken door middel van houtbewerking, ik vind dat heel moedig klinken. Probeer in een paar zinnen jullie kern helder te krijgen, zodat je dit makkelijk met anderen kunt delen. Ook zou je bijvoorbeeld een ondertitel kunnen kiezen, of een slogan, die je op jullie site en op de posters zet en die toelichting geeft op wat het evenement inhoudt. Met een goed ontworpen poster kun je je imago ook al snel opkrikken. Ik denk dat jullie zeker niet oubollig over hoeven te komen!

Sint-Jorisdag Beesel

maandag 13 februari 2017 - 12:31

De toelichting die je hieronder geeft maakt een hoop duidelijk. Heel goed dat je ook het projectplan zelf hebt uitgebreid, al kan je dat nog verder uitwerken. Houd goed in de gaten dat Jij Maakt Het Mee een regeling is voor kunstbeoefening in de vrije tijd en focus je aanvraag op dit aspect. De professionele kunstenaars vallen daar niet onder. Het is zeer duidelijk wat jullie drive is (mooi idee om het gekapte hout op deze kunstzinnige manier terug te geven aan het dorp!), maar focus je aanvraag nog meer op de kunstbeoefening, dus op het meedoen en zelf doen. En heb je een begroting die je kunt toevoegen?

Sint-Jorisdag Beesel

vrijdag 3 februari 2017 - 17:10

Hai Mieny,

Welkom! Ik ben coach bij Jij Maakt Het Mee en ga de komende zes weken met je meedenken over je project en aanvraag. Ik zal kritische vragen stellen om het plan nog verder aan te scherpen en ik sta voor je klaar als je vragen of onduidelijkheden hebt. 

Bij het lezen van je plan werd ik onder andere nieuwsgierig naar wat je bedoelt met: 'Daarna zal verdergaande vernieuwing borg staan voor de continuïteit van de workshops.' Waaruit bestaat deze vernieuwing?

BosBes Festival 2017

maandag 30 januari 2017 - 10:41

Dat verheldert een hoop! Dit soort informatie is belangrijk, en ik zie dat je het ook al in het projectplan hebt verwerkt. Heel goed!

BosBes Festival 2017

woensdag 25 januari 2017 - 14:12

Hai Cynthia,

Je mag hier antwoord geven op de vragen, en die antwoorden gebruiken om je projectplan links aan te vullen. De vragen gaan immers meestal over ontbrekende of nog onduidelijke informatie uit het projectplan.

Ik twijfel een beetje over jullie festival wel echt bij Jij Maakt Het Mee past, omdat de participatie-component me nog niet helemaal duidelijk is. Op het festival staat beleving centraal en jullie zetten je in om met samenwerkingspartners na het festival mogelijkheden aan kinderen te bieden om zelf aan de slag te gaan op bijv. een muziekschool. Maar waaruit bestaat het mee-maken, het participeren op het festival zelf? Kun je dat nog verder toelichten?

 

BosBes Festival 2017

dinsdag 17 januari 2017 - 11:35

Goed om te weten: het is belangrijk dat je antwoorden die je hieronder geeft ook aan je projectplan aan de linkerkant van de pagina toevoegt. Dat geldt namelijk als je aanvraag, dus vul dat zo goed mogelijk aan. Klik daarvoor op het tabblad Bewerken bewerken en vervolgens op Denk mee (meer projectinformatie). Succes!

BosBes Festival 2017

dinsdag 10 januari 2017 - 17:35

Hai Cynthia, welkom op Jij Maakt Het Mee! Ik ben Anouk en ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase. Ik ga je helpen bij het aanscherpen van je projectplan.

Wat leuk dat jullie klassieke muziek en opera toegankelijk willen maken voor kinderen! Ik zou er graag meer over willen weten. Je kunt in de linkerkolom je aanvraag verder uitbreiden. Vertel daar bijvoorbeeld wie jullie zijn en wat jullie doen, waaruit de cultuurparticipatie op het BosBes Festival bestaat en wat jullie concreet voor plannen hebben met de samenwerkingspartners. 

Veel succes!

Halve Maen 1609: Leven aan boord!

vrijdag 6 januari 2017 - 11:39

Hartstikke goed!

PUUR

woensdag 4 januari 2017 - 11:30

Wat me nu niet meer helemaal duidelijk is, is of dit project nu onderdeel is geworden van Dance for Health of dat het nog een zelfstandig project is?

En blijf je nog wel proberen om de lessen ook in Utrecht en Amsterdam aan te bieden of is dat nu helemaal van tafel? Het lijkt me zo mooi als dat lukt, want dit mist nog in andere steden dan Rotterdam. Als het nu niet lukt zou je de lessen in Rotterdam ook als pilot kunnen zien en daarna opnieuw kunnen proberen het ook in andere steden op te zetten. 

Halve Maen 1609: Leven aan boord!

woensdag 4 januari 2017 - 11:19

Allereerst de beste wensen! De laatste week van de Denk Mee-fase is ingegaan, dus een mooie kans om nog even goed naar de vragen van de fondsmedewerkers hieronder te kijken. Ook raad ik je aan om anderen die betrokken zijn bij het project te vragen om hier ook een reactie te geven. Het is altijd goed om draagvlak te laten zien en het fonds is uiteraard benieuwd naar hoe de samenwerkingspartners in dit plan staan. Je kunt een paar vrijwilligers naar hun ideeën over het project vragen, waar kijken ze naar uit bijvoorbeeld? 

PUUR

vrijdag 30 december 2016 - 15:31

Vandaag is de laatste dag van de Denk mee-fase. Ik wens je heel veel succes met stemmen verzamelen en met de uitvoering van het project!

Halve Maen 1609: Leven aan boord!

maandag 12 december 2016 - 11:27

Ik kijk uit naar je toelichting! Laat vooral weten als er onduidelijkheden zijn, dan help ik je graag.

Halve Maen 1609: Leven aan boord!

dinsdag 29 november 2016 - 16:25

Dag Eugene, welkom op Jij maakt het mee! Ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase en ga je de komende zes weken helpen bij het aanscherpen van je aanvraag. 

Ik zou graag meer over Stichting Halve Maen willen weten: wat doet de stichting? Waarom willen jullie een re-enactment vereniging oprichten? Jullie site is werkelijk prachtig, maar het is goed om ook informatie in de linkerkolom op te nemen, want daar kijkt het fonds uiteindelijk naar. Veel succes! 

PUUR

vrijdag 25 november 2016 - 17:19

Wat goed dat je contact met Marc hebt gekregen! Heel leuk dat je bij een les van hem aanwezig zult zijn en goed dat je de Parkinson Veremiging in Utrecht erbij betrekt. Hoe was hun reactie? Misschien kunnen ze ook zelf actief gaan werven, ipv alleen met een tekst op hun site.

PUUR

maandag 21 november 2016 - 10:15

Dag Krisztina, ik ben jouw coach in deze Denk Mee-fase en ga je helpen je plan verder aan te scherpen! Ik vind het een heel mooi idee om jouw ruime choreografie-ervaring in te zetten voor mensen met Parkinson. Hoeveel mensen wil je les gaan geven?

Heb je de voorstelling Parkin'Son van Giulio d'Anna gezien? Daarin danste hij met zijn vader die Parkinson heeft. En de organisatie Dance for Health geeft danslessen aan mensen met ziektes als Parkinson, reuma en MS. Wellicht kun je hen erbij betrekken.