menu denk mee beslis mee maak mee

Support een project

Hoe werkt het ?

Support een project


Welke kunst of erfgoedprojecten zie jij nu graag gerealiseerd?
Jij maakt het mee geeft je een platform voor jouw ideeën. Help aanvragers en denk met ze mee over hun wilde plannen. En geef je stem aan experimentele projecten waarvan jij vindt dat ze subsidie van het FCP zouden moeten ontvangen. 

Denk Mee infographic

Denk mee
  • Geef tips en adviezen zodat de aanvragers hun projecten kunnen verbeteren.
  • Weet jij bijvoorbeeld veel over community arts, circus of erfgoed? In de Denk mee-fase geef jij tips & advies aan wilde ideeën en bijzondere projecten. Met jouw opmerkingen verbeteren deze initiatiefnemers hun plannen.
    Blijkt jouw kennis en input waardevol voor de projecten? Wie weet word je op den duur wel een van onze coaches!
160125_info_02_retina.png

Beslis mee

Stem op de projecten die in de Beslis-mee fase staan en laat zo weten welke plannen jij graag ondersteund ziet. Bekijk en vergelijk de projecten. Wat vind je een bijzonder en belangrijk project? Misschien is het iets wat je als amateurkunstenaar altijd al miste? Wordt het geld goed benut; wat doen de verschillende projecten met het bedrag (max. € 15.000) dat ze aanvragen? En wat vind jij een waardevolle investering?  Wil je meer weten over hoe de besluitvorming precies werkt? Lees dan meer bij Beslisprocedure

160125_info_03_retina.png

Maak mee
Bekijk de projecten die eerder financiële ondersteuning van ons hebben gekregen. Misschien doe je ideeën op voor eigen activiteiten, kun je iets leren van deze projecten of maak je de uitvoering mee.  
 

 

Spelregels 

 


We houden het graag leuk op Jij maakt het mee dus houd je aan de volgende spelregels:
Houd het positief! Bedenk goed: constructieve kritiek is zinvol, een project afbranden niet.
Projectenomschrijvingen of commentaren die kwetsend, beledigend of in strijd met de openbare orde zijn worden van de website verwijderd. De afzender daarvan wordt geweerd van verdere deelname aan Jij maakt het mee.
 
Lees hier de volledige subsidieregeling Jij maakt het mee.