menu denk mee beslis mee maak mee

Studio S Next Step!

Jumping Forward

Stichting theater aan de Hobbemastraat
18 januari 2019 tot 26 april 2019

€12.500

Dit projectidee is in ontwikkeling. Geef je tips! Denk mee Beslis mee Maak mee

Ga direct naar de reacties

Studio S Next Step!

Jumping Forward

afbeelding van Lloyd Resida

Ingediend door:

Lloyd Resida

Ik zoek meedenkers over deze vraag: 
Wat is er nog meer nodig om talenten te ondersteunen in hun ontwikkeling?

Wat ga je doen?: 

Wij willen talenten in de Haagse Schilderswijk, Transvaal, en Stadsdeel Centrum de mogelijkheid bieden om hun talent en vaardigheden tot een hoger niveau te tillen. Als cultuuranker willen wij de talentontwikkeling stimeleren, ondersteunen en faciliteren door het aanbieden van ruimtes, apparatuur, coaching, en een podium om op te treden. Talent is er in overvloed alleen is er gebrek aan faciliteiten voornamelijk voor de urban artiesten in Den Haag. Daarom willen wij een traject starten om enkele potentials te begeleiden en te coachen door hen een starterspakket aan te bieden. Het Starterspakket bevat tools waaronder persfoto's, een single, videoclip en een cv aan optredens in Den Haag en omgeving. Het bevat allemaal elementen die nodig zijn om stapsgewijs door te groeien van amateur naar semi-prof of zelfs door tot een echte professional. De Vaillant wil hieraan bijdragen door Studio S Next Step! aan te bieden. Het idee is om hen daarmee meer toegerust te maken om daarna zelfstandig vervolgstappen te zetten.

 

Locatie(s): 
theater De Vaillant

afbeelding van Alexander Klapwijk

Beste Lloyd,

Ik zie dat je een projectplan, een planning en een begroting hebt geupload. Wij lezen en beoordelen alleen een geuploade begroting. Het projectplan en de planning niet. Zou je dat in de tekstvakken en schema's willen zetten die daarvoor bedoeld zijn? De geuploade plannen zijn namelijk niet openbaar, en voor dit platform is het juist wel de bedoeling dat iedereen met je plannen kan meelezen. Alleen je begroting hoef je dus niet openbaar te maken. 

afbeelding van Alexander Klapwijk

Beste Lloyod,

Welkom bij Jij Maakt Het Mee. De komende weken denk ik als adviseur van het fonds met je mee over je project en op welke onderdelen het eventueel aangescherpt kan worden om tot een kansrijke aanvraag te komen.

Je plan is nu nog erg beknopt. Probeer de komende weken je aanvraag zo concreet mogelijk te maken. Dat kan je doen door via het tabblad 'bewerken' -> 'Denk mee (meer projectinformatie)' je plan aan te vullen. Pas als je plan wat concreter is kunnen we je in deze chat ook verder helpen. Succes!