menu denk mee beslis mee maak mee

Judas in 2018

Musical voor oud en jong, oud verhaal nieuw jasje.

SMGNA
29 mei 2017 tot 26 maart 2018

€2.500

Dit projectidee is in ontwikkeling. Geef je tips! Denk mee Beslis mee Maak mee
Login of registreer om dit project te volgen.

Ga direct naar de reacties

Judas in 2018

Musical voor oud en jong, oud verhaal nieuw jasje.

afbeelding van liesan vugteveen

Ingediend door:

liesan vugteveen

Ik zoek meedenkers over deze vraag: 
Ideeën altijd welkom, in bijzonder opzet voor open lucht en binnenvoorstelling

Projectomschrijving: 

Musical waaraan ruim 100 enthousiaste amateurs meedoen. De leeftijd varieert tussen 8 en 90 jaar. Fantastisch om deze samenwerking te zien van mensen uit eenzelfde dorp en omgeving. Het verbindt mensen met verschillende achtergronden. Mensen inspireren elkaar. We zijn bezig met zang, dans, theater, kunst en techniek alles binnen één produktie. Alles met vrijwilligers en allemaal mensen met liefde voor cultuur.


afbeelding van Anne Arninkhof

Hoi Liesan, ik zie dat het projectplan in de linkerkolom nog niet verder gegroeid is. Houd er rekening mee dat de Denk mee-fase nog maar acht dagen duurt. In de huidige vorm komt je project nog niet in aanmerking voor de volgende  fase. Om je plannen uit te breiden klik je bovenaan de pagina op het tabblad 'bewerken' en daarna op 'denk mee- meer projectinformatie'. Mocht je nog vragen hebben beantwoord ik die uiteraard graag!

afbeelding van Anne Arninkhof

Beste Liesan, Jij Maakt Het Mee is specifiek bedoeld voor innovatieve projecten. Reguliere voorstellingen vallen hier helaas niet onder. Als de samenwerking met andere plaatselijke verenigingen wel uniek is, of als jullie deelnemers een bijzondere ontwikkeling door gaan maken, dan is het een ander verhaal. Kijk dus even goed of jullie plannen bij dit platform passen. Wij beoordelen het plan uiteindelijk op de artistieke of inhoudelijke waarde, de samenwerking en de impact van het project. Ook vragen wij om een sluitende begroting.

afbeelding van liesan vugteveen

Hoi Anne en Johanneke

Er zijn ongeveer 50 acteurs en zangers die zich inmiddels opgegeven hebben. Er is een groep van ongeveer 10 naaisters benaderd om kleding te maken. Ook is er een decorgroep in aanmaak en er is een artistiek vormgever die de ontwerpen op de decors schildert of paintbrusht. Er is een bestuur gevormd van 7 personen. De stichting is ingeschreven bij de kamer van koophandel. Notariële beslommeringen zijn ook gedaan. Het betreft niet echt een speciale gelegenheid in deze.

Sommige deelnemers hebben musicalervaring en anderen helemaal niet. Het wordt een zeer gemeleerd gezelschap.Mensen uit het dorp konden zich opgeven, de oproep heeft in verschillende plaatselijke/regionale bladen gestaan.

afbeelding van Johanneke Minnema

ha Liesan,

Dank voor je toelichting. Goed om dit ook te verwerken in de tekst aan de linkerkant; daarop wordt je aanvraag beoordeeld. 

Om je projectplan aan te vullen klik je op de knop ‘bewerken’ bovenaan deze pagina, en daarna op ‘denk mee – meer projectinformatie’. Lukt dat?

Johanneke

afbeelding van Johanneke Minnema

Ha Liesan,

Ook namens mij welkom bij Jij Maakt Het Mee. Ik ben jullie coach en ik denk de komende weken dan ook graag met jullie mee. Dus als je specifieke vragen hebt laat het weten. Voor nu wacht ik een verdere aanvulling van jullie aanvraag eerst even af.

Succes!

Johanneke

afbeelding van Anne Arninkhof

Beste Liesan, welkom op Jij Maakt Het Mee. De komende weken denk ik graag met je mee om van dit idee een compleet plan te maken. Mooi dat zoveel mensen van verschillende leeftijden al enthousiast zijn. Het klinkt alsof deze voorstelling een speciale gelegenheid betreft. Zijn de deelnemers allemaal leden van SMGNA of werken jullie bijvoorbeeld ook samen met andere plaatselijke verenigingen? Zo ja, dan lees ik graag meer over jullie samenwerking. En heeft iedereen al musical ervaring, of starten jullie met een opleidingstraject voor de deelnemers? Veel succes met de uitwerking van je plan!