menu denk mee beslis mee maak mee

The Exponential Media Academy

Nr. 1 Talentenprogramma in film en media

Stichting Ideefix
1 mei 2017 tot 1 mei 2019

€15.000

Dit projectidee is in ontwikkeling. Geef je tips! Denk mee Beslis mee Maak mee
Login of registreer om dit project te volgen.

Ga direct naar de reacties

The Exponential Media Academy

Nr. 1 Talentenprogramma in film en media

afbeelding van Daniel Krikke

Ingediend door:

Daniel Krikke

Ik zoek meedenkers over deze vraag: 
Wij zijn op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners. Welke instituten, organisaties of professionals uit de film- en media industrie zijn innovatief en passen bij onze missie; topkwaliteit educatie beschikbaar en betaalbaar maken voor iedereen.

Projectomschrijving: 

Ideefix producent Daniel Krikke had na zijn afstuderen sterk behoefte aan een plek waar hij in alle vrijheid zijn kwaliteiten verder kon ontwikkelen en samen kon werken met professionals om zo door te groeien in de filmsector als filmregisseur. Een plek zoals geen ander. Toen hij merkte dat er veel animo was onder jongeren met en zonder film achtergrond voor een dergelijk programma, besloot hij zijn eigen project te ontwikkelen.

Onder jonge film- en mediamakers is een grote groep die er vanwege sociale obstakels - gebrek aan ervaring, kennis, netwerk, geld of mondigheid - niet in slaagt de stap van amateur naar professional te maken. The Exponential Media Academy stimuleert jonge film en media makers om hun dromen waar te maken. Voor hen, openen wij de deuren naar kennis, ervaring en netwerk.

Via een innovatief platform is The Exponential Media Academy filmeducatie aan het heruitvinden: een platform met interactieve online cursussen gegeven door de beste uit het vak (bijv. regie door Paul Verhoeven); een platform waarop deelnemers in contact kunnen komen met een groot netwerk van top-professionals. Zo maken wij filmeducatie van de hoogste kwaliteit, toegankelijk voor iedereen.