menu denk mee beslis mee maak mee

Het is bijna zover!

 

Over minder dan twee weken gaan we al los! Dan is de eerste editie van de Urvan Dansdagen. Inmiddels is ons programma rond en werken we nu hard aan de communicatie en het draaiboek.

Op zaterdagmiddag organiseren we een besloten programma voor o.a. programmeurs van theaters. Tyrone van der Meer, Ruben, Roche en Rob (namens Ghetto Funk Collective) Rajiv en Shailesh (namens IRC)  en Jamdown (names Hiphophuis) komen een introductie geven over wat urban dans precies is en waar het vandaan komt. Vervolgens geeft Tyrone een presentatie over de manier waarop urban dansers hun eigen marketing aanpakken. Aansluitend doen The Ruggeds, Sarada Sarita, Amenti Collective, RIGHTABOUTNOW, Mind Ur Step en Sheyda Darab een pitch over hun theaterstukken.
Die avond is de laatste openbare Adrenaline show van The Ruggeds, met een afterparty. De voorstelling is zo goed als uitverkocht!

Zondag staat weer de hele dag en het hele theater in het teken van Urban dans. In de Grote zaal vindt het DBC - NK Breakdance Crew plaats. Op de Grote Foyer het DBC - NK Breakdance Kids. Ook zijn op de foyer workshops popping, breakdance, house en vogue. Ook zijn er sprekers uit alle drie de Urban dansstromingen die geinterviewd worden over zaken die binnen de scene spelen.

In de Philipszaal is het Free in the Style: een crewbattle voor all styles, all ages. Ook zijn er showcases van CDK en D-Crew.

In de Kameleon staan twee korte Urban danstheaterstukken: Boredom 2.0 van André ''Drosha" Grekhov, met Simon Bus en Roy Overdijk en Stepping Stones van Redouan 'Redo Ait Chitt en Jeroen van der Linden.

Kortom: een bomvol en interessant programma!
Houd onze Facebook in de gaten voor meer informatie over het programma en bezoek de website van het Parktheater om je kaarten te kopen.