menu denk mee beslis mee maak mee

Volle vaart

 

Terwijl in de haven de snelboten niet meer varen vanwege de ijsgang, gaat Een nacht in de Sint Janskerk in volle vaart vooruit!

De afgelopen weken stonden in het teken van het werven van muzikanten en zangers, verfijning van het script, het uitzoeken van de koorwerken, onderzoek logistiek, kaartverkoop en publiciteit, sponsorwerving en veel contact met de deelnemers.

Allereerst een prachtig resultaat: De crew van Een nacht in de Sint Janskerk is compleet! Ruim 55 fantastische talentvolle kinderen, jongeren en volwassenen werken actief mee aan het project, waaronder 47 Terschellingers! Daarnaast zijn er nog een heleboel mensen die ons advies geven, mooie verhalen of liederen aandragen of helpen om het project mogelijk te maken d.m.v. sponsoring en donaties. Wat is het prachtig om dit met elkaar te mogen realiseren. Laat de zomer maar komen!

Heel veel dank aan Muziekschool de Notenboom, Stichting Muziek Op Terschelling, Harmonie Jubal, Fanfare Schylge, Muziek op Terschelling, Wadvocaal, West Aleta Singers, Sursum Corda, Basisscholen en VMBO van Terschelling voor hun hulp, inzet en bereidheid om mee te werken bij het werven van de deelnemers. Wat hebben we veel bijzondere mensen ontmoet het afgelopen half jaar…

Ook zijn we verwend met twee fantastische kostuumontwerpsters (zie foto): 

Hoi! Even voorstellen! Wij zijn Ans Lei (18) en Irene Romar (19). Voor onze studie specialist mode/ maatkleding gaan wij ons de komende tijd bezig houden met het maken van de kostuums voor de voorstelling : Een nacht in de Sint Janskerk in Hoorn. We kijken uit naar de komende periode en we kunnen niet wachten op het eindresultaat en om dat met jullie te delen.

Tot zover het nieuws… Wij gaan even een paar weken uitrusten na deze drukke periode, zodat we straks fit de volgende fase in kunnen.We hebben er ontzettend veel zin in om de werkvloer op te gaan en kunnen bijna niet wachten tot het april is en de eerste repetities met de jongeren gaan beginnen!