menu denk mee beslis mee maak mee

Update #3: Beauty in Rotterdam

 

Het is bijna gedaan. Beauty en het beest gaat alweer haar laatste weekend in. Nog één keer reizen technici, acteurs en zangers het land door. Vanavond is de voorstelling nog te zien in Leeuwarden, morgen in Maastricht en zondag eindigt de tournee in Zeist. Nog drie kindercasts, drie finales, drie keer David Langs' prachtige Dearest Heart, drie keer beautytips van Anna & Maria, wel meer dan drie keer 'hou van mij'. Maar voordat we helemaal afscheid nemen kijken we eerst nog even terug naar vorige week.

Van 2 t/m 6 maart speelde Maas wel zeven keer in thuisstad Rotterdam. In totaal bezochten ruim 2.600 bezoekers Beauty en het beest in de Rotterdamse Schouwburg, waaronder twintig basisscholen en één middelbare school. Dertig kinderen speelden in drie kindercasts mee. En wat deden ze het goed! RTV Rijnmond en Open Rotterdam maakten allebei een item over het meespeelproject. Abigail, Lotti, Pranay, Damian en Ayleen vertellen over hun ervaringen bij Beauty en het beest. Bekijk de items via onderstaande links.

Daarnaast maakt technicus Peter van iedere kindercast een eigen filmpje, zodat alle 270 kinderen zichzelf nog terug kunnen zien na afloop van de voorstelling. Deze filmpjes zijn te zien op het YouTube kanaal van Maas theater en dans. En vergeet vooral niet te stemmen voor Beauty en het beest voor de Zapp Theaterprijs 2018!    

Stem op Beauty en het beest voor de Zapp Theaterprijs 2018