menu denk mee beslis mee maak mee

zenuwen

 

De voorbereidingen zijn in volle gang. Dagelijks wordt de website aangevuld met de laatste stand van zaken. Ticketverkoop is veel belovend. Programmering van de theaterwagens is gereed. De laatste punten worden gezet in het nieuwe draaiboek. Het festival staat bijna (letterlijk) in de steigers. De posters staan aan de weg te pronken om het publiek te verleiden naar de nieuwe locatie. Het publiek is positief gestemd over de nieuwe locatie dat is een mooie opsteker. 11.722 bereikte personen middels de facebook acties.

Nieuw is de kijkdoos. De bezoekers betreden de kijkdoos aan de korte zijde van de theaterwagens, binnen staat een muur met daarin 5 kijkgaten, als de luikjes voor de kijkgaten zich automatisch openen kijkt men in een wondere wereld van beeld, licht en geluid.

Van oude stoelen en pallets worden nieuwe zitelementen gemaakt. Dames zijn druk bezig geweest met zaag en hamer. De aankleding van het terrein en de wegwijsborden zijn van sloophout gemaakt. Een mooi 2e gebruik van het materiaal.

17 kunstenaars zijn druk bezig met het vullen van de pakjes. De eerste kunstwerken zijn al ingepakt. Een mooi initiatief om de lokale kunstenaar een plek te geven. Bij de plaatselijke boekhandel staat de vitrine te pronken. “Raad het aantal doosjes en trek op het festival gratis een pakje kunst”

Aan het einde van voorbereidingen maak ik mij altijd zorgen. “Komt alles op goed?” Als ik de energie ervaar van de groep hoef ik denk ik mij geen zorgen te maken. We maken er met elkaar iets moois van.