menu denk mee beslis mee maak mee

Programma rond!

 

Nog twee weken en dan is de eerste editie van jongerenfestival buiten zinnen een feit! Inmiddels is het programma helemaal rond. Zo zal dichter Dennis Gaens gaat met schrijver en Jeugd van Tegenwoordig-lid Pepijn Lanen in gesprek over het verband tussen hiphop en literatuur. New Arts laat samen met Winne en Nanah Dae horen wat voor talent Nijmegen heeft.

Natuurlijk gaat het publiek de 21e ook zelf aan de slag, onder andere door een goed autobiografisch verhaal te schrijven met journalist en auteur Henk van Straten, in de leer te gaan bij Versjes van Lars of tijdens een speedleeskring met Massih Hutak naar oplossingen voor wereldproblematiek te zoeken. Festivalgangers werken bovendien ter plaatse mee aan een festivaluitgave van het tijdschrift Op Ruwe Planken. Tussendoor kunnen bezoekers inspiratie opsnuiven bij de minicolleges van de Radboud Universiteit Nijmegen en genieten van spoken word artiesten als Jesse Laport.

Als knallende afsluiting zal Yung Internet de bibliotheek platspelen. Dat ze het publiek volledig mee krijgen hebben ze afgelopen zomer al bewezen op het Valkhof Festival.

Kaarten zijn te koop via de website van de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid. Tot de 21e!