menu denk mee beslis mee maak mee

Festival krijgt steeds meer vorm

 

Het programma voor het Leids Amateurkunst Festival (LAF) neemt steeds vastere vormen aan. De deelnemers zijn volop aan de slag, vergunningen zijn aangevraagd en met een beetje geluk krijgen we begin mei een definitieve goedkeuring voor het plaatsen van de schitterende Spiegeltent. Het belangrijkste is natuurlijk het programma. Dit bestaat uit vier onderdelen: 

Voorstellingen
Van donderdag 26 t/m zondag 29 oktober diverse optredens van deelnemende amateurkunst gezelschappen met een spectaculaire slotmanifestatie op zondag.

Workshops
In diezelfde week worden door professionals diverse workshops gegeven om geinteresseerden kennis te laten maken met allerlei facetten van de (amateur)kunst en de amateurkunstenaars verdere verdieping te bieden.

Feestelijke parade 
Een kleurrijke parade trekt op zaterdagmiddag 28 oktober door de binnenstad van Leiden om het festival op feestelijke wijze onder de aandacht van een breed publiek te brengen.

Kunstveiling & informatiemarkt 
Op zondag 29 oktober is er een veiling waar men kan bieden op (amateur)kunstschatten die soms niet van een Mondriaan of Faassen te onderscheiden zijn. Op de informatiemarkt zetten we amateurkunstgezelschappen uit de Leidse regio in de spotlights en kan het publiek zich laten inspireren zelf actief te worden binnen een amateurkunst gezelschap of vereniging.
Lees meer over de laatste stand van zaken rondom het LAF2017 in de Nieuwsbrief: