menu denk mee beslis mee maak mee

Spy School - Een school voor handigheidjes, vaardigheden en magie van een inlichtingenofficier.

 

Bij deze de omschrijving en beeld bij een fantastisch project, i.s.m.  Veem Huis voor Performance en buurtkamer Parlarie !
Foto's door Ernst van Deursen 

Kunstenaar Tea Tupajic heeft een project ontwikkeld dat betrekking heeft op de kunstzinnige en performatieve methoden die worden gebruikt in het werk van inlichtingenofficiers. Het project kreeg vorm in samenwerking met voormalige en huidige officiers van de Israëlische inlichtingendiensten: Mossad en Shin Bet.

Spy School is gebaseerd op de gereedschapskist van de wetenschappelijk nauwkeurige, uitgebreide kunst van menselijke interactie die Tea heeft opgedaan in de twee jaar onderzoek en training in de praktijk van de inlichtingendienst.

Tijdens de tweedaagse workshop krijg je niet alleen inzicht in het vaardigheidspalet, maar ook in de oefeningen die zijn gecreëerd door generaties intelligentieofficieren die in de inlichtingen- en wervingscentra worden gebruikt.
Via een reeks dynamische opdrachten en spellen leer je hoe je deze methoden in het dagelijks leven kunt toepassen, bijv. communicatie, contact maken, improvisatie en groepsdynamiek.