menu denk mee beslis mee maak mee

Thijs Hazeleger

 

afbeelding van Thijs Hazeleger

Thijs Hazeleger

Werkzaam bij: 
ArtEZ hogeschool voor de Kunsten en zelfstandig ondernemer in fanfareprojecten


Thijs Hazeleger is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Fanfarevernieuwing en dramaturgie. Als docent begeleid ik HBO-studenten in het doen van theaterhistorisch onderzoek, het werken in het sociaal-artistieke veld en het schrijven van een scriptie. Dat doe ik bij de opleiding voor Docent theater in Zwolle. Daarnaast werk ik als zelfstandig ondernemer in Utrecht; eerst als dramaturg, maar nu als coach binnen de blaasmuziek. Na het ontwikkelen van innovatieve fanfareprojecten (zoals Fanfare 2.0) bied ik muziekverenigingen nu inspiratie voor de toekomst, zie http://www.fanfarecoach.nl
Interesses: 
Muziek, theater, festivals, community arts

Recente reacties

Mindfuck

dinsdag 31 juli 2018 - 13:46

Beste Marian, ik zie nog geen aanvullingen in jullie plan. Kun je uit de voeten met onze vragen en opmerkingen? Willen jullie nog door met deze aanvraag? Je hebt namelijk nog krap een week voordat de Denk mee-fase eindigt. 

Groeten Thijs 

Clairette

zaterdag 28 juli 2018 - 10:40

Beste Wim, aangezien het einde van de Denk mee-fase in zicht komt, geef ik je graag nog een laatste tip. 

Mooi om te zien dat er zoveel deelnemers hebben gereageerd in deze rechterkolom. Omdat alleen de inhoud van de linkerkolom wordt beoordeeld, zou je eventueel nog een citaat van een van de deelnemers hierin op kunnen nemen. Dan zou ik een citaat kiezen dat het meest gaat over wat zij spannend / belangrijk vinden aan het experiment dat je samen aangaat met deze productie. 

Succes met de afronding!

Groeten Thijs 

Mindfuck

woensdag 25 juli 2018 - 14:04

Beste Marian, ook namens mij van harte welkom bij JMHM. Ik ben jullie coach op dit platform en zal jullie voorzien van tips en inspiratie.

Net als Giovanni ben ik benieuwd naar hoe je de deelnemers betrekt in het voortraject. Zijn er leden geïnteresseerd in illusionisme en hypnose? Wie is de talentvolle illusionist?

Je aanvraagt krijgt meer ‘body’ als je meer vertelt over hoe jullie bij het thema zijn gekomen en wat hier voor jullie vernieuwend aan is. Halen jullie ook inspiratie uit het gelijknamige televisieprogramma? Leeft illusionisme in Beltrum? Of kan dit dorp wel wat magie gebruiken?

Groeten Thijs

De Open Bak

dinsdag 10 juli 2018 - 12:42

Beste Jennie, aangezien het einde van de Denk mee-fase nadert, geef ik je graag nog wat laatste tips.

Mooi om te zien dat de aanvraag is gegroeid. Is het nog gelukt om de huisband om een reactie te vragen? Als ze er niet aan toe komen om in deze kolom mee te denken, zou je ze ook om een citaat kunnen vragen die je vervolgens opneemt in de aanvraag (links). 

Goed idee om het comité dat het programma samenstelt te laten rouleren. Wellicht kun je nog dieper ingaan op het netwerk dat via deze mensen wordt aangeboord? Welke Zeistenaren worden hiermee bereikt? Zou het ook nog een idee zijn om buurtbewoners mee te laten denken in dit comité vergelijkbaar met de Wijkjury van ZINA?

Succes met de afronding van de aanvraag!

Groeten Thijs

Haarlem Oogst

zaterdag 30 juni 2018 - 9:20

Dag Juliette, weet je inmiddels al of Haarlem Oogst is geselecteerd voor Haarlem Cultuurstad? 

Je toelichting geeft een concreet beeld van de activiteiten die je wilt ondernemen, dus als je door wil met deze aanvraag zou ik die zeker in de linkerkolom opnemen. Samen met de behoeften vanuit de deelnemers waar Giovanni het over heeft kun je dan tot een uitgewerkt projectplan komen. 

Groeten Thijs 

Clairette

maandag 25 juni 2018 - 10:05

Beste Wim, welkom terug op JMHM! Ik zie dat jullie een nieuwe aanvraag aan het schrijven zijn, mooi om te zien hoe die verschilt van de vorige.

Wat mij vooral triggert is je laatste zin: “De verdere praktische uitwerking is voor deze groep [die de kleding/kostuums verzorgt] vaak gesneden koek; zelf actief betrokken zijn bij het ontwerp is het nieuwe aspect”. Ik denk dat dit een interessante ontwikkeling is om uit te werken. Hoe ging dat voorheen? Wat is er nieuw aan voor de groep? En is dat spannend? Ik kan me voorstellen dat jullie met dit proces een experiment aangaan, klopt dat?

Ook in het ontwerpproces van het decor zetten jullie nieuwe stappen heb ik het idee. Ik zou het ontwerpen van decor en kostuums en jullie (nieuwe) actieve bijdrage daaraan (in samenspraak met de regisseur) centraal stellen in je aanvraag. Wellicht kun je ook meer leden van de groep hierover laten meedenken in deze rechterkolom? Wat vinden zij vooral uitdagend aan dit proces?

Groeten Thijs