menu denk mee beslis mee maak mee

Nanette Elfring

 

afbeelding van Nanette Elfring

Nanette Elfring

Werkzaam bij: 
Zelfstandig adviseur, projectleider en procesbegeleider in de Erfgoedsector


Nanette Elfring is FCP-coach. De coach ondersteunt
met zijn/haar expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Mijn interesse, kennis en werkervaring ligt op het (snij)vlak van: Herbestemming, Monumenten, Cultureel Erfgoed, Vrijwilligers, Omgevingsmanagement en Cultureel ondernemerschap. Mijn uitgangspunt: Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!
Interesses: 
Cultuur - Reizen - Lekker eten - Buitensport(en) - Mindfulness - Motorrijden - Mensen in hun kracht zetten

Recente reacties

Castells/Human Towers Hoorn

maandag 17 april 2017 - 14:38

Hallo Jeffrey, Het begint langzaam op een uitvoerbaar project te lijken waarbij al een aantal vargen zijn beantwoord. Van mij nog de volgende vragen/opnmerkingen; Ik snap het moment van het festival, super zondag met als het goed is veel bezoek in de stad. Als publiek initiatief promoten jullie Hoorn, mogelijk kun je de gemeente enthousiasmeren om zich voor een deel van de promotie hard te maken, gemeentelijke website etc.  daarbij zou ik de gemeente in dit kader ook verzoeken geen leges in rekening te brengen.

Hebben jullie gedacht om de spanjaarden onder te brengen bij gezinnen? Dit verbind en scheeld kosten. Verder zie ik geen verzekering terug komen in de begroting. Gezien het potentiele risico dat het bouwen van een menselijke piramide met zich meebrengt en de deelname van publiek hieraan, raad ik jullie aan een aansprakelijkheidsverzekering in de begroting op te nemen.

Ik zie de vorderingen weer met interesse tegemoet.

Groet Nanette  

 

Victorie!

zaterdag 15 april 2017 - 20:06

Hi Mirella, heb je de Alkmaarse bedrijven verenigingen al geprobeerd? Het zou mooi zijn als je het zo weet te positioneren dat bedrijven hun klanten weer willen uitnodigen omdat je erbij 'moet' zijn. Denk aan de skybox bij voetbal. Dus denk niet alleen na over what's in it for you, maar ook what's in it for them. Het moet niet als een gunst voelen, maar een gemiste kans als ze er niet bij zijn. Verder hebben julie de gemeente al verbonden aan jullie. Zeker wethouders/burgemeester ed uitndodigen en vragen naar een liaison persoon binnen de gemeente die de ondernemers/middenstand kent. Wie weet kan die nog wat betekenen. Het zou mooi zijn als je dus anderen de werving voor jullie kan laten doen, maar dan moet jullie verhaal naar de sponsors toe echt pakkend zijn. Heel veel succes gewenst!

Victorie!

dinsdag 11 april 2017 - 14:50

Hallo Mirella,Ten eerste, 'wat een mooi breed project'. Ik begrijp de vraag naar reïnactment groepen. Maar dat zal niet het enige zijn waar jullie tegenaan lopen. Kun je jullie knelpunten voor nu specificeren en aan ons richten. Mogelijk kunnen wij of van uit ons netwerk jullie nog beter ondersteunen.

Er staat een ruim bedrag begroot voor sponsoring. Zijn jullie al met werving begonnen en hoe loopt dit? Wat is de go, no-go grens.

Ik kijk uit naar jullie reactei, succes gewenst.

Castells/Human Towers Hoorn

maandag 10 april 2017 - 10:43

Hallo Jeffrey,

Weer een inspirerend en boeiend initiatief. Ik zal voor JMHM je coach zijn om een mooie aanvraag voor te bereiden.

Zoals Goivanni hieronder al vraagt, en niet onbelangrijk is voor ons, wat is de relatie met het Hoorn en Catalonie. Verder zie ik graag een begroting voorbijkomen om te toetsen wat je waar voor nodig hebt.

Last but not least, een inhoudelijke vraag, hoe denken jullie met de veiligheid om te gaan, niet alleen van de leden maar je beschrijft ook dat jullie het publiek willen laten participeren.

Ik zie jullie antwoorden met nieuwsgierigheid tegemoet.

Succes Nanette 

Bleekneusjes

dinsdag 28 februari 2017 - 12:16

Hoi Jasmijn, Ik zal ook de komende weken meekijken over jullie schouder naar dit  Inhoudelijk aantrekkelijke en inspirerende project.Zoals Anne mis ik op dit moment de helderheid betreffende de financierings- vs inkomsten mix. Graag alleen heel helder vermelden waar de financiering voor nodig is en welke inkomsten ertegen over staan. Randprogramering, pilot, nevenactiviteiten die niet meelopen in de financiering graag eruit laten. Verder kom ik een verschil tegen bij de kosten voor staigaire acteurs van €3500 tegenover €900. Is dit bewust of berust dit op een vergissing en komt daarmee de begroting er anders uit te zien?Verder geef je aan dat jullie in Mei starten met de repetitie maar ik lees ook dat de Karavaan  al start op 25 Mei start. Is ditv realistisch?