menu denk mee beslis mee maak mee

Nanette Elfring

 

afbeelding van Nanette Elfring

Nanette Elfring

Werkzaam bij: 
Zelfstandig adviseur, projectleider en procesbegeleider in de Erfgoedsector


Nanette Elfring is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Mijn interesse, kennis en werkervaring ligt op het (snij)vlak van: Herbestemming, Monumenten, Cultureel Erfgoed, Vrijwilligers, Omgevingsmanagement en Cultureel ondernemerschap. Mijn uitgangspunt: Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!
Interesses: 
Cultuur - Reizen - Lekker eten - Buitensport(en) - Mindfulness - Motorrijden - Mensen in hun kracht zetten

Coach van

Recente reacties

Ontdek Tambu!

zondag 18 juni 2017 - 13:14

Hi Ruben,

Spannend, jullie gaan bijna naar de beslismee fase! Jullie hebben veel werk verricht en over veel zaken beter doorgedacht. Ik ben benieuwd hoe jullie uiteindelijk je boegbeeld gaan vinden, misschien kun je daar ook vast jongeren bij betrekken, begin gewoon bij je eigen netwerk. Er zijn vast enthousiaste (klein)kinderen die willen helpen. Draagvlak creeren in de beslismee fase is vast een goede vingeroefening. Succes!

De slag bij Bergen, de Vergeten Oorlog uit 1799

dinsdag 30 mei 2017 - 10:57

Hallo Hans,

Duidelijk dat jullie al een stap verder zijn en met de vragen die er gesteld zijn hebben bij ons meer inzicht gegeven. Toch heb ik er nog enkele die ook op de inhoud in gaan. Ik zie wel een infoflyer voorbij komen maar geen flyer/agenda voor de activiteiten. Hoe denken jullie ter plaatse het publiek te informeren, wat waneer er waar gebeurt. Verder de workshops; zijn deze plenair en vrij toegankelijk, wordt er ingelopen of zijn ze op gezette tijden. De materialen voor de deelnemers aan de workshop, worden deze kostenloos ter beschikking gesteld, zo ja, is dit opgenomen in de begroting. Detaillering is nog wel gewenst voor indiening. Niet alleeen betreffende de aangevraagde middelen bij ons maar voor de hele begroting.

Mogelijk kun je voor ons nog duidelijker aangeven 'hoe' je zaken gaat aanpakken niet alleen 'wat' jullie gaan doen. Daarmee doel ik voornamelijk op de inzet van participatie, Ik denk daarbij aan, hoeveel bezoekers kunnen deelnemen aan een workshop, hoe bereik je deze mensen, moeten ze zich al inschrijven of kunnen ze aanwaaien etc.

Ik kijk uit naar de reactie, hopelijk stimuleer ik hiermee goed na te denken over de brug van plan naar uitvoering.

succes

groet Nanette