menu denk mee beslis mee maak mee

Johanneke Minnema

 

afbeelding van Johanneke Minnema

Johanneke Minnema

Werkzaam bij: 
Faem


Johanneke Minnema is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Na mijn studie Kunstbeleid en Management werk ik sinds 2008 als freelance projectleider in de creatieve en culturele sector. Ik vind het leuk om sterke concepten te vertalen naar praktische, uitvoerbare en realistische plannen om zo te zorgen dat de concepten succesvol worden gerealiseerd. Daarnaast geef ik workshops aan culturele instellingen die ondernemender willen worden en schrijf ik soms mee aan projectplannen en subsidieaanvragen.

Recente reacties

Straf en recht

woensdag 13 december 2017 - 21:56

Ha Rick,

Dankjewel, deze alinea maakt veel duidelijk. Kan je misschien nog iets zeggen over de manier waarop jullie de jongeren werven? En om hoeveel jongeren gaat het? 

Verder ben ik wel benieuwd: ik begrip dat de voorstelling zich afspeelt op twee verschillende locaties. Reist het publiek dan ook letterlijk van de ene naar de andere locatie? Of zijn het twee verschillende voorstellingen? 

Johanneke

Klim naar de hemel

woensdag 13 december 2017 - 21:43

Beste Mirella,

Giovanni heeft mijn vraag nog een keer toegelicht. Kan je hiermee uit de voeten? 
Laat het maar weten als ik nog verder kan meedenken. Daar is dan wel enige haast bij geboden want jullie Denk Mee Fase loopt alweer bijna af.

Hartelijke groet, Johanneke

Haptische beeldvorming en kunstparticipatie

vrijdag 1 december 2017 - 20:38

Beste Marlies,

Welkom bij Jij Maakt het Mee. Als coach denk ik de komende weken graag met jullie mee!

Mooi om te lezen over haptische kunstbeoefening en -participatie. Ik begrijp dat jullie met deze aanvraag de Taktila methode een groter bereik willen geven.

Kan je in de aanvraag wat meer vertellen over de cursussen die jullie willen geven aan mensen met een visuele beperking? Hoe worden de deelnemers hiervoor geworven en geselecteerd? Wat leren zij in deze cursus?

Klik daarvoor op Bewerken - Denk mee (meer projectinformatie). Succes met uitwerken!

Johanneke

Straf en recht

vrijdag 1 december 2017 - 20:08

Beste Rick,

Welkom bij Jij Maakt het Mee. Jullie hebben gekozen voor een boeiende thematiek op spannende locaties! Als coach denk ik de komende weken graag verder met jullie mee over deze aanvraag.

 JMHM is er voor de actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd; dus voor het zelf maken en beoefenen van cultuur. Daarover lees ik in jullie aanvraag nu nog niet zoveel terug. Kan je daar in een volgende versie dieper op in gaan?

Je kan dat doen door de aanvraag verder uit te breiden. Klik daarvoor op Bewerken - Denk mee (meer projectinformatie).

Succes met uitwerken!

Johanneke

ANDERS! 2 We can be Heroes

vrijdag 1 december 2017 - 20:08

Beste Margot,

Welkom bij Jij Maakt het Mee. Als coach denk ik de komende weken graag met jullie mee.

Ik ben benieuwd hoe jullie de deelnemers en de professionele creatieve partners werven en selecteren. Kan je daar wat meer over vertellen?

Je kan dat doen door de aanvraag verder uit te breiden. Klik daarvoor op Bewerken - Denk mee (meer projectinformatie). Succes met uitwerken!

Johanneke

Klim naar de hemel

maandag 13 november 2017 - 21:04

Beste Mirella,

Welkom bij Jij Maakt het Mee. Als coach denk ik de komende weken graag met jullie mee.

Jullie bieden de bezoekers een nieuw perspectief op stad, land, hemel en kerk. JMHM is er voor de actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd; dus voor het zelf maken en beoefenen van cultuur. Daarover lees ik in jullie aanvraag nog niet zoveel terug. Kan je aangeven hoe jullie hier aan bijdragen?

Johanneke

Celebrate Diversity

woensdag 8 november 2017 - 19:32

Beste Carole,

Je hebt nog iets meer dan twee weken om de aanvraag verder af te ronden. Ik zou niet te lang meer wachten met het aanpassen van de aanvraag zodat wij nog een keer mee kunnen lezen. Geef je een seintje als als je de aanvraag hebt bewerkt?

Alvast bedankt en succes met de volgende slag!

Johanneke

Celebrate Diversity

dinsdag 17 oktober 2017 - 16:10

Beste Carole,

Ook namens mij welkom bij Jij Maakt het Mee! Ik ben jullie coach en denk graag met jullie mee. 

Op dit moment denk ik dat de vragen van Stefanie al voldoende hou vast geven om de aanvraag verder uit te werken. Als de aanvraag wat verder is uitgewerkt zal ik verder reageren.

Hartelijke groet,

Johanneke

Urban Dansdagen

dinsdag 10 oktober 2017 - 17:18

Ha Iselle,

Bedankt voor je aanvullingen. Ik heb het plan nog een keer gelezen en verder geen vragen meer. Graag wens ik je veel succes in de volgende fase!

Hartelijke groet,

Johanneke

Urban Dansdagen

dinsdag 3 oktober 2017 - 14:19

Goed, geef maar een seintje als je tevreden bent. Dan lees ik dan graag nog een keer mee!

Urban Dansdagen

zaterdag 23 september 2017 - 21:18

Beste Iselle,

Goed om te zien dat jullie aanvraag flink is gegroeid! Om meteen je vraag daarover te beantwoorden: op JMHM mag je kort en bondig zijn. In die zin kan je de huidige tekst flink inkorten. Het volledige plan mag je eventueel als bijlage toevoegen.

De aanvraag wordt beoordeeld op de tekst op deze pagina. Ga in deze tekst vooral in op de onderdelen die voor JMHM belangrijk zijn. (Welke dat zijn lees je hier: https://www.jijmaakthetmee.nl/start-in-aanmerking) Ik zou bijvoorbeeld graag meer lezen over de introductieworkshops en de kruisbestuiving tussen de verschillende stijlen. Ook kan je nog ingaan op de manier waarop de Urban Dansdagen en haar samenwerkingspartners elkaar versterken.

Johanneke

ARTCORE Haarlem

zaterdag 23 september 2017 - 20:36

Ha Marianne,

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden op de vragen van Rob. Wacht daar niet te lang meer mee want jullie hebben nog een paar dagen tot de deadline.

Ik wens jullie alvast veel succes in de volgende fase!

Johanneke