menu denk mee beslis mee maak mee

Johanneke Minnema

 

afbeelding van Johanneke Minnema

Johanneke Minnema

Werkzaam bij: 
Faem


Johanneke Minnema is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Na mijn studie Kunstbeleid en Management werk ik sinds 2008 als freelance projectleider in de creatieve en culturele sector. Ik vind het leuk om sterke concepten te vertalen naar praktische, uitvoerbare en realistische plannen om zo te zorgen dat de concepten succesvol worden gerealiseerd. Daarnaast geef ik workshops aan culturele instellingen die ondernemender willen worden en schrijf ik soms mee aan projectplannen en subsidieaanvragen.

Recente reacties

Celebrate Diversity

dinsdag 17 oktober 2017 - 16:10

Beste Carole,

Ook namens mij welkom bij Jij Maakt het Mee! Ik ben jullie coach en denk graag met jullie mee. 

Op dit moment denk ik dat de vragen van Stefanie al voldoende hou vast geven om de aanvraag verder uit te werken. Als de aanvraag wat verder is uitgewerkt zal ik verder reageren.

Hartelijke groet,

Johanneke

Oog op Mij - Het Onvergetelijke Kind

dinsdag 17 oktober 2017 - 16:00

Beste Dorcas,

Dit project staat nu al online op Jij Maakt het Mee. Ik begrijp dat je je verzoek nu eerst even wilt terug trekken. Ik weet niet precies wat er dan met dit dossier gebeurt. Die vraag kan een medewerker van het fonds beantwoorden.

Over de suggestie om workshops toe te voegen aan het project wil ik je alvast meegeven dat JMHM zich richt op kunstebeoefening in de vrije tijd. Workshops binnen de context van onderwijs vallen daar niet onder. 

Veel succes met het project en met het zoeken van passende financieringsmogelijkheden!

Johanneke

Festival 39Graden

woensdag 11 oktober 2017 - 11:20

Beste Laura,

Welkom op Jij Maakt het Mee! Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag mee om de aanvraag verder uit te werken. Jullie focus voor de komende jaren is duidelijk en ik merk jullie gedrevenheid. Wat ik me na het lezen nog wel afvraag is waarvoor jullie precies aanvragen. Let er daarbij goed op dat de aanvraag aansluit bij de uitgangspunten van het fonds. Deze kan je vinden bij 'Start een project'. 

Je kan de aanvraag verder uitwerken door te klikken op Bewerken - Denk mee (meer projectinformatie).

Veel succes!

Johanneke

Carnaval van Noord 2018

dinsdag 10 oktober 2017 - 17:46

Beste Rosa,

Welkom op Jij Maakt het Mee! De komende weken denk ik als coach graag met je mee om te komen tot een goede aanvraag!

Ik zie de straatparade al helemaal voor me, leuk! En goed om te zien dat jullie zulke scherpe doelen voor jezelf hebben geformuleerd. Een goede volgende stap is nu om te beschrijven hoe deze doelen aansluiten bij de doelen van Jij Maakt het Mee. Hierover kan je meer lezen onder 'Start een Project'. 

Succes!

Johanneke

Tess

dinsdag 10 oktober 2017 - 17:32

Beste Marco,

Ook namens mij welkom bij Jij Maakt het Mee. Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag met jullie mee om tot een goede aanvraag te komen. 

Ik kan me voorstellen dat een andere locatie flink buiten jullie comfort zone ligt en heel wat uitdagingen met zich mee brengt! Wel zoek ik - net als Lidian - nog naar de manier waarop jullie aansluiten bij de doelstellingen van het fonds. In een verdere uitwerking van de aanvraag zou ik daar graag meer over lezen. Aanvullingen kan je doen door te klikken op Bewerken en dan Denk mee (meer projectinformatie). Succes!

Johanneke

Oog op Mij - Het Onvergetelijke Kind

dinsdag 10 oktober 2017 - 17:23

Beste Dorcas,

Ook namens mij welkom op Jij Maakt het Mee. Ook ik ben benieuwd hoe jullie de aansluiting met Jij Maakt het Mee voor je zien. Als dat duidelijker is en de aanvraag verder is uitgewerkt denk ik als coach graag met jullie mee om te komen tot een goede aanvraag.

Johanneke

 

Urban Dansdagen

dinsdag 10 oktober 2017 - 17:18

Ha Iselle,

Bedankt voor je aanvullingen. Ik heb het plan nog een keer gelezen en verder geen vragen meer. Graag wens ik je veel succes in de volgende fase!

Hartelijke groet,

Johanneke

Urban Dansdagen

dinsdag 3 oktober 2017 - 14:19

Goed, geef maar een seintje als je tevreden bent. Dan lees ik dan graag nog een keer mee!

Urban Dansdagen

zaterdag 23 september 2017 - 21:18

Beste Iselle,

Goed om te zien dat jullie aanvraag flink is gegroeid! Om meteen je vraag daarover te beantwoorden: op JMHM mag je kort en bondig zijn. In die zin kan je de huidige tekst flink inkorten. Het volledige plan mag je eventueel als bijlage toevoegen.

De aanvraag wordt beoordeeld op de tekst op deze pagina. Ga in deze tekst vooral in op de onderdelen die voor JMHM belangrijk zijn. (Welke dat zijn lees je hier: https://www.jijmaakthetmee.nl/start-in-aanmerking) Ik zou bijvoorbeeld graag meer lezen over de introductieworkshops en de kruisbestuiving tussen de verschillende stijlen. Ook kan je nog ingaan op de manier waarop de Urban Dansdagen en haar samenwerkingspartners elkaar versterken.

Johanneke

ARTCORE Haarlem

zaterdag 23 september 2017 - 20:36

Ha Marianne,

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden op de vragen van Rob. Wacht daar niet te lang meer mee want jullie hebben nog een paar dagen tot de deadline.

Ik wens jullie alvast veel succes in de volgende fase!

Johanneke

Urban Dansdagen

vrijdag 8 september 2017 - 22:07

Beste Iselle,

Welkom bij Jij Maakt Het Mee! Leuk dat jullie de Urban Dans een nieuw podium en een nieuw publiek willen geven. Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag met jullie mee.

Ik ben benieuwd wie jullie niewe publiek is en wat het effect van de Urban Dansdagen voor hen is. Kan je daar wat meer over vertellen?

Via Bewerken - Denk mee (meer projectinformatie) kan je het plan verder uitwerken.

Alvast succes!
Johanneke

 

 

ARTCORE Haarlem

vrijdag 8 september 2017 - 18:32

Ha Marianne,

Bedankt voor de verdere uitwerking van jullie aanvraag. Leuk om te lezen over al jullie partners en hoe jullie elkaar versterken. De aanvraag is nu wel erg lang geworden en mag eventueel wat korter en bondiger.

Slim ook dat jullie werken met ambassadeurs. Misschien kan je hen vragen om ook met jullie mee te denken op dit platform?!

Let er tenslotte op dat je ook een begroting toevoegt in het format van het fonds. De huidige begroting kan je wel ter info er bij laten staan.

Succes! Johanneke

ARTCORE Haarlem

vrijdag 8 september 2017 - 18:27

Ha Marianne,

Leuk om te horen zeg! Misschien kan je die jongeren wel vragen om op dit platform aan te geven waarom ze graag mee willen doen. 

Johanneke

ARTCORE Haarlem

vrijdag 25 augustus 2017 - 13:03

Ha Marianne,

Welkom bij Jij Maakt het Mee! Als coach denk ik de komende weken graag met jullie mee. 

Ik ben benieuwd hoe jullie de deelnemers willen selecteren en hoe zij vervolgens worden begeleid door de coaches. Daar lees ik dan ook graag meer over. Via Bewerken - Denk mee (meer projectinformatie) kunnen jullie het plan verder uitwerken.

Veel succes en een hartelijke groet,

Johanneke