menu denk mee beslis mee maak mee

Johanneke Minnema

 

afbeelding van Johanneke Minnema

Johanneke Minnema

Werkzaam bij: 
Faem


Johanneke Minnema is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Na mijn studie Kunstbeleid en Management werk ik sinds 2008 als freelance projectleider in de creatieve en culturele sector. Ik vind het leuk om sterke concepten te vertalen naar praktische, uitvoerbare en realistische plannen om zo te zorgen dat de concepten succesvol worden gerealiseerd. Daarnaast geef ik workshops aan culturele instellingen die ondernemender willen worden en schrijf ik soms mee aan projectplannen en subsidieaanvragen.

Recente reacties

Risin'Up

vrijdag 13 april 2018 - 16:48

Ha Florian,

Jullie hebben nog tien dagen de tijd om de aanvraag verder bij te werken. Goed om onderstaande reacties daarin te betrekken. Geven jullie een seintje als ik weer even mee kan lezen?

Johanneke

Dagboek van een puber

woensdag 4 april 2018 - 20:11

Ha Joji, dank voor deze toelichting. Goed om deze thematiek nog wat sterker uit te werken in de aanvraag links! Johanneke

Dagboek van een puber

woensdag 4 april 2018 - 20:06

Beste Joji,

Ook namens mij welkom bij Jij Maakt het Mee! Als coach denk ik de komende weken met je mee om tot een kansrijke aanvraag te komen. 

In een tijd waarin veel opgroeiende jongeren vooral via digitale middelen met elkaar in verbinding staan maken jullie samen met deze jongeren een voorstelling waarin zij op het podium (fysiek) een stem en een gezicht krijgen.

Jullie werken daarvoor samen met een stevig netwerk van partners. Kan je wellicht enkele van deze partners vragen om hun motivatie om mee te doen hier in de commentaren met ons te delen? En zou je ook al aan enkele jongeren kunnen vragen datzelfde te doen? 

Johanneke

Dagboek van een puber

maandag 26 maart 2018 - 11:25

Ha Joji,

Ik begrijp dat je nu nog weinig kan zeggen over de thematiek omdat de jongeren dat samen zullen maken maar je gedachten over het integreren van de inzet van nieuwe media door jongeren in het werkproces en de marketing vind ik interessant. Misschien kan je dit nog wat verder uitwerken. 

Hou er rekening mee dat je aanvraag alleen wordt beoordeeld op de tekst links. Mocht je elementen uit dit antwoord willen verwerken in de aanvraag kan je dat doen door de tekst links verder uit te breiden. 

Johanneke

Risin'Up

maandag 26 maart 2018 - 10:41

Ha Florian,

Welkom terug op Jij Maakt Het Mee (JMHM)! Ik ben opnieuw jullie coach en denk de komende weken graag met jullie mee om de aanvraag verder uit te werken. Goed om te lezen dat jullie je in de aanvraag nu focussen op drie onderdelen:

  • coaching
  • jongeren betrekken
  • sterke programmering

Goed om hier vanaf het begin van de tekst de focus op te leggen en dit ook in de begroting terug te laten komen. De context en aanleiding kan je dus flink inkorten terwijl je de drie onderdelen nog wat verder kan uitwerken. Geef daarbij bijvoorbeeld ook aan wat het effect van deze onderdelen is op de deelnemers.

Johanneke

Emma

zaterdag 10 maart 2018 - 14:29

Goed om te horen, ik ben benieuwd naar het beeld!

Johanneke

Een Jammerlijck Klaachlied

zaterdag 10 maart 2018 - 14:27

Beste Frits,

Je geeft aan dat dit project voor de betrokken muzikanten en zangers een meerwaarde creëert die verder gaat dan het samen maken van een mooie voorstelling. 

Kan je wat dieper op die meerwaarde in gaan? Wat is het effect op de lange termijn? 

Daarnaast mis ik nog steeds een sluitende begroting. Zie daarover mijn eerdere opmerking.

Hartelijke groet,

Johanneke

Een Jammerlijck Klaachlied

dinsdag 27 februari 2018 - 13:48

Beste Frits,

Volgens mij is de begroting nu vooral niet sluitend omdat er geen dekking is ingevuld. 
Je vraag over het toevoegen van velden kan ik niet beantwoorden. Die laat ik even staan voor een medewerker van het fonds.

Het belangrijkste is nu echter eerst om de aanrvaag meer te laten aansluiten bij de doelstelling van het fonds.

Johanneke

Emma

woensdag 21 februari 2018 - 16:59

Beste Netty,

Ook namens mij welkom bij Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach en denk ik de komende weken met jullie mee.

Mooi om te lezen hoe jullie verleden, heden en toekomst met elkaar verbinden en daarbij zo'n mooie en passende samenwerking hebben gevonden. De omschrijving van het project is ook zeer volledig. In die zin heb ik dan eigenlijk ook geen vragen. Het enige wat me opvalt is dat de aanvraag wel echt heel lang is en dat je jezelf hier en daar wat herhaalt. Eventueel kan dat nog wat korter en bondiger. Maar dat is een detail :)

Heb jij wellicht nog vragen?

Wat betreft je vraag kan ik me goed voorstellen dat het voor de medewerkers een grote stap is om mee te doen. Misschien kan je nadenken over manieren om de stap minder groot te maken? Misschien kunnen de eerste repeteties open / vrijblijvend zijn en hoef je pas in de loop van het project te zeggen of je ook echt mee wilt doen met de voorstelling. Ga vooral ook in gepsrek met de medewerkers van de fabriek: wat zijn voor hun redenen om wel of niet mee te doen? en hoe kan je eventuele belemmeringen wegnemen?

Veel succes, hartelijke groet,

Johanneke

 

Een Jammerlijck Klaachlied

woensdag 21 februari 2018 - 16:25

Beste Frits,

Ook namens mij welkom op dit platform. Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag met jullie mee om de aanvraag verder uit te werken. 

Mooi dat jullie het verhaal van Hendrik Spruyt vanuit verschillende kunstdisciplines willen vertellen en daarbij samenwerken met zoveel partners. Wel mis ik de aansluiting met het Fonds Cultuurparticipatie. Lidian benoemt dit ook al. Kan je met haar advies uit de voeten?

Los van de inhoud heb ik ook alvast naar de begroting gekeken. Die is op dit moment nog niet sluitend. De in de tekst genoemde bijdragen zijn er nog niet in verwerkt. Op het moment van indienen moet de begroting wel sluitend zijn. 

Hartelijke groet,

Johanneke

CrossOverStad Festival

woensdag 21 februari 2018 - 15:35

Beste Ginger,

Ik heb de aanvraag en alle commentaren nog een keer goed doorgenomen. Het is een mooi geheel geworden. Je hebt de antwoorden op onze vragen goed verwerkt in de aanvraag en de begroting is sluitend. Ik heb geen aanvullende vragen meer. Wil jij nog iets weten?

Hartelijke groet,

Johanneke