menu denk mee beslis mee maak mee

Gábor Kozijn

 

afbeelding van Gábor Kozijn

Gábor Kozijn

Werkzaam bij: 
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed


Gábor Kozijn is FCP-coach. De coach ondersteunt
met zijn/haar expertise projecten bij hun aanvraag.

Recente reacties

Feestelijke her-ingebruikname carillon St. Petrusbasiliek Boxtel

dinsdag 14 maart 2017 - 7:55

Beste Christ,

De komende tijd ben ik je coach van 'Jij maakt het mee'. Je zoekt meedenkers om zo veel mogelijk toeschouwers bij de her-ingebuikname van het carillon te verwelkomen, bij de mooie en oude traditie van H. Bloedprocessie in Boxtel. Ik denk graag met je mee! Als ik de projectomschrijving lees dan hebben jullie een interessant programma ontwikkeld. Om jullie verder te helpen en een beter beeld te krijgen van de zaken die jullie op dit moment hebben uitgewerkt met betrekking tot het trekken van het publiek heb ik een aantal vragen voor je. Welke plannen hebben jullie al om zo veel mogelijk toeschouwers te trekken? Aan welke concrete posten zijn jullie van plan om het gevraagde geld te besteden? Aan het betrekken van publiek of ook aan het programma? En hebben jullie een communicatieplan? Bij dat laatste bedoel ik geen uitgebreid plan, maar bijvoorbeeld een puntsgewijs lijstje met verschillende soorten communicatie-acties om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de her-ingebruikname.

Voor het Fonds voor Cultuurparticipatie is het ook belangrijk dat vrijwilligers actief betrokken zijn bij de uitvoering van de verschillende plannen binnen het project, zodoende zijn we daar ook benieuwd naar. Door de antwoorden in te voegen in de projectomschrijving ontstaat er voor zowel ons als coaches en de mensen die uiteindelijk moeten stemmen een beter beeld van het project.

Hartelijke groet, Gábor Kozijn

Meetingpoint steenovens "de TURFSCHUUR"

maandag 27 februari 2017 - 18:27

Beste Theo, de komende tijd ben ik je coach van 'Jij maakt het mee'. Laat ik beginnen: de steenovens zijn prachtige industrieel erfgoederen die een interessant verhaal over de historische bedrijvigheid in uw regio vertellen. Zoals de naam al toont geeft het Fonds voor Cultuurparticipatie subsidies om cultuurparticipatie te bevorderen. Als ik uw korte projectomschrijving lees ben ik benieuwd welke vormen van cultuurparticipatie (actieve deelnemers) direct verbonden zijn aan het project. Wie gaan er actief meedoen? Gaat u het project samen met vrijwilligers uitvoeren? Of jongeren? En wat gaan deze actieve deelnemers concreet doen? Ook ben ik benieuwd hoe u het gevraagd geld precies gaat besteden. Ik lees graag meer over uw plannen. Ik ben erg benieuwd! Hartelijke groet, Gábor Kozijn