menu denk mee beslis mee maak mee

Davida de Hond

 

afbeelding van Davida de Hond

Davida de HondDavida de Hond is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Recente reacties

Samen Jong, samen oud

maandag 2 juli 2018 - 0:12

Ha Katrijn, 

Ik ben Davida, als coach verbonden aan dit platform. Eigenlijk hoopte ik dat je al gebruik had gemaakt van de mogelijkheid je aanvraag aan te vullen. Is er iets wat niet lukt? 

Het zou goed zijn te laten zien op hoeveel leerlingen jullie richten en welke contacten jullie op dit moment al hebben hierover met de orkesten.

Een begroting is ook nog nodig, dit geeft ons ook meer inzicht in de activititeiten. 

Succes en met hartelijke groet, Davida

Skiemer Wad

zaterdag 30 juni 2018 - 22:00

Goedenavond Christine, 

Ik ben als coach verbonden aan dit platform en denk graag met je mee. Hiervoor zou het goed zijn om de informatie aan de linkerkant van de pagina toe te voegen. Laat het ook vooral weten wanneer je ergen tegenaan loopt. 

Hoe werken jullie samen toe naar het optreden? Ik ben benieuwd naar het proces dat jullie volgen, het toevoegen van een begroting kan hier ook al inzicht in geven. 

 

Hartelijke groet, Davida

De Bestimming, de Leadjitter en it Famke

zaterdag 30 juni 2018 - 21:54

Goedenavond Sybe,

Als coach ben ik verbonden aan dit platform en denk ik de komende tijd graag met je mee.

Zou je de opmerkingen  zoals deze hier onder geplaatst zijn,  willen toevoegen aan de linkerkant van deze pagina? Dan kan het ook worden meegenomen in de beoordeling door de adviseurs in de Beslis Mee fase. Het basisidee is helder, maar heb meer informatie nodig over wie waarbij betrokken is en hoe jullie het bereik zien van jullie project. Dan kan ik ook gerichter meedenken met de projectorganisatie. 

Hartelijke groet, Davida

Character Building (Creating, Playing, Embedding)

zaterdag 30 juni 2018 - 21:34

Beste Marloes, 

Ik ben als coach verbonden aan dit platform en denk graag nog met je mee. Denk eraan dat je de opmerkingen aan de rechterkant van de pagina mee moet nemen aan de linkerkant, dat is je eigenlijke aanvraag. 

Cosplay is voor veel mensen natuurlijk ook een manier om contact te maken met de gemeenschap die ook actief is en om jezelf te presenteren aan anderen via een kostuum. Waar ik benieuwd naar ben is waar jullie de karakters die ontstaaan zijn uit het proces gaan presenteren? Hoe inspireer je die beginnende cosplayer met een "Harry Potter sjaal" of "10e dokter bruine jas" om zelf creatiever te durven zijn? Het proces wat wordt doorlopen in de opzet, leent zich bij uitstek om gedeeld te worden. Wellicht kunnen jullie een uitnodiging in samenwerking met een webshop opzetten of een plek op de comic con claimen. Waterstones in Amsterdam organiseert verschillende dagen. Wellicht leuk om met hen te kijken naar een opstart-dag. Waarbij karakters uit de aanwezige boeken en strips ook weer inspiratie kunnen opleveren. 

Voegen jullie ook nog een begroting toe? Dat is nodig om mee te kunnen naar de Beslis Mee Fase en geeft ons de mogelijkheid om inicht te krijgen in de activiteiten. 

 

Hartelijke groet, Davida

Drums in de wijk

zaterdag 30 juni 2018 - 21:25

Goedenavond Barbara,

Naast de aandachtspunten zoals Martine deze heeft aangegeven, zou ik je willen adviseren om ook het bereik in te vullen. Daarnaast zou je met het concretiseren van je tekst ook kunnen richten op wat je al hebt aan bereik en contacten en wat je hiervoor nog nodig hebt. Dat is nu nog niet overal even helder. 

Dus hoeveel jongeren zijn deelnemer, wie is bezoeker, welke stappen worden geet voor het doen van onderzoek en welke middelen worden hier voor ingezet? Hoeveel contactmomenten zijn er? Waar treden de jongeren zelf op? En wie doet de begeleiding van die workhops? 

Dit zijn vragen die niet met veel tekst heen worden beantwoord, maar die wel meteen inzicht geven in het geheel. Succes met het aanvullen en aanpassen van de aanvraag. 

Scrooge in Zuidoost Drenthe

zaterdag 30 juni 2018 - 21:14

Goedenavond Iris,

Nog een herinnering voor het toevoegen van een sluitende begroting. Naast dat het een voorwaarde is om mee te kunnen naar de Beslis Mee fase, ook een manier om inicht te geven in de balans van de verschillende deel-activiteiten.

Wanneer het voorprogramma onderdeel uitmaakt van de aanvraag, zou ik wat meer aandacht aan het artistieke aspect geven. Of deze waarop deze ontmoetingen het artistieke proces ondersteunen. 

Ik heb de afgelopen tijd nagedacht over de meedenkvraag, ik ben op het volgende gekomen: Tiny-talks. Het Scrooge-moment voor Scrooge was het zien van het lot van Tiny Tim. De Ted Talks zijn ook kleine inspiratiemomenten. Tegelijkertijd is de link  met de voorstelling duidelijk heb je de intro eigenlijk al te pakken. 

 

Hartelijke groet, Davida

Drums in de wijk

zondag 3 juni 2018 - 18:16

Goedemiddag Barbara, 

Welkom op Jij Maakt het Mee! Ik ben Davida de Hond en als coach verbonden aan dit platform. De komende periode denk ik graag mee met jullie project en het aanscherpen van de, aan de linker kant van deze pagina opgestelde aanvraag. 

Je aanvraag vraagt om concretisering. Het basisidee is mooi, alleen is de uitwerking nu toch te weinig ingevuld om echt op in te gaan. Zou je dit verder uit kunnen werken? Dus bij wat je gaat doen: hoe je dit proces met de jongeren gaat invullen. En hoeveel jongeren je hiermee gaat bereiken en op welke wijze en waar de presentaties plaats gaan vinden? Wanneer je dit doet, gaat het meedenken gemakkelijker. Ook zou het fijn zijn wanneer je de onderwerpen bij de meedenk-vraag zou willen omzetten in een concrete vraag. 

Ik ben benieuwd! Hartelijke groet, Davida

Scrooge in Zuidoost Drenthe

zondag 3 juni 2018 - 18:10

Goedemiddag Iris, 

Leuk je hier op het platform te zien. De komende tijd denk ik als coach van dit platform mee met je aanvraag. Waar ik in eerste instantie aan moet denken bij het lezen van de aanvraag: in plaats van de verhalen alleen op te halen voorafgaand aan de voorstellingen, is het niet mooi om scenes van vooraf opgehaalde verhalen te verweven in de voorstelling? Dat maakt het participatieve maakproces sterker, doordat het gesprek wat je met elkaar voert, ook echt gebruikt wordt in de uitvoering en het proces daar naartoe. 

De samenwerking met de voedselbank en het sociaal domein zijn mooi en zouden ook andere regio's kunnen inspireren. Via dit platform is een voorstelling gemaakt met bewoners en gebruikers van de voedselbank in Amsterdam Noord. Dit biedt jullie wellicht inspiratie. 

Via deze link is de aanvraag te vinden: https://www.jijmaakthetmee.nl/aanvraag/koningin-van-voedselbank-0 via daar is ook door te klikken naar de weblog. 

 

Hartelijke groet, Davida

Op Roet ontmoet...

zondag 22 april 2018 - 20:47

Goedenavond Ingrid,

Welkom op dit platform! Allereerst stel ik mij graag aan je voor. ik ben Davida en als coach verbonden aan dit platform. De komende weken denk ik samen met een adviseur graag mee met jullie project. 

De basis staat nu, denk eraan dat alleen de wijzigingen aan de linkerkant van de projectpagina worden meegenomen en dat je nu de mogelijkheid hebt om meerdere informatie toe te voegen. 

Denk aan de regeling en de voorwaarden die deze stelt. Waaronder richten op cultuurbeoefening in de vrije tijd en het experiment. Daar kan nog meer op gericht worden. 

Hartelijke groet, Davida