menu denk mee beslis mee maak mee

Davida de Hond

 

afbeelding van Davida de Hond

Davida de HondDavida de Hond is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Recente reacties

The FMC Collective: Release Event

dinsdag 6 juni 2017 - 7:33

Ha Marieke,

Als coach binnen het platform denk ik binnen deze fase nog graag met jullie mee. Fijn te lezen dat jullie verder zijn gegaan met de ontwikkeling van het project. 

Lukt het concretiseren van het release event en welke stappen hebben jullie hier in gezet? Ook ben ik benieuwd naar wat de gesprekken met mogelijke partners hebben opgeleverd, heeft dit nog nieuwe inzichten gegeven voor jullie aanpak?

Daarnaast, wanneer jullie nog specifieke meedenkvragen hebben: laat het vooral weten. Naast wat wij zelf signaleren, kunnen wij ook wat gerichter meekijken en meedenken.

Hartelijke groet!

Het Behouden Huys

dinsdag 6 juni 2017 - 7:29

Hallo Jan,

Ik ben benieuwd naar waar jullie mee verder zijn gegaan. Laat je dit in de rechterkolom weten? Dan zien wij weer aanknopingspunten om verder mee te gaan en het laatste stuk van deze faste in te gaan.

Hartelijke groet!

 

The Organic Symphony

dinsdag 6 juni 2017 - 7:26

Valentijn,

Denk je aan het bijwerken van de aanvraag? Ik zou hier ook nog rekening houden met het beschrijven wat nieuw is aan The Organic Symphony. Wat is het experimentele voor jullie? Dit omdat een groot gedeelte van de tekst nu nog is gewijd aan wat jij en jullie al hebben gedaan. 

Wanneer dit is verwerkt, zal ik weer verder denken met je. Zodat een compleet beeld ontstaat van het project en wij mogelijk richting een volgende fase kunnen werken. 

Succes en ik zie uit naar de uitwerking!

De koningin van de Voedselbank

dinsdag 6 juni 2017 - 7:20

Goedemorgen,

Allereerst stel ik mij graag voor. Ik ben Davida en als coach verbonden aan Jij maakt het mee! De komende weken denk ik graag met jullie mee over het project, de aanvraag en de wijze waarop het project past binnen de kaders van de regeling. 

Mooi om deze eerste opzet te lezen en de voedselbank als verbinder te zien tussen verschillende te benoemen groepen in Noord.

Mijn eerste tip is niet inhoudelijk: mooi om je reactie te lezen op de eerste comment van Giovanni. Wanneer je dit aan de linkerkant van de pagina invoert, groeit de aanvraag mee met gesprekken die wij hier aan de rechterkant van de pagina hebben. Op deze manier gaat het ook mee in de aanvraag. 

Als aanvulling op je reactie blijft voor mij nog de vraag staan op welke behoefte wordt ingespeeld bij dit project? Of, wat is het doel dat jullie je zelf gesteld hebben ten aanzien van impact (uitkomst, gedrag, uitwisseling, aantallen)?

MUM

dinsdag 6 juni 2017 - 7:10

Goedemorgen,

Allereerst stel ik mij graag even voor. Ik ben Davida en als coach verbonden aan het platform. Dit eerste bericht is vooral om je aan te moedigen te reageren op de vragen die Anne heeft gesteld. Alles wat wij hier doen staat in het teken van het compleet maken aan de aanvraag, handreikingen bieden voor het project en meedenken over in hoeverre het plan past binnen de regeling van Jij maakt het mee. 

Een eerste gedachte over de speelplek: hebben jullie aan bibliotheken gedacht? Dit zijn vaak plekken waar ruimte beschikbaar is en jonge moeders bijvoorbeeld naar Mama Cafe's of Boekstart! bijeenkomsten gaan. 

Voordat ik verdere vragen en ideeen zal delen, wacht ik even totdat de eerste vragen van Anne zijn verwerkt. Of in ieder geval een aanzet hiertoe. 

Hartelijke groet!

Floral Art Route

dinsdag 6 juni 2017 - 7:02

Beste Marian,

Allereerst stel ook ik mij graag aan jullie voor. Ik ben Davida de Hond en als coach verbonden aan dit platform. Ik denk graag met jullie over het project en als ik ergens inspiratie tegenkom zal ik het delen met jullie. Stefanie heeft al een aantal vragen gesteld, dus daar wacht ik zelf nog even mee. Dan hebben jullie nu eerst de rust om dit verder uit te werken en onder andere te benoemen wie jullie partners zijn in deze.

Een tip voor je eigen gemak: voer je wijzigingen aan de linkerkant van de pagina in, dan gaat het mee in de aanvraag en ga met ons in gesprek via de chat aan de rechterkant. 

Ik zie uit naar de komende weken waarin dit project verder vorm kan krijgen hier. 

Het Behouden Huys

woensdag 17 mei 2017 - 23:49

Goedenavond,

Allereerst stel ik mij graag voor. Ik ben Davida de Hond, als coach verbonden aan JMHM. De komende periode binnen de Denk Mee fase lees en denk ik graag mee. 

Ik zie ook graag de aanpassingen verschijnen. In de tussentijd nog wel een handreiking op het gebied van de samenwerking, de onverwachte kruisbestuivingen in samenwerking kunnen zorgen voor het experiment dat gevraagd wordt binnen JMHM. Dit zou ik dus meenemen in de verwerking. 

Hartelijke groet,

Davida

The Organic Symphony

woensdag 17 mei 2017 - 23:38

Goedenavond,

Als coach ben ik verbonden aan JMHM en denk de komende periode graag mee met het werken aan jullie project. De missie van jullie project is helder. 

Groente-instrumenten maken zou een apart onderdeel kunnen zijn van jullie project, bijvoorbeeld met groenten die geen eerste keus zijn in kwaliteit. Omdat deze niet voldoen aan de normen van de supermarkt, maar wel goed van kwaliteit zijn. https://www.youtube.com/watch?v=N7qiwu46hrA

Daarnaast zijn er ook muziekstukken die gemaakt worden met papier. Een soort mashups/soundbites van geluiden die met papier gemaakt kunnen worden. De Canadese componist Andrew Huang werkt hier bijvoorbeeld mee: https://www.youtube.com/watch?v=xJU3h34DuFg Dit zou ook een verwerking kunnen zijn van de geluiden die met de groenten worden gemaakt, om zo een campagne te maken met elkaar rondom bewustwording. 

De combinatie tussen beleving en voeding blijft een mooie. Goed voorbeeld hiervan vind ik de voorstelling van Jeroen Willems/Paul Koek 'Orfeo naar Monteverdi'. Waarbij een chef kookte als onderdeel van de theaterervaring. https://www.youtube.com/watch?v=Ktf1-V-6aGk  

Omdat jullie bezig zijn met een samenwerking en aan het brainstormen zijn, wacht ik dat nog even af en draag ik nu bij met voorbeelden. 

Hartelijke groet,

Davida

Kunstmarkt De Bilt: Festival De Vriendschap

maandag 17 april 2017 - 22:33

Goedenavond Kike,

Als coach ben ik betrokken bij JMHM en zal de komende weken met jullie meedenken over de uitwerking. Een uitwerking over de vriendschappen is een goede start. Moet ik dit zien als een maatjesproject, wordt er iets met het proces rondom de vriendschap gedaan of is het proces rondom de vriendschap al het einddoel? Mijn vragen sluiten aan bij het berichtje van Anne. 

Over jullie meedenkvraag: als eerste zou ik deze jongeren niet benaderen als hangjongeren. Dit heeft toch vaak een negatieve lading, zij zijn immers ook gewoon gebruikers van het park. In gesprek gaan en kennismaken is een eerste stap. Hun eventuele bijdrage moet niet te vast staan. Wanneer zij open staan voor contact kan met hen worden bekeken wat zij missen in de Bilt of wat zij willen laten zien. Laat hen dus ook echt eigenaar zijn van hun bijdrage en denk proactief na over wat jullie faciliterende rol kan zijn.

Ik ben benieuwd naar jullie toevoegingen en de verdere uitwerking!