menu denk mee beslis mee maak mee

Davida de Hond

 

afbeelding van Davida de Hond

Davida de HondDavida de Hond is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Recente reacties

4 Zonen en 1 Stad

vrijdag 10 november 2017 - 11:26

Goedenavond Jan,

Hoe is de bijeenkomst gegaan? Heeft dit nieuwe input opgeleverd voor jullie project?

Groet! Davida

De stenen van de stad

vrijdag 10 november 2017 - 0:04

Goedenavond Peter,

Allereerst stel ik mij graag aan je voor. Ik ben Davida en ben als coach verbonden aan dit online platform. De komende weken denk ik graag mee over de inhoud en opzet van jullie aanvraag. Hartelijk welkom op dit platform. 

Binnen de regeling van Jij Maakt het Mee staat het experiment centraal. Stichting BurenToenTheater heeft al vier keer een voorstelling gemaakt, wat maakt deze vernieuwend en experimenteel? Alleen komt het in aanmerking voor deze regeling.

Hoeveel mensen gaan actief meedoen en hoeveel professionals zijn hierbij betrokken? Het is goed wanneer een begroting wordt toegevoegd, deze is alleen te zien voor mij als coach en voor de adviseur vanuit het FCP. Deze stelt zich binnenkort voor. Dan zien wij meteen de balans in de aanvraag. 

Hartelijke groet,

 

Davida

Theaterproject "Verhalen op de boerderij"

donderdag 9 november 2017 - 23:57

Goedenavond Gerard, en Kirsten,

Ook ik denk de komende periode graag mee met jullie aanvaag. Ik ben Davida, als coach verbonden aan dit online platform. 

Wie zijn de deelnemers die als amateur betrokken zijn? Is dit een combinatie tussen verschillende mensen, zowel in leeftijd als achtergrond?

Het is ook goed om een begroting toe te voegen, die is alleen voor mij en de adviseur zichtbaar. Dan krijgen wij een beter beeld van de opzet en gehele begroting. 

Hartelijke groet! Davida 

Over/zicht

donderdag 9 november 2017 - 23:51

Goedenavond Melissa,

Ik stel mij graag aan je voor. Ik ben Davida en als coach vanuit het FcP verbonden aan dit platform. Ook ook ik denk graag met je mee de komende periode. 

Allereerst denk ik dat het goed is de focus die je in je reactie op de vragen van Stefanie geeft, te verwerken aan de linkerkant van de pagina. Pas dan is het toegevoegd aan je aanvraag. Wellicht kan je dan meteen zien of de vernieuwing genoeg aandacht krijgt, wellicht kan je over andere onderdelen dan waat minder uitgebreid zijn in je toelichting. 

Ten aanzien van je Meedenkvraag denk ik dat een goede social media campagne belangrijk si voor jullie voorstelling, zeker gezien de aard en doelgroepen die jullie willen bereiken. 

Begrijp ik het goed dat er vooralsnog alleen professionele makers aan het project zijn verbonden?

4 Zonen en 1 Stad

vrijdag 27 oktober 2017 - 8:27

Goedemorgen Jan, 

Welkom op het platform Jij Maakt het Mee! Ik ben als coach verbonden aan dit platform en denk graag met je mee de komende periode. Ook de adviseurs van het fonds zullen gaandeweg een bijdrage leveren. 

Jullie hebben een indrukwekkend pallet aan samenwerkingspartners in het professionele vlak. Dat is mooi om te zien, tegelijkertijd zie ik nog niet wat de bijdrage vanuit de amateurs is. Wellicht is het goed om niet alles rondom de inhoud voor de start van het proces met de amateurs vast te leggen of om meer duidelijk te maken wat de bijdrage van de amateurs is en hoe dit experiment oplevert. Het experiment is een belangrijk onderdeel van deze regeling en zou concreter kunnen worden uitgelegd aan de linkerkant van de projectpagina. Daarnaast krijgen wij ook beter inzicht in het project wanneer je een begroting als bijlage upload. Die is alleen voor de coach en adviseur te zien. 

Ter inspiratie kunnen jullie bijvoorbeeld ook kijken bij het VFonds en de projecten die daar gehonoreerd zijn in het kader van 2018 jaar van het verzet. 

 

Hartelijke groet, Davida

De Stad Vertelt - World Press Photo18

vrijdag 27 oktober 2017 - 8:06

Goedemorgen Fieke, Een goede partner zou ook RTV OOST kunnen zijn, zowel vanuit netwerk als mogelijkheid om uitkomsten te delen en aandacht te geven aan het project. Wellicht zou het mooi zijn om documentaire als gegeven breder te trekken en bijvoorbeeld een uitgebreide vlog toe te staan in bijvoorbeeld (ook bij de studenten in programmaonderdeel 1) 2 bij de wijkbewoners, dit kan een extra laag vormen en als start dienen om verder te werken aan een documentaire. Vloggen in de wijk kan interessant bronmateriaal opleveren voor latere bewerking, gedeeld worden online en laagdrempelig starten met filmen. Dit kan de samenwerking met de filmproducenten laagdrempeliger maken, doordat je stapsgewijs in de documentaire rolt als het ware. 

Vanuit de begroting is al meer helder geworden wat jullie samenwerking voor financiele weerslag heeft. Dank voor het uploaden.

De Stad Vertelt - World Press Photo18

dinsdag 10 oktober 2017 - 8:10

Goedemorgen Fieke,

Allereerst: welkom op Jij Maakt het Mee! Ik ben Davida, als coach verbonden aan dit platform. Net als Lidian denk ik de komende periode graag met je mee. 

Het is een breed georienteerd project, om je te kunnen helpen met trechteren of het breed houden, heb ik wat meer informatie nodig. Zou je de begroting kunnen uploaden? Door te zien welke dekking jullie project al heeft en hoe jullie project financieel is opgebouwd, kan ik daar beter over meedenken!

Hartelijke groet,

Davida