menu denk mee beslis mee maak mee

Daniëlle Koelemij

 

afbeelding van Daniëlle Koelemij

Daniëlle Koelemij

Werkzaam bij: 
iDee Doet


Daniëlle Koelemij is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Juist in het creatief denken zit het vermogen om inventieve oplossingen te vinden. iDee Doet, creatief partner: droomt, durft, denkt én doet mee. Met haar deskundigheid op het gebied van cultuur, onderwijs en politiek verbindt Daniëlle Koelemij mensen en ideeën aan elkaar, om samen droomplannen te realiseren. iDee: trainer│adviseur│coach; Doet: evenementenorganisatie│fondswerving; identiteit: communicatie in woord en beeld│sociale media│cultureel ondernemer. www.ideedoet.nl

Recente reacties

SLOPERA

maandag 17 juli 2017 - 16:59

Beste Wouter, goed om aan de reacties te zien dat de betrokkenheid zeer zeker aanwezig is. Het levert een grote hoeveelheid informatie over Slopera op, maar al met al is het wel heel veel leeswerk. In het kader van 'less is more' adviseer ik je om de focus in de tekst te leggen op de innovatieve elementen. Waar zit het experiment? Waar hou je je hart vast en ben je apetrots op als het jullie wel lukt?

Pak je podium!

maandag 17 juli 2017 - 16:42

Beste Patrick, laat ik mezelf kort introduceren: ik ben coach op dit interactieve platform en geef tips, adviezen en inspiratie; zodat je jouw idee voor innovatieve actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd kunt vervolmaken.

Heb je al een samenwerking met de Creakids inloopwoensdagmiddag voor kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar, georganiseerd door de vrijwilligers van het Crea Kids Team? Deze vrijwilligers zouden je wel eens goed op weg kunnen helpen met het bereiken van je doelgroep.

Je vraagt subsidie aan en tegelijkertijd zoek je wegen om het project subsidieloos uit te voeren. Dan is het handig om een begroting en dekkingsplan te geven, zodat wij kunnen meedenken over de kosten en batenkant van jouw muzikale show voor en door kinderen van de Krimpenerwaard.

OVERDEVLOER

maandag 17 juli 2017 - 16:23

Beste Nita, laat ik mezelf kort introduceren: ik ben coach op dit interactieve platform en geef tips, adviezen en inspiratie; zodat je jouw idee voor innovatieve actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd kunt vervolmaken. De Gemeente Leiden presenteert zichzelf als cultuurstad en ze vindt citymarketing van groot belang. Op je zoektocht naar nieuw Leids publiek is het zeker de moeite waard om in een vroeg stadium contact op te nemen met Leiden Marketing en hen om advies en medewerking te vragen: www.visitleiden.nl/nl/contact/leiden-marketing

Welke netwerken heb je tot op heden aangeboord en wat ben je nog van plan?

OER! een moderne sage

maandag 17 juli 2017 - 16:02

Beste Peter, laat ik mezelf kort introduceren: ik ben coach op dit interactieve platform en geef tips, adviezen en inspiratie; zodat je jouw idee voor innovatieve actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd kunt vervolmaken. Heb je al contact met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier? Zij kunnen je verder op weg helpen met invulling geven aan het begrip duurzaamheid. www.hhnk.nl Ook Ingrid Docter specialist cultuurparticipatie van het LKCA en actief in de regio Hoorn is een goede sparringpartner voor Oer! www.lkca.nl/over-het-lkca/medewerkers

Golden Girls on Tour!

woensdag 21 juni 2017 - 15:02

Beste Anne, laat ik mezelf kort introduceren: ik ben coach op dit interactieve platform en geef tips, adviezen en inspiratie; zodat je jouw idee voor innovatieve actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd kunt vervolmaken. Heb je er al aan gedacht op Golden Girls optredens te verzorgen op plekken via het netwerk van de dansende dames? Ik kan me zo voorstellen dat een aantal van hen het zelf ook heel leuk vindt om ‘gigs’ te regelen.

SLOPERA

donderdag 15 juni 2017 - 9:17

Beste Wouter, laat ik mezelf kort introduceren: ik ben coach op dit interactieve platform en geef tips, adviezen en inspiratie; zodat je jouw idee voor innovatieve actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd kunt vervolmaken. Als ik jou projectomschrijving lees, vraag ik me onmiddellijk alf waarom je de productie in het theater wil laten afspelen? In Zuilen zelf zou je mooi in NUtrecht terecht kunnen. Ook een buurtsafari biedt mooie kansen om het publiek te buurt daadwerkelijk te laten ervaren en met andere ogen te laten kijken naar de woonomgeving waarover je verhaal gaat. Heb je deze mogelijkheden de revue laten passeren?

Knotsgekke Voertuigen Parade

maandag 22 mei 2017 - 17:53

Beste René, laat ik mezelf kort introduceren: ik ben coach op dit interactieve platform en geef tips, adviezen en inspiratie; zodat je jouw idee voor innovatieve actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd kunt vervolmaken. Ik ben bekend met de Ontdekfabriek en haar talrijke kinderactiviteiten in het Strijp-gebouw. Hoe zorg je er voor dat nu ook jongeren en volwassenen meedoen met het ontwerpen en bouwen van de creatieve voertuigen?

Zou toch fantastisch zijn als de parkeergarage tegenover het Blue Collar vol komt te staan met jullie knotsgekke creaties! Werken jullie voor dit project al samen met partners op Strijp? Zo ja, welke organisaties doen mee en wie ben je van plan om nog te benaderen?