menu denk mee beslis mee maak mee

Anouk Leeuwerink

 

afbeelding van Anouk Leeuwerink

Anouk Leeuwerink

Werkzaam bij: 
Redacteur


Anouk Leeuwerink is FCP-coach. De coach ondersteunt
met zijn/haar expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Mijn expertisegebieden zijn de podiumkunsten en festivals. Ik weet veel van theaterjournalistiek, publiciteit, persbenadering, dramaturgie en festivalprogrammering, en heb ruime ervaring in het opstellen van begrotingen en subsidieaanvragen. Bij het Fonds voor Cultuurparticipatie heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van Jij maakt het mee.
Interesses: 
Ik ga graag naar het theater en naar het filmhuis. Ik hou van moderne kunst en fotografie en ik maak graag verre reizen, onder andere naar Zuid-Oost Azië en Amerika. Ik woon in Utrecht.

Recente reacties

Het Gele Huis

vrijdag 21 april 2017 - 9:30

Verwerk je antwoorden ook in je projectplan aan de linkerkant, want daar kijkt het fonds naar bij de uiteindelijke beoordeling.

Hoe gaan jullie de samenwerking met de buurtbewoners opzoeken? Hebben jullie al mensen benaderd, of werken jullie hiervoor samen met andere organisaties? 

Moderne danskunst in samenwerking met klassiek koor

woensdag 19 april 2017 - 13:25

Dag Renate, welkom! Ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase en ga je helpen bij het aanscherpen van je plan. Je schrijft dat jullie met beide disciplines zodanig samenwerken, dat er een organisch geheel kan ontstaan. Hoe gaan jullie dat doen? Ik hoor graag meer over jullie plannen om deze disciplines in de repetities samen te brengen en elkaar te laten inspireren.

Wijkmozaïek in Zuilen

woensdag 12 april 2017 - 15:56

Hai Nadine, Jij Maakt Het Mee is een ander soort manier van aanvragen, waarbij de teksten beknopter mogen zijn dan bij andere fondsen. Je aanvraag is nu al erg uitgebreid dus ik zou het alleen nog finetunen met de opmerkingen van de medewerker van het fonds, van mij en van eventuele andere lezers die je in deze Denk Mee-fase krijgt.

Het Gele Huis

woensdag 12 april 2017 - 15:43

Dag Riny, welkom op Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach en ga je in de Denk Mee-fase helpen bij het aanscherpen van je projectplan en aanvraag.

Jullie hebben een uitgebreid programma samengesteld!  De kunstenaars gaan met buurtbewoners aan de slag om een blijvend kunstwerk te maken, schrijf je. Maar het pand wordt gesloopt na de zomer, betekent dat ook het einde van het blijvende kunstwerk?

Forten vol Verhalen 2017

dinsdag 4 april 2017 - 17:31

Hai Lenneke, ik ben nog benieuwd naar hoe je de vrijwilligers gaat werven. Wat zijn daarvoor jullie plannen?

Er zijn in de provincie Utrecht 40 historische verenigingen die zich inzetten voor de geschiedenis en het erfgoed van de eigen omgeving. Wellicht leuk om daar eens naar te kijken! Welke groepen er allemaal zijn vind je hier: http://www.landschaperfgoedutrecht.nl/vrijwilligerswerk/vrijwilligersgro...

Wijkmozaïek in Zuilen

maandag 27 maart 2017 - 11:36

Bedankt voor je uitgebreide antwoord! Verwerk deze info ook aan de linkerkant in je projectplan, want daar kijkt het fonds uiteindelijk naar bij de beoordeling.

Wijkmozaïek in Zuilen

woensdag 22 maart 2017 - 12:54

Hai Nadine, welkom op Jij Maakt Het Mee! Ik ben de komende zes weken jullie coach en ga je in de Denk Mee-fase helpen bij het aanscherpen van je projectplan en aanvraag.

Mooi uitgangspunt om de verhalen van de veelzijdige bewoners van Zuilen als uitgangspunt te nemen. Hoe ga je deze verhalen verzamelen?

Je schrijft dat het project uit twee fases bestaat. Hoe zien deze twee fases eruit?

Forten vol Verhalen 2017

maandag 20 maart 2017 - 9:37

Dat zijn nuttige toevoegingen! Het is inderdaad nodig dat je deze info in de aanvraagtekst verwerkt en zo te zien heb je dat ook al grotendeels gedaan.

Fête de la nature - Amstelpark 2017

maandag 13 maart 2017 - 14:52

Het maximum aantal woorden staat vast, maar dat dwingt je tot de kern van je plannen te komen. Probeer geen dingen te herhalen, dat scheelt ook in het aantal woorden.

Forten vol Verhalen 2017

maandag 13 maart 2017 - 14:46

Hai Lenneke, welkom op Jij Maakt Het Mee! Leuk om je hier tegen te komen. Ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase en help je de komende zes weken om je aanvraag nog verder aan te scherpen.

Goed dat jullie de focus bij deze aanvraag leggen op het vrijwilligerstraject. Jij Maakt Het Mee is een regeling voor experimentele, vernieuwende participatieprojecten. Is het de eerste keer dat vrijwilligers bij Forten vol Verhalen worden opgeleid tot storytellers of is dit de afgelopen jaren ook gebeurd?

Jullie hebben het festival al vaker georganiseerd, zijn er dit jaar nieuwe/vernieuwende onderdelen op het gebied van cultuurparticipatie? 

Fête de la nature - Amstelpark 2017

vrijdag 3 maart 2017 - 12:58

Bedankt voor je toelichting Nicole! Voeg de info die je in de chatsessies hebt gegeven ook even toe aan je projectplan aan de linkerkant van de pagina, want daar kijkt het fonds naar bij de uiteindelijke beoordeling.

Fête de la nature - Amstelpark 2017

maandag 27 februari 2017 - 17:57

Hai Nicole, welkom op Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach en ga je de komende zes weken in de Denk Mee-fase helpen bij het aanscherpen van je projectplan. 

Een mooi idee om op een festival de initiatieven uit de buurt samen te brengen. Het klinkt alsof het een bruisend festival kan gaan worden! Ik ben benieuwd naar hoe je het publiek actief bij de optredens en activiteiten wilt gaan betrekken. Kunnen zij op het festival alleen kijken of kunnen bezoekers ook meteen zelf deelnemen aan verschillende creatieve activiteiten?