menu denk mee beslis mee maak mee

Anouk Leeuwerink

 

afbeelding van Anouk Leeuwerink

Anouk Leeuwerink

Werkzaam bij: 
Theaterredacteur en consultant in de podiumkunsten


Anouk Leeuwerink is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Mijn expertisegebieden zijn de podiumkunsten en festivals. Ik weet veel van theaterjournalistiek, publiciteit, persbenadering, dramaturgie en festivalprogrammering, en heb ruime ervaring in het opstellen van begrotingen en subsidieaanvragen. Bij het Fonds voor Cultuurparticipatie heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van Jij maakt het mee.
Interesses: 
Ik ga graag naar het theater en naar het filmhuis. Ik hou van moderne kunst en fotografie en ik maak graag verre reizen, onder andere naar Zuid-Oost Azië en Amerika. Ik woon in Utrecht.

Recente reacties

Wij jouwe gjin krimp

maandag 14 augustus 2017 - 12:44

Ik vind het altijd goed om te lezen dat anderen ook enthousiast over de ingediende plannen zijn. Vandaar dat ik vaker vraag om ook deelnemers of andere betrokken partijen een reactie te laten geven op dit platform. Soms zijn dat enthousiaste spelers die schrijven dat ze ernaar uitkijken om mee te doen, of een lokale vereniging die beschrijft hoe zij aan het project gaan bijdragen en waarom ze dat belangrijk vinden. Het kan vanalles zijn en daarmee kun je laten zien dat er draagvlak voor je evenement is, dat meerdere partijen zich ervoor inspannen en dat het ook na afloop een vervolg krijgt. 

 

Wij jouwe gjin krimp

donderdag 10 augustus 2017 - 15:31

Is het je al gelukt om de verenigingen te wijzen op Jij Maakt Het Mee? Ik ben benieuwd naar hun plannen om jongeren enthousiast te houden voor theater, zodat de vrijwilligers daar ook na afloop van dit project mee verder kunnen. Wat zijn hun ideeën daarover?

Musical Lang en Gelukkig

donderdag 10 augustus 2017 - 15:20

Hai Minka,

Welkom op Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase en ga je de komende weken helpen bij het aanscherpen van je plan. Leuk dat jullie voor Lang en Gelukkig hebbeb gekozen! 

Je schrijft dat de vrijwilligers kunnen plaatsnemen in commissies die zich richten op de verschillende aspecten van de voorstelling. Hoe gaan die commissies concreet te werk? Hoe worden de vrijwilligers begeleid? Werken jullie bijvoorbeeld samen met andere organisaties, is er per commissie iemand die workshops verzorgd, et cetera. Het lijkt me een mooie kans voor de inwoners van Baarle-Nassau om nieuwe dingen te leren!

Pride & Prejudice door English Theatre Utrecht

donderdag 10 augustus 2017 - 15:11

Hai Esther,

Welkom op Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase en zal je de komende zes weken helpen bij het aanscherpen van je aanvraag.

Leuk idee om een internationaal toneelgezelschap op te richten. Wie zijn de oprichters, wat is jullie achtergrond en wat zijn jullie drijfveren? Daar lees ik graag meer over in je plan aan de linkerkant van de pagina.

Net als Stefanie ben ik ook erg benieuwd naar wat jullie plan experimenteel en vernieuwend maakt. Denken jullie aan een bijzondere samenwerking, gaan jullie op een originele manier te werk, et cetera. Ik hoor het graag!

Wij jouwe gjin krimp

vrijdag 21 juli 2017 - 10:30

Dat klinkt als interessante workshops! Zetten jullie de workshops ook voort nadat de voorstelling voorbij is? Het zou mooi zijn als de mensen die enthousiast zijn gemaakt ook na dit project door kunnen met culturele activiteiten, doen jullie er iets aan om dat te stimuleren? Hierbij is de samenwerking met de lokale verenigingen erg belangrijk, wellicht kun je hun vragen ook eens te reageren op dit platform!

EigenWijzen

donderdag 20 juli 2017 - 11:29

Je vraagt je af of de voorstelling interessant genoeg zal zijn voor het publiek: in de voorstelling vertellen de vrouwen persoonlijke verhalen, die ongetwijfeld voor heel veel vrouwen in de wijk herkenbaar zijn. Het lijkt me dat daar zeker publiek voor te vinden is!

Het is daarbij wel belangrijk dat je de doelgroep, dus de vele vrouwen met diverse achtergronden uit Nieuw-West, ook daadwerkelijk bereikt. Daarom ben ik benieuwd hoe jullie de voorstelling onder de aandacht gaan brengen: hoe willen jullie deze vrouwen gaan bereiken? Wat gaan jullie zelf doen naast de promotie vanuit Vrouw&Vaart en Theater De Meervaart?

Banksy meets Rotterdam

donderdag 20 juli 2017 - 10:55

Goede aanvullingen! Mooi ook dat jullie de tien kunstenaars niet alleen artistiek begeleiden maar ook per persoon bekijken op welk vlak zij nog meer coaching nodig hebben. Wat mij niet helemaal duidelijk is: vormt het werk van Banksy de inspiratiebron voor de street art van de twintig andere exposanten? Of staat de Haight Street Rat verder los van de andere werken?

Aan wat voor locaties denk je nu voor de expositie? Moet ik me een klassiek museum met witte muren voorstellen of ben je ook voor de expositieruimte op zoek naar een experimentele vorm?

Wij jouwe gjin krimp

donderdag 20 juli 2017 - 10:12

Dag Wim, welkom! Ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase en ga je helpen bij het aanscherpen van je projectplan. Mooi idee om theater in te zetten om jongeren meer bij de gemeenschap te betrekken.

Ik zou graag meer willen weten over de invulling van de workshops. Worden hierin de decors, kostuums, het script etcetera voor de theatervoorstelling gemaakt? Of staan de workshops los van de voorstelling?

Ook ben ik benieuwd naar hoe jullie vrijwilligers gaan inzetten, zou je dat op de linkerpagina aan je plan willen toevoegen?

EigenWijzen

vrijdag 14 juli 2017 - 15:14

Dat is prima! 

EigenWijzen

dinsdag 11 juli 2017 - 11:47

Mooi om de eigenheid van vrouwen de ruimte te geven door hen te leren om zich fysiek uit te drukken! Dat kan een hele boeiende voorstelling opleveren denk ik. 

Ik ben Anouk, jullie coach in deze Denk Mee-fase en ik ga je met tips en vragen helpen om je aanvraag verder aan te scherpen. Ik zou graag meer willen weten over wie jij bent en wat het doel van jouw stichting is. Wat is je drijfveer om dit project te starten? Je kunt deze info toevoegen aan de linkerkant van de pagina, in het daarvoor bestemde tekstvak. Succes!

Via muziek verbinding leggen met vluchtelingen

dinsdag 11 juli 2017 - 11:40

Dat klinkt goed! Voeg deze info vooral ook toe aan je projectplan aan de linkerkant van de pagina, want het fonds kijkt bij de beoordeling alleen daar naar.

Vrijplaats in de Bijlmer Bajes

dinsdag 11 juli 2017 - 11:35

Tip: voeg de extra info die je in de chatsessies geeft ook toe aan je projectplan aan de linkerkant van de pagina, want het fonds kijkt uiteindelijk alleen daar naar bij de beoordeling. Je kunt tekst (en foto's & filmpjes) toevoegen via Bewerken - Denk mee (meer projectinformatie).

Banksy meets Rotterdam

dinsdag 11 juli 2017 - 11:31

Het is stil op deze pagina! Ik zou graag meer lezen over jullie plannen. Je kunt extra informatie aan je aanvraag toevoegen door de daarvoor bedoelde tekstvakken aan de linkerkant van de pagina in te vullen. Ga daarvoor naar Bewerken - Denk mee (meer projectinformatie). Het is belangrijk dat je je aanvraag nog wat meer uitbreidt, want hij is nu nog te beknopt. Laat het vooral weten als je er niet uitkomt en we kunnen helpen!

Via muziek verbinding leggen met vluchtelingen

donderdag 29 juni 2017 - 15:01

Welkom op Jij Maakt Het Mee! De passie voor muziek en samen muziek maken spat van jullie aanvraag af, mooi om te zien! Ik ben jullie coach in deze Denk Mee-fase en ga je met behulp van tips en vragen helpen bij het aanscherpen van je aanvraag. 

Ik zou graag willen weten hoe concreet jullie plannen al zijn. Jullie zoeken zoveel mogelijk muzikanten schrijf je, hoe ga je het samenspelen vervolgens organiseren? Stellen jullie vaste groepjes samen, organiseren jullie open samenspeelavonden, etc? 

Vrijplaats in de Bijlmer Bajes

donderdag 29 juni 2017 - 14:29

Hebben jullie deze 'performance list' al rond of moeten jullie nog mensen werven? En bieden jullie de gevormde koppels begeleiding bij het creëren van een gezamenlijke activiteit?

Een Brug Slaan

donderdag 29 juni 2017 - 14:19

Dag Ad, welkom! Wat een aansprekend idee om met een varende theatervoorstelling de verschillende plaatsen aan elkaar te verbinden! Ik ben jullie coach in deze Denk Mee-fase en ik ga je met behulp van vragen en tips helpen bij het aanscherpen van je aanvraag.

Ik zou graag meer willen weten over wat de deelnemers allemaal kunnen doen in dit project. Gaan ze bijvoorbeeld helpen bij het schrijven van de theatertekst en de muziek? Verzorgen de inwoners van de verschillende plaatsen de muziek? Etcetera. 

Vrijplaats in de Bijlmer Bajes

donderdag 22 juni 2017 - 14:49

Hai Patricia! Ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase en ga je helpen bij het aanscherpen van je plan. Je schrijft dat een kruisbestuiving tussen de diverse culturen en culturele concepten tijdens het weekend centraal staat. Hoe willen jullie dat voor elkaar gaan krijgen?

Banksy meets Rotterdam

donderdag 22 juni 2017 - 14:45

Hai Dave, welkom op Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase en ga je helpen bij het aanscherpen van je aanvraag.

Wat bijzonder dat jullie een kunstwerk van Banksy naar Nederland halen! Ik lees graag meer over het project en ben vooral benieuwd naar hoe jij denkt dat het aansluit bij deze regeling, die is bedoeld voor cultuurbeoefening in de vrije tijd. Vraag je enkel subsidie aan voor de expositie of is er ook een groot gedeelte waarin bezoekers en kunstenaars zelf op een vernieuwende manier aan de slag kunnen? Als dat laatste het geval is zou ik je aanvraag daar op focussen.