menu denk mee beslis mee maak mee

Anouk Leeuwerink

 

afbeelding van Anouk Leeuwerink

Anouk Leeuwerink

Werkzaam bij: 
Redacteur


Anouk Leeuwerink is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Mijn expertisegebieden zijn de podiumkunsten en festivals. Ik weet veel van theaterjournalistiek, publiciteit, persbenadering, dramaturgie en festivalprogrammering, en heb ruime ervaring in het opstellen van begrotingen en subsidieaanvragen. Bij het Fonds voor Cultuurparticipatie heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van Jij maakt het mee.
Interesses: 
Ik ga graag naar het theater en naar het filmhuis. Ik hou van moderne kunst en fotografie en ik maak graag verre reizen, onder andere naar Zuid-Oost Azië en Amerika. Ik woon in Utrecht.

Recente reacties

Vrijplaats in de Bijlmer Bajes

donderdag 22 juni 2017 - 14:49

Hai Patricia! Ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase en ga je helpen bij het aanscherpen van je plan. Je schrijft dat een kruisbestuiving tussen de diverse culturen en culturele concepten tijdens het weekend centraal staat. Hoe willen jullie dat voor elkaar gaan krijgen?

Banksy meets Rotterdam

donderdag 22 juni 2017 - 14:45

Hai Dave, welkom op Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach in de Denk Mee-fase en ga je helpen bij het aanscherpen van je aanvraag.

Wat bijzonder dat jullie een kunstwerk van Banksy naar Nederland halen! Ik lees graag meer over het project en ben vooral benieuwd naar hoe jij denkt dat het aansluit bij deze regeling, die is bedoeld voor cultuurbeoefening in de vrije tijd. Vraag je enkel subsidie aan voor de expositie of is er ook een groot gedeelte waarin bezoekers en kunstenaars zelf op een vernieuwende manier aan de slag kunnen? Als dat laatste het geval is zou ik je aanvraag daar op focussen.

cultureel Showcase Utrecht

donderdag 22 juni 2017 - 14:31

Bedankt voor je uitgebreide reacties! Goed om te weten is dat het fonds bij de beoordeling van jouw aanvraag alleen kijkt naar de linkerhelft van deze pagina. Het is dus belangrijk dat je de antwoorden die je in deze chatsessie geeft ook verwerkt in je projectplan aan de linkerkant.

cultureel Showcase Utrecht

zondag 18 juni 2017 - 17:08

Hai Andrew,

Welkom! Ik ben jullie coach op Jij maakt het mee en ga jullie de komende zes weken helpen bij het aanscherpen van je projectplan en aanvraag. Ik zal je vragen stellen en tips geven om je hierbij te helpen. De antwoorden kun je verwerken in je projectplan aan de linkerkant. 

Voor wie organiseren jullie de showcase en wat kunnen deze mensen doen tijdens de showcase? 

Forten vol Verhalen 2017

dinsdag 4 april 2017 - 17:31

Hai Lenneke, ik ben nog benieuwd naar hoe je de vrijwilligers gaat werven. Wat zijn daarvoor jullie plannen?

Er zijn in de provincie Utrecht 40 historische verenigingen die zich inzetten voor de geschiedenis en het erfgoed van de eigen omgeving. Wellicht leuk om daar eens naar te kijken! Welke groepen er allemaal zijn vind je hier: http://www.landschaperfgoedutrecht.nl/vrijwilligerswerk/vrijwilligersgro...