menu denk mee beslis mee maak mee

Anouk Leeuwerink

 

afbeelding van Anouk Leeuwerink

Anouk Leeuwerink

Werkzaam bij: 
Theaterredacteur en consultant in de podiumkunsten


Anouk Leeuwerink is FCP-coach. De coaches ondersteunen
met hun expertise projecten bij hun aanvraag.

Expertise: 
Mijn expertisegebieden zijn de podiumkunsten en festivals. Ik weet veel van theaterjournalistiek, publiciteit, persbenadering, dramaturgie en festivalprogrammering, en heb ruime ervaring in het opstellen van begrotingen en subsidieaanvragen. Bij het Fonds voor Cultuurparticipatie heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van Jij maakt het mee.
Interesses: 
Ik ga graag naar het theater en naar het filmhuis. Ik hou van moderne kunst en fotografie en ik maak graag verre reizen, onder andere naar Zuid-Oost Azië en Amerika. Ik woon in Utrecht.

Recente reacties

TransTaalKinderen, vertalen in de deuropening

dinsdag 19 september 2017 - 17:41

Hai Kristien, bedankt voor de aanvulling, het plan is ook mij helemaal duidelijk. Goed om te zien dat jullie zo'n drie jaar met de betrokken deelnemers gaan oplopen, dat geeft het project een langere impakt.

Zo aan het eind van deze fase wil ik je als tip meegeven om zoveel mogelijk mensen over jullie project en Jij Maakt Het Mee te vertellen, zodat je de benodigde stemmen in de tweede fase makkelijk haalt. Succes!

TransTaalKinderen, vertalen in de deuropening

donderdag 31 augustus 2017 - 12:07

Hai Kristien,

Interessant om meer over deze kinderen te lezen, mooi dat jullie aandacht aan deze groep schenken. Ik ben jullie coach op Jij Maakt Het Mee en ga je helpen bij het aanscherpen van je plannen. Ik ben vooral geïnteresseerd in cultuurparticipatie, oftewel in de onderdelen van jullie plan waarin de kinderen zelf aan de slag gaan. Begrijp ik het goed dat dit alleen in de fotografieworkshops en bij het maken van de fotoreeks het geval is? Of gaan zij bijvoorbeeld op het Vertalersforum ook zelf met theater aan de slag? 

Ik zie ook graag een begroting, zodat ik kan inzien waarvoor jullie de bijdrage van Jij Maakt Het Mee willen inzetten. Deze kun je toevoegen aan je aanvraag.