menu denk mee beslis mee maak mee

De Lokale Ontmoeting

Lokaal toegankelijk theater maken

Stichting 5D
8 juli 2017 tot 30 september 2017

€14.100

Dit projectidee is in ontwikkeling. Geef je tips! Denk mee Beslis mee Maak mee
Login of registreer om dit project te volgen.

Ga direct naar de reacties

De Lokale Ontmoeting

Lokaal toegankelijk theater maken

afbeelding van Beer Boneschansker

Ingediend door:

Beer Boneschansker

Ik zoek meedenkers over deze vraag: 
We zoeken nog twee geschikte locatie met een festival en lokale partner.

Wat ga je doen?: 

Voor het project ‘Lokale Ontmoeting’ werkt Stichting 5D samen met lokale festivals en organisaties.Doel van het project is dat spelers met een handicap van 5D, met ondersteuning vanuit 5D, lokaal theatermakers en jonge spelers met een handicap inspireren om een theatervoorstelling voor een festival te maken. Theater voor iedereen.

We werken steeds samen met een lokaal festival zodat wat we maken voor een breed publiek getoond kan worden en werken met een groep spelers die "mixed"zijn, spelers met en zonder handicaps.We zoeken het liefst lokaal een theatermaker/regisseur. We hebben al een aantal jaren ervaring in dergelijke projecten. Zo willen we onze expertise delen en er zo voor zorgen dat op verschillende plekken toegankelijk theater gemaakt wordt.

Het eerste project in 2017 willen we doen i.s.m. Festival Onderstroom en Jeugtheater Zeeland. Op termijn is het de bedoeling dat 5D zich terugtrekt van de locatie en op andere plekken een nieuw project opstart.


afbeelding van Joop van Liere

Dag Beer, Uit de laatste alinea van je starttekst maak ik op dat het project in Zeeland plaats gaat vinden? Je aanvraag kan in korte tijd tot succes leiden als je aan de voorwaarden: artistiek, in de vrije tijd, experimenteel en samenwerking voldoet (lees alles door onder 'start een project'). Werk je aanvraag verder uit. Dat kan via de knop 'bewerken' (na inloggen). Uitwerken mag 'on the fly'. Het resultaat verschijnt links in beeld en je 
krijgt via de chatfunctie (rechts in beeld) gratis advies van coaches en enthousiaste meedenkers/projectliefhebbers 
zoals ik. Je achterban mag ook meechatten! Als aanvrager (ROS EDITIONS) heb ik dit platform als zeer inspirerend 
ervaren. Dagelijks even sleutelen aan je plan, vragen stellen en chatreacties in je plan verwerken brengen je project al voor de start tot leven! Betrek vanaf nu zoveel mogelijk sympathisanten bij je project. Laat hen meelezen en meedenken. Als je in de beslisfase komt heb je daar veel plezier van in de (sterren)stemfase. Veel plezier!