menu denk mee beslis mee maak mee

Expositie My Africa

The unseen of Africa. De onbekende kant van Africa

Stichting MarAnou
11 mei 2018 tot 14 mei 2018

€9.000

Dit projectidee is in ontwikkeling. Geef je tips! Denk mee Beslis mee Maak mee

Ga direct naar de reacties

Expositie My Africa

The unseen of Africa. De onbekende kant van Africa

afbeelding van Marlena Blaauw

Ingediend door:

Marlena Blaauw

Ik zoek meedenkers over deze vraag: 
Voor het slagen van het project doe ik een oproep voor samenwerkingspartners. Ik zoek kunstenaars en designers met passie voor Afrika. Ik zoek de faces of Africa.. Positieve en creatieve meedenkers zijn van harte welkom

Wat ga je doen?: 

Met meerdere vrienden van en voor Afrika een mooie  (levende) expositie houden over:  hoe de Afrikanen woonachtig in Brabant hun Afrika zien.Afrikanen woonachtig in Brabant/ zuiden van Nederland:

• Vertellen als “echte ambassadeurs” over hun land

•Laten zien hoe hun land en cultuur daadwerkelijk zijn

•Laten westers publiek Afrika zien door hun ogen

•Presenteren hun inheemse producten, die bij hun land horen. Producten waar ze trost op zijn. De “trostsheden” van Afrika

•Deze producten zijn: Kunst, mode, design, kookkunst, muziek, dans, investeringsmogelijkheden.

•Laten het publiek kennismaken met en leert het meer over de nog onbekende kant van Afrika. The Unseen of Africa

•Alles wordt gepresenteerd op een kwalitatief hoogwaardig niveau

•Met respect voor elkaar, elkaar ontmoeten op een expositie met de Afrikaanse cultuur van Kunst, mode, design, kookkunst, muziek, dans, ondernemerschap/investeringsmogelijkheden.


afbeelding van Stefanie Weijsters

Welkom Marlena, ook namens mij. Als adviseur van het Fonds denk ook ik de komende weken met jullie mee. Alinde heeft al even aangegeven hoe jullie je projectplan verder kunnen uitwerken.

Jij maakt het mee is gericht op actieve kunstbeoefening, dus jet zelf maken/doen/uitvoeren van kunstzinnige en erfgoedactiviteiten door beoefenaars die dit in hun vrije tijd doen. Kan je in je plan focussen op het deel actieve participatie? En met welke partijen werken jullie daarin samen?

Succes de komende tijd!

afbeelding van Alinde Hoeksma

Beste Marlena, welkom op Jijmaakthetmee. In deze Denk Mee-fase zullen een FCP-adviseur en een FCP-coach (ik) via vragen en adviezen met je meedenken. Zo kun je je plan verder aanscherpen.

Ik adviseer je om je plannen verder uit te werken op deze pagina. Via Bewerken - Denk mee (meer projectinformatie) ontvouwen zich meer tekstvakken die je kan invullen. Ook kun je een begroting toevoegen.

Ik ben bijvoorbeeld erg benieuwd naar samenwerkingspartners die je voor ogen hebt, omdat dat een belangrijk criterium is binnen deze regeling. En kun je iets vertellen over de motivatie voor dit project, waarom vind je het belangrijk om via o.a. kunst meer te vertellen en laten zien over Afrika? Hoe kunnen mensen aan dit project gaan deelnemen? Ik ben benieuwd!

Groet, Alinde Hoeksma