menu denk mee beslis mee maak mee

Amateurtheaterfestival in Dordrecht (3-daags evenement)

DOP Theaterfestival: theater verbindt en verrast

Stichting DOP Theaterfestival
30 juni 2017 tot 2 juli 2017

€1.500

Dit projectidee is in ontwikkeling. Geef je tips! Denk mee Beslis mee Maak mee
Login of registreer om dit project te volgen.

Ga direct naar de reacties

Amateurtheaterfestival in Dordrecht (3-daags evenement)

DOP Theaterfestival: theater verbindt en verrast

afbeelding van Sabine Bingley

Ingediend door:

Sabine Bingley

Ik zoek meedenkers over deze vraag: 
Professionele theatermakers die willen jureren en meedenken

Wat ga je doen?: 

DOP Theaterfestival is een festival voor amateurtheaterspelers en -makers in de Drechtsteden. Na het stoppen van het officiele amateurtheaterfestival in 2013, hebben 2 particulieren dit initiatief voortgezet. De eerste 2 edities op persoonlijke titel (particulier) en de laatste editie in de vorm van een stichting. Het verder ontwikkelen van de amateurtheaterkunst - nu het lokale cultuurcentrum haar activiteiten vooral richt op jeugd, muziek en dans en de volwassen theaterkunst dreigt te verdwijnen - in de Drechtsteden door verbinding te leggen tussen groepen onderling, buiten de regio groepen en deelnemers mee te laten doen, door een vakjury alle voorstellingen te laten beoordelen (wedstrijdelement) en het kwaliteitsniveau elk jaar weer te verhogen, is het doel. Drie dagen kan het publiek kennismaken met amateurkunst; ook degenen die anders niet snel in het theater te vinden zijn proberen we te stimuleren om te komen kijken. 


afbeelding van Johanneke Minnema

Beste Sabine,

Jullie Denk Mee fase loopt over 3 dagen af. Mogen we nog een uitbreiding van jullie aanvraag verwachten?

Hartelijke groet,

Johanneke

afbeelding van Willemijn in 't Veld

Hoe staat het met jullie project? Wij denken graag mee, maar verwachten wel enige actie van jullie kant!

afbeelding van Johanneke Minnema

Beste Sabine,

Welkom op Jij Maakt Het Mee! Ik ben jullie coach en denk de komende weken graag mee om het plan verder af te maken. Ik kijk uit naar meer informatie over het project!

Om je projectplan aan te vullen klik je op de knop ‘bewerken’ bovenaan deze pagina, en daarna op ‘denk mee – meer projectinformatie’. En laat het vooral weten als je nog vragen hebt!

Johanneke

afbeelding van Willemijn in 't Veld

Welkom op dit platform! De komende zes weken denk ik graag met jullie mee. Jullie festival kent een traditie begrijp ik uit de introductie. Betekent dit ook dat er een vaste groep deelnemers is? Graag meer informatie over het programma en over jullie ambitie voor de editie van 2017. Zouden Theater Rotterdam of Kunstmin een partner kunnen zijn?